Berdibek: 'Halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden yana' | HABER YORUMLARI
Bingöl'deki temaslarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek; 'Bir takım sıkıntılar yaşanıyor olsa da halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden, gelişimi önceleyenden yana. Bunu sahada net bir şekilde görüyoruz. Toplum, geleceğini klişe laflara kurban etmeyecek ferasete sahip olduğunu da gösteriyor!'
Bingöllü eğitimli, liyakatli yeni yüzler pırlantalar çok artık halk kesinlikle öyle istiyor, kendine değil memleketine, devletine ve Recep Tayyip ERDOGAN'a sadakat olarak bağlı, ondan yük alan biri lazım. Malesef bu dönem Bingöl hizmet olarak vevcutlardan birşey alamadı
Bingöl halkı Cumhurbaşkanının yanında yeter ki yeni yüz aday gösterilsin eskilrden bıktı bu halk.YOksa seçim sonucu olumlu olmaz, eekli olun artık gidin deniz kıyısında keyfinize bakın. Zeki KORKUTATA şeyhler gelsin toplum kanısı bu yönde, Solhandan Niyazi bey gelsin inşallah
İhtiyaçlar çağın gereksinimine göre değişir. Mesela vasıta eskiden at - eşşek iken günümüzde daha çok motorlu araçlardır. Çok eskilerden hemen hemen herkesin atı da essegi de vardı ama günümüzde Türkiye'de yaşayan insanların çoğunun ne bir vasıtası var ne de barinabilecegi bir evi.. ve gittikçe bu ihtiyaçlar karşılanmaz hale geliyor. Birileri ise kapıcının bile altında arabası var diyerek herkesin gelir durumunun iyi olduğunu söylemeye devam etsinler.
Şu an Ak partinin Bingöl Milletvekilleri halkın hem sevgisini hem de seçimlerde oylarını kazanması imkansız hale gelmistir sebebi ise ekonominin battığı bir dönemde bingölde ki yüksek işsizlik ve torpil saltanatı ile liyakatsiz kişilerin yüksek görevlere atanmasıdır ve daha niceleri
Düşeceksiniz, boşuna çirpinmayin ! Belediye ve özel idarelere ve diğer kamu kurumlarına torpille aradıklarını zin yüzde 50 si de size oy vermeyecektir. Dostu kaybettiniz düşmanı da kazanamadiniz.
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
15.01.2026
19:37
BÜ ile Arıcılar Birliği Arasında Önemli İş Birliği
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği arasında Bingöl balının kalite ve marka değerini artırmaya yönelik üç yıllık protokol imzalandı.
15.01.2026
18:49
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 482 gram metamfetamin ele geçirilirken 1 şüpheli ise tutuklandı.
15.01.2026
18:43
Bingöl'de karla mücadele çalışmaları sürüyor
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan yüzlerce köy yolu ulaşıma açılırken 77'sinde ise çalışmalar sürüyor.
15.01.2026
18:23
Emekli maaşı zammına zam geldi!
En düşük emekli aylığını 16 bin 881 liradan 20 bin liraya çıkaran madde, TBMM Plan Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Bu ay emekli maaşları bu rakam üzerinden yatacak. En düşük emekli aylığına böylelikle yüzde 18,48 oranında zam yapılmış oldu. Şimdi gözler bayram ikramiyesine döndü.
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın