Berdibek: 'Halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden yana' | HABER YORUMLARI
Bingöl'deki temaslarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek; 'Bir takım sıkıntılar yaşanıyor olsa da halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden, gelişimi önceleyenden yana. Bunu sahada net bir şekilde görüyoruz. Toplum, geleceğini klişe laflara kurban etmeyecek ferasete sahip olduğunu da gösteriyor!'
Bingöllü eğitimli, liyakatli yeni yüzler pırlantalar çok artık halk kesinlikle öyle istiyor, kendine değil memleketine, devletine ve Recep Tayyip ERDOGAN'a sadakat olarak bağlı, ondan yük alan biri lazım. Malesef bu dönem Bingöl hizmet olarak vevcutlardan birşey alamadı
Bingöl halkı Cumhurbaşkanının yanında yeter ki yeni yüz aday gösterilsin eskilrden bıktı bu halk.YOksa seçim sonucu olumlu olmaz, eekli olun artık gidin deniz kıyısında keyfinize bakın. Zeki KORKUTATA şeyhler gelsin toplum kanısı bu yönde, Solhandan Niyazi bey gelsin inşallah
İhtiyaçlar çağın gereksinimine göre değişir. Mesela vasıta eskiden at - eşşek iken günümüzde daha çok motorlu araçlardır. Çok eskilerden hemen hemen herkesin atı da essegi de vardı ama günümüzde Türkiye'de yaşayan insanların çoğunun ne bir vasıtası var ne de barinabilecegi bir evi.. ve gittikçe bu ihtiyaçlar karşılanmaz hale geliyor. Birileri ise kapıcının bile altında arabası var diyerek herkesin gelir durumunun iyi olduğunu söylemeye devam etsinler.
Şu an Ak partinin Bingöl Milletvekilleri halkın hem sevgisini hem de seçimlerde oylarını kazanması imkansız hale gelmistir sebebi ise ekonominin battığı bir dönemde bingölde ki yüksek işsizlik ve torpil saltanatı ile liyakatsiz kişilerin yüksek görevlere atanmasıdır ve daha niceleri
Düşeceksiniz, boşuna çirpinmayin ! Belediye ve özel idarelere ve diğer kamu kurumlarına torpille aradıklarını zin yüzde 50 si de size oy vermeyecektir. Dostu kaybettiniz düşmanı da kazanamadiniz.
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
17.08.2026
01:17
Yeşilay Bingöl bağımlılıkla mücadele için sahada
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadelede farkındalığı artırmak ve ihtiyaç duyan vatandaşları doğru desteğe yönlendirmek amacıyla pazar yeri, cadde ve kahvehanelerde bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.
17.08.2026
01:16
Atıl alan modern dil merkezine dönüştürüldü
Zazaca ve Kürtçenin de aralarında bulunduğu farklı dillerde uluslararası geçerliliğe sahip sınavların yapılabileceği 30 bilgisayarlı Dil Laboratuvarı ve Yabancı Dil e-Sınav Merkezi hizmete açıldı.
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın