Gündoğdu: 'Yeni Hastane Binasıyla Birçok Sorunu Çözüme Kavuşturacağız' | HABER YORUMLARI
Bingöl İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu: '35 Bin metrekare alan üzerine kurulacak olup tam teşekküllü ve ileride Eğitim Araştırma Hastanesine dönüştürüldüğünde altyapısı hazır halde olacak şekilde proje çalışmaları tamamlanmıştır. Proje de çok iyi bir firma tarafından titizlikle tasarlanmış olup Bakanlığımız mühendisleri ve mimarları tarafından da en ince detayına kadar incelenmiştir. Bu nedenle yapım aşamasının da sorunsuz ve belirlenen süre içerisinde tamamlanacağını belirtmek isterim'
Şimdiye kadar Bingöl Sağlık Müdürü olarak görev yapanlar ne yaptı. Allah sizden razı olsun ilgiyle icraatlarınızı takip ediyoruz. Gerçek bir bingöl sevdalısı bu olsa gerek.
Psikiyatri kliniklerinde hekim ile sekreter bölümleri ayrı olmalı. Özel sorunumdan bahsedeceğim. Belki cinsel bir problemim var. Sekreter de duyuyor. İşin kötüsü sekreter ile çarşı pazarda karşılaşıyoruz. Böyle olmaz.
Umumi tuvaletlerin ekserisi alaturka olmalı . Daha önce BDH'de çoğu Klozet tuvaletler alaturkaya çevrildi. Alafranga umumi tuvaletleri Bingöl Hastanelerinde kimsenin pek kullanmadığı bilindiği halde neden boşuna yapılıyor. Bir daha değişeceği kesin. Ayrıca tuvaletler biraz kapalı olmalı. Tokinin yaptırdığı tuvaletlerden insan utancından kullanamıyor. Lütfen yetkililer bu yanlışı düzeltsin. İnanmıyorsanız kamuoyuna sorun...!
dogum hastanesinde yıllardır kat denetmeni diye birim açıp iki torpilli hemsireyi orda çalıştırmaya çalışıyorlar müdür yakınını ise gelmediği halde yıllardır nobet ucreti ödüyor temizlik işçisi 112 de şoför olmus...... sen çıkmış binadan kendinden bahsediyorsun inanıyorum herkes sizin kişiliğinize memnun ama yonetim anlayışınız çok zayıf yinede çözüm uretebilseniz iyi olr
Sağlıkta bu insanların anlıyacağı şekilde yenilik yapmak gerek sağlık tamemen ücretli olmalıdır bedava sağlık bu insanların işine yaramaz insanlar iyilikten anlamaz oldular eskiye dönüş farz oldu evini sat ameliyatını ol paran yoksa tedavide yok her şey paralı olmalı bu halk bundan anlar
Bina ile yine birilerinin cebi dolacak. Bikmadiniz mi binalardan, iceride doktor yok doktor. Bircok branc disardan iki gunluk geliyor. Bu mudur hastane
Sağlıkta devrim yaptık dediniz bugün randevu alıp doktora gidemez olduk. Kronik rahatsızlıklarim var doktora gidiyorum ilgi sıfır yüzümüze bile bakılmıyor kendimi değersiz hissediyorum bu ülkede kendi vatanımızda sığınmacı olduk resmen bana masal anlatmayın müdür bey sıkıntılar büyük bunu sen benden iyi biliyorsun ama elin mahkum konusamazsin!!
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın