Tarım Arazileri Sular Altında Kalacak | HABER YORUMLARI
Genç Ovası, yapılacak yeni barajla tamamen sular altında kalacak. İlçe sakinleri ve tarım arazileri sular altında kalacak olan köylüler tarım arazilerini yok edecek projeye tepkili.
Hidro elektrik santrali yapılacağına orada sulama barajı yapılsa ve onbinlerce dönüm arazi sulu arazi olsa. Hazır sütaş Bingölde fabrikasını kurmuşken oradaki arazi sahipleride yonca ekip biçse ekonomiye ve bölge halkına çok büyük bir katkı olur. hem sütaş fabrikasıda faydalanır. Burdan yetkililere sesleniyorum Allah rızası için bu projeyi iptal edin.
Acilen iptal edilsin Türkiye tarım ülkesi. köylülerin ellerinde kalan son tarım arazilerinide iki tane karadenizli Müteahhit para kazanacak diye yok etmeyin. Bu köylüler antalya, Muğla ve İstanbul gibi illere göç edecek yazık olur.
Arazileriniz simdimi degerli oldu simdimi aklijiza geldi ekip bicmek kahveler 24 saat tıklım tıklım dolu ben devlet olsam bütün arazileri elinizden alirim gercek anlamda calısana veririm
durmak yok, tarimi ciftciligi uretimi bitirip hepinizi irgat yapana kadar yola devam. barajlar, yollar, termik santraller ile ulkemizin dort bir yanini insaat projeleri ile donatacagiz, evler daha cok dikine ve enine evler yapacagiz ki mutayitlerimiz daha da kazansin. koylerimizi bosaltacagiz insallah ve sehirlere kic kica beton yiginlarinda yasayacagiz hep beraber. tarim hayvancilik uretim ile kim nereye varmis ki biz varalim. ama insaat cok onemli, insaat ile aya kadar duble yol yapariz.
Bu yazı yazan gerçekten aklınızın peynir ile yemiş BEŞ nedir niçin yapılacak bilmiyor inemlemiş bu adam burda REGÜLATÖR lider yapılacak çok büyük su gölgeleri oluşmayaçak hemen kalehandan enerji için çıkan su bu REGÜLAGÖRLERİ çalısçalıştırabilecek ama köylü bir kısım arazisini kaybedebir istimlak bedelini alır burda yaz döneminde karpuz ekimi göç önemini kaybetmeden devam edilebilir yonca etkilenir sadece modan ovasi dışında hiç bir başka köyü arazisi göletten etkilenmez ne sürekli köyü ne kumgeçit köyünün bir metre arazisi bu REGÜLAGÖR den etkilenmez boşuna çene yapma
'kumgeçitli olarak söylüyorum' 'gençli olarak söylüyorum' oralı olarak söylüyorum yok buralı olarak söylüyorum! . yahu bari algı yaratacaksın kullandığın kelimeleri değiş...
AKP Tarımı da bitirmiştir yandaşlıklarıyla liyakatsız atamalalarıyla ........ sınırıda aşmıştır.
Yıllarca AKP arkasında el pençe duranlar şimdi kendince CHP yi ileri taşıyacagini düşünen aklı kıt insan. Allahın izniyle sizi o sandığın dibine gömeceğiz. Ağa babalarınızla birlikte
Ehliyet sahibi olan herkesi ilgilendiren bir uyarı geldi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden eski tip sürücü belgeleri ile ilgili yapılan uyarıda tarih hatırlatması yapılarak ''En kısa sürede başvurunuzu gerçekleştirin yoksa iptal edilecek'' denildi.
28.04.2025
23:07
Bingöl'de jandarma ekipleri şüphesinde yanılmadı
Bingöl'de jandarma tarafından durdurulan şüpheli araçlarda uyuşturucu ve tüfek ele geçirildi.
28.04.2025
23:06
Öğrenciler, Bingöl'de fay hatlarını yerinde inceledi
Marmara Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Bingöl Karlıova'da bulunan Kuzey Anadolu Fayı (KAF) ve Doğu Anadolu Fayı (DAF) kesişim bölgesini yerinde inceledi.
28.04.2025
23:03
Polisten eş zamanlı operasyon! 73 gözaltı
Bingöl dahil 4 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 73 şüpheli yakalanırken 59'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.04.2025
02:20
12Bingölspor'dan kardeşlik mesajı! 'Bölgenin gücü kardeşliğimiz'
Şampiyonluğunu ilan eden 12Bingölspor, gruptaki tüm takımları tebrik etti ve önemli bir mesaj paylaştı: 'Her takım bizim kardeşimiz, her şehir ailemizin bir parçasıdır. 12 Bingölspor, sadece bir takım değil; bir irade, bir birlik ve inançtır. Yeni sezonda, bölgemizin adını en yükseklerde duyuracak sağlık, zafer ve dostlukla yoğrulmuş bir yolculuk diliyoruz.'
28.04.2025
02:19
Atan: 'Yeni Bingöl stadyumu Genç yolunda yapılmalı'
Bingöl'de yapılacağı müjdelenen yeni şehir stadyumunun şehir merkezinde olmasının doğuracağı sıkıntılara dikkat çeken ve Genç yolunda inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan ZİKTE SÜRKAP Başkanı Fırat Atan, birçok alan hitap edecek kapasitede olması gerektiğini vurgulayıp: 'Şehre nefes aldıracak bir vizyon projeyle şehir dışında yeni bir cazibe merkezi oluşturulmalıdır' dedi.
28.04.2025
02:18
Bingöl Balı Endonezya'da Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik tarafından gerçekleştirilen tanıtımda, Türkiye Cumhuriyeti'nin Endonezya Büyükelçisi Prof. Dr. Talip Küçükcan'a Bingöl Balı takdim edildi.
28.04.2025
02:17
Yeni hastane binası inşaatını incelediler!
Bingöl'de inşaatı devam eden 500 yataklı yeni devlet hastanesi binasında Milletvekilleriyle birlikte incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'İnşallah beklenenden daha kısa sürede hizmete alacağız' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın