Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanlığı'nca düzenlenen konserde bir araya gelen ülkücüler, gönüllerince eğlendiler. Konser öncesi bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Başkanı Baran, çözüm sürecine ilişkin sert eleştirilerde bulundu.
Biz kürt değiliz bu 1,Siz Zazaları Kürt milliyetçilerin resmen kucağına oturtmaktasıız,oysa biz Zazalar ne Kürdüz nede Türküz ,iki satır kitap okudugun yok,İRANI DÜŞÜRECEK DİYORSUN ABDNİN Uşaklığını ancak yaparsın zaten.Sen Kesin Karlıovalısın ZAZA flnda değilsin ! Genelde Zaza olmuyan Zazalar Kürttür der,yani Kürtler der,sende kesin kürtsün bunu diyorsan,Karlıovalı ''FIRINDA EKMEK BULUNUR'' yazısını git kaldır önce sen sonra İranı hallet...
mhp nin etkinliğini kutluyorum bu mukades yolda alah her daim yardımcınız olsun eleştiri yapan yorumculara söyleyecek fazla lafım yok onlar israil güdümlü zavalılardır sadece acıyorum onlara topraklarımızda biz varız henüz ölmedik
Bay Yunus Çağlar nedense sizden olmayan herkesi çorbacı makarnacı yapıyorsunuz.bir de biz fikirlere saygılıyız diye ortalıkta cirit atıyorsunuz.önce fikre saygı duy beyefendi.oraya giden ne makarnacı ne de çorbacı.aklınızdan çıkarmayın Türkiye'de bdp haricinde hiç bir parti etnik tabana oynamıyor.bunu o kafanıza sokun bizahmet ve sizden olmayanları da aşağılamaktan vazgeçin çünkü konuştukça iğrençleşiyorsunuz.kininiz aklınızın önüne geçmiş.ve pkk denen terör belası bitecek elbette,asıl siz o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
kım bunlar bu göruntu benı kahredıyor.ne bıngölü turklerın bayraklarını kendıne saran kım bunlar
bingölü değiler olsada çorbacı makarnacı yazık be ne hale duşmuşler .. buda var
mhp sıze güvenmesın düşenın dostu olmaz
surıye işi bıtı bıtecek iran duşecek sıra turkıye turkıye düşecek sız var ya sizler biz kürduz veya zazayız mhp yi yüz üstu bırakırsınız o yuzden mhp sıze güvenmesın
Ülkü Ocaklarını tebrik eder harika bir gece yaşattırdıklarını belirtmek isterim bu tarz sosyal etkinliklerin sık sık tekrar edilmesini ve yakın tarıhlerde özellkle Osman Öztunc ve mustafa yıldızdoganın gelmesinide isteriz emeginize yüreginize saglık iyi çalışmaları...
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
15.05.2026
20:21
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın