KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

'İktidarı, İstanbul Sözleşmesi'ne tekrar imza vermeye çağırıyoruz' | HABER YORUMLARI

Bingöl Barosu Kadın Hakları Komisyonu: 'İktidarı İstanbul Sözleşmesi'ne tekrar imza vermeye; Danıştay'ı yaşam hakkından yana bir tutum alarak, hukuka aykırı bir şekilde İstanbul Sözleşmesi'nden imzanın çekilmesine ilişkin işlemin iptali için açılan davaları kabul etme yönünde karar almaya çağırıyoruz.'

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88479)
12 Ocak 2022 Çarşamba 20:37
Sen ve avanelerin istediğin gibi ......yapın size karışan mi var LBGT
zihniyeti seviciler sizi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88464)
12 Ocak 2022 Çarşamba 13:55
Aileyi bitirme projesi ismini verseydiniz bari.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88460)
12 Ocak 2022 Çarşamba 09:20
İstanbul sözleşmesi geri gelsinde adamların kadınları namuslaru gitti onuda sizmi geri getireceksiniz ölenler öldürülenler ne olacak evi terk edip başka sevgililer ile sarmaş dolaş kadınları ne yapacağız bir cümlede onlar için söylseniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88457)
12 Ocak 2022 Çarşamba 04:45
Kadın aldatılmaktan muzdarip fakat zinanın suç olmasını istemez. Kadın cinayetlere tepkili fakat kısasa karşı. Kadın tacize tacizcilere isyan ediyor fakat setre halvete karşı. Böyle özgürlük( mevcut yasalar) böyle netice veriyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88450)
12 Ocak 2022 Çarşamba 00:34
Sözleşme gelse ne olacak ki bence kadinlari eğitin erkek çocuklarına hazreti Muhammedin hiçbirinin esine tokat atmadığını bir musluman erkek onu ornek alması gerektiğini kadine. erkek herkes islami yasantiya dönmeli ve cinayetin buyuk günah olduğunu öğretmeli topluma. İstanbul sözleşmesi. Sadece canavari canavarlastiran fuhuşa serbestlik getiren lgbt yi getiren bir sozlesmedir firansiz kanunu Hristiyanlık ulkesinde yürürlüğe koysunlar turk toplumunun başına ne geldiyse o sözleşmeden geldi keske vakit biriyle gitseydi o pislik onu katledemezdi .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88447)
11 Ocak 2022 Salı 23:11
Her kadın cinayetten sonra İSTANBUL SÖZLEŞMESİni hatırlatan HUKUK SİSTEMİ kendini inkar ediyor. Ne yani? Öldürülen erkek olunca kadına daha mı az ceza veriyorsunuz?
Bu ülkenin HUKUKu suçluyu koruyan bir YAPIda olduğu için kamuoyunda ses getiren her vaka için hakim savcılar öncekinin tersi kararla kamuoyu baskısına boyun eğerek karar verirler. Halbuki hakim savcı aynı, kanun aynı... Değişen şey KAMUOYU OLUŞTURMA GÜCÜdür. Siz siz olun kameralardan uzak yerde dayak yemeyin. Ya da dayak atıyorsanız kameralardan uzak yerlerde dayak atın. Çünkü HUKUK 'gördüğüne inanıyor.'.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88446)
11 Ocak 2022 Salı 22:40
Nisa suresi 34. Ayet ezelden beri İSTANBUL (Plakasının 34 oluşuna dikkatlerinizi çekiyorum.) bu .... kadın erkek eşitliği safsatasına cevap vermiştir.

Kadın- Erkek eşit değildir. İkisi de birbirine muhtaç; ikisi de birbiriyle DEĞERLENEN mükemmel yaratıklardır. Kış ile yaz; gece ile gündüz; kadın ile erkek EŞİT DEĞİLDİR. Her biri kendi yerinde KIYMETLİDİR.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88440)
11 Ocak 2022 Salı 19:35
Allah hepinizden daha iyiyi biliyor. Allah'ın dinini bir kenara bırakıp İsviçre medeni kanunları ile yön verilmiş zavallı toplumun hali ancak bu kadar olur. Alın o alçak canilerin iki tanesini taksim meydanında sallandırin bakalım bir daha kadın cinayeti kelimesini duyacak misiniz? Bir toplum düşünün ki eğitim sisteminde din yok, medeni hukukta din yok, ekonomik sisteminde din yok, kanununda din yok, ticaretinde din yok bu toplum nasıl huzur bulur? Yeter artık, bu insanlığa bu kadar zulüm yeter ... Siz mi daha iyi bilirsiniz yoksa Allah mi ???
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88439)
11 Ocak 2022 Salı 19:22
Kadını ve erkeği birbirlerinin düşmanı yapın, aileyi dinamitleyin sonra da kalkın kadın cinayetleri diye her tarafta nara atın. Sadece son beş yılda evden uzaklaştırma cezası alan erkeklerin ne kadar kadın cinayeti işledikleri ortada. Batıya özenip kanunlarını ithal ettiniz.Ne zamana kadar Müslümana gavur elbisesi biçmeye devam edeceksiniz?
Kimsenin kadın cinayetlerini tasvip etmesi doğru değildir. Gel gelelim bu kadınların da hiç bir suçları yokmuydu? Elbette şiddeti ve öldürülmeyi haketmediler. Canilere gelince Maalesef alıp cezaevlerinde besliyoruz . Vallahi benim kanıma dokunuyor .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88438)
11 Ocak 2022 Salı 16:17
İstanbul sözleşmesi geri gelince cinayetler son bulacak mı? Cinayati işleyecek kişi sözleşme var diye vazmi geçecek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88455)
12 Ocak 2022 Çarşamba 04:10
@Misafir Kullanıcı evet. adalet varsa oyle olur, bummer.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
22.04.2024
15:24
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Hükümet, emeklilere hane halkı gelirine ve yaşanılan bölgeye göre değişen destek formülleri üzerinde çalışıyor. Yakında kamuoyuna açıklanması beklenen 9 maddede emekli düzenlemesinde detaylar belli oldu.
22.04.2024
14:50
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, baharla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Trabzon'dan aileleri ile bölgeye gelen vatandaşlar, 'Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederiz' dediler.
22.04.2024
14:49
Bingöl`de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl'de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yüzde 75 hibe ile domates, biber ve patlıcan fidesi temin ederek çiftçilere dağıtacak. Başvurular başladı.
22.04.2024
14:47
Katil İsrail`in `Gazze` vahşetine tepki yürüyüşü
Katil İsrail'in 'Gazze' vahşetine tepki yürüyüşü
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından Gazze'de yaşanan vahşeti kınamak için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Açıklamada; 'Gazze'de katliam var ama aynı zamanda izzetli bir direniş var. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz' vurgusu yapıldı!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın