Ücretsiz taşımacılıkta SYDV kriterlerinin geçerli olmasını isteyen Kooperatif Başkanı Kaya, 10 TL rayiç istendiği yönündeki iddiaları da reddetti. Kaya, belediyenin kendi otobüsüyle hizmet vermesinde engel bulunmadığını da vurgulayıp tekelcilik iddialarını 'iftira' olarak niteledi.
Bu memlekette halk otobüslerinden memnun olan var mı? Bitmiş belediye başkanına prim yaptırdınız. Az aklı varsa Erdal Başkan ın bunu fırsata çevirir ve sizi bitirir. Bu fırsatı bir daha yakalayamaz.
Belediye başkanı ve heyeti eğer delikanliysa bunu yanınıza bırakmazlar. Binlerce insan mağdur oldu yazık günah. çalışan işçi olan,özellikle bayan çalışanlar sizin bu aç gözlülügünüz yüzünden yemek paralarını götürüp taksilere verdiler. Hangi esnaf zarar etmiyor bi bakın, o zaman kahvehaneler lokantalar manavlar hepsi kapatsın. Eger belediye belediyeyse bunu burnunuzdan getirir ha değilse meydan sizin,buyrun.
Yaz bitmiş nerdeyse , paşam klimaların bakımını daha yeni yapmış. Saygısız şoförlere ceza verecekmiş. Kim sürecek bu arabaları o zaman . Bu kurumun ciddi bir özeleştiri yapması lazım. Millet zaten tepkiliydi , şimdi herkes nefret ediyor.
Bence encümen kararıyla yakıttı beledıye doldursun paraları siz alın encümenin bırı apartmanı yeşıl alana dıker yolu işgal eder digeri yakıt talebınde bulunur hata halktadır sizleri encümen yatmıştır koşturun atınızı
adam var tanıyorum hastanede memur olarak çalışıyor aylık kazancı 10-12 bin bandında kart basıyor ücretsiz ya kardeşim buna da tamam hadi bir şekilde almış o kartı bir ara bingölde soruşturma açıldı ya engelli raporları bunlar hep onların pisliği işte buna da tamam ya bari adamların aylık hakedişi olan 96 bin tl yi verin adam diyor ki en son ocak da aldık geri kalan 6 ay neden verilmiyor biri de bunun hesabını sorsun.
yine boş sözlerle yazanlar doluşmuş buraya adam diyor ki belediye otobüs alsın bu ücretsizleri de belediye taşısın siz adamlardan ne istiyorsunuz binmeyin kardeşim zorla mı yahu hesap kitap yapanlara da bir çift sözüm var enflasyona bakın mazota bakın işçiliğe bakın malzemelere bakın ve de sırtınıza binen faiz yüküne bakın ondan sonra gelin burada hesap uzmanlığı yapın ha şu da var halen konuşan varsa kardeşim halk bankası müdürüne sorun bu adamlara sen aylık kaç para veriyorsun sorun sorgulayın atıp tutmayın iftira ile yalanla bu işler olmuyor efendiler açık açık sorun alın cevaplarınızı
@Misafir Kullanıcı Asıl siz boş konuşuyorsunuz.bingöode tek toplu taşıma aracıdırlar öyle keyfine göre onu taşı bunu taşıma olmaz.kanun yaşlıları engellileri taşı diyor ücretini muhataplarından talep edeceksin öyle ben taşımıyorum deme lüksüne sahip değilsin
Bingöl halkı bu durumu ne kadar çok CİMER'e taşırsa o kadar çok olumlu sonuç alınır. Meydan bunlara bırakılmamalı. Bu konu belediye başkanı için hayat memat meselesidir. Hiç kimse devletten büyük değildir. Toprağın altı var ve haksızlıklar, kötülükler Allah katında kaybolmaz. Azrail bir gün kooperatif başkanının da, belediye başkanının da ensesine çökecektir. Bakalım büyüklük neymiş o zaman belli olur.
@Misafir Kullanıcı Sen kesin bu 40 raporu olup memurlardansın kesin çok takmışsın adamlar gayet kendini güzelce açıklamış İnanmayan varsa gelsin herşey orta da diyor ona rağmen böyle diyorsan ucu sana dokunuyor
Belediye araçları olmayan sanırım tek il. Belediye halkındır, belediye yönetimi gerekeni yapmalı derhal otobüs almalı devletimiz gereken yardımı da yapar. Siyasiler gidip destek isterse Sn. cumhurbaşkanı ve bakanlar duyarsız kalmazlar gerekeni yaparlar eğer vekil olursa ve gidip isterlerse. Rabbim hayırlısını versin
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın