Berdibek: 'Halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden yana' | HABER YORUMLARI
Bingöl'deki temaslarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek; 'Bir takım sıkıntılar yaşanıyor olsa da halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden, gelişimi önceleyenden yana. Bunu sahada net bir şekilde görüyoruz. Toplum, geleceğini klişe laflara kurban etmeyecek ferasete sahip olduğunu da gösteriyor!'
Bingöllü eğitimli, liyakatli yeni yüzler pırlantalar çok artık halk kesinlikle öyle istiyor, kendine değil memleketine, devletine ve Recep Tayyip ERDOGAN'a sadakat olarak bağlı, ondan yük alan biri lazım. Malesef bu dönem Bingöl hizmet olarak vevcutlardan birşey alamadı
Bingöl halkı Cumhurbaşkanının yanında yeter ki yeni yüz aday gösterilsin eskilrden bıktı bu halk.YOksa seçim sonucu olumlu olmaz, eekli olun artık gidin deniz kıyısında keyfinize bakın. Zeki KORKUTATA şeyhler gelsin toplum kanısı bu yönde, Solhandan Niyazi bey gelsin inşallah
İhtiyaçlar çağın gereksinimine göre değişir. Mesela vasıta eskiden at - eşşek iken günümüzde daha çok motorlu araçlardır. Çok eskilerden hemen hemen herkesin atı da essegi de vardı ama günümüzde Türkiye'de yaşayan insanların çoğunun ne bir vasıtası var ne de barinabilecegi bir evi.. ve gittikçe bu ihtiyaçlar karşılanmaz hale geliyor. Birileri ise kapıcının bile altında arabası var diyerek herkesin gelir durumunun iyi olduğunu söylemeye devam etsinler.
Şu an Ak partinin Bingöl Milletvekilleri halkın hem sevgisini hem de seçimlerde oylarını kazanması imkansız hale gelmistir sebebi ise ekonominin battığı bir dönemde bingölde ki yüksek işsizlik ve torpil saltanatı ile liyakatsiz kişilerin yüksek görevlere atanmasıdır ve daha niceleri
Düşeceksiniz, boşuna çirpinmayin ! Belediye ve özel idarelere ve diğer kamu kurumlarına torpille aradıklarını zin yüzde 50 si de size oy vermeyecektir. Dostu kaybettiniz düşmanı da kazanamadiniz.
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın