öncelikle hayırlı olsun sayın başkan başbakan nasıl ki meslektaşınız ve vekilimiz idris bey için 'bilseydim bingölde böyle biri var ona bakanlık verir partime alırdım'dedi sizin içinde aynı sözleri telafi edecektir...
saygılarımla
hocam sen yaparsin halk ini seven Adam her sey yapar ben bibingol olarak bingolde n utaniyorum hocam bi hizmet yapda hizmetin ne oldugunu bilsinler sana basarılar benden sana sonuna Kadar testek hocam
İlhan hoca yılladır Bingöl'de çalışan herkesin sevdiği bir isim. Çok doğru bir seçim olmuş. Sen ne anlarsın belediyecilikten diyen arkadaşlara da hatırlatma Bingöl yine bir doktor olan İdris Baluken gibi vekil görmedi şimdiye kadar.
Bir arkadaş da saçlarına laf atmış. Önemli olan saç değil o kafanın içi. Ha çok meraklıysan git şimdiki başkanın saçlarına bak
öncelikle hayırlı olsun diyorum. bingölümüzün kangırenleşmiş bir hastalığına anca derman olan hakim doktorlarımız olur sizi iyice araştırdım ve çok dik ve dürüst bir kişiliğinizin olduğunu duydum ve allah nasip ederse size çalışacam . dini alet edip insanımızı kandıranlara oy vermiyecem ve ben hiç akp den şaşmadım bugüne kadar ama artık yeter diyorum.
ya tutarsa diyen arkadas ve arkadaslar korkunuzu hissediyorum belediye elden gidecek biliyorsunuz. ilhan hoca bashekimliği donemi hastane yolsuzluk olmadan yonetilmiştir. dik durmuş destek vermiştir... asıl adaylığı kesinleşirse hakaretler baslar olsun olsun ilhan hoca yola devammmm sen de partin de halktansınızzz... belediyecilik şeffaf olur ...
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın