KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Berdibek: 'Halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden yana'

Bingöl'deki temaslarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek; 'Bir takım sıkıntılar yaşanıyor olsa da halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden, gelişimi önceleyenden yana. Bunu sahada net bir şekilde görüyoruz. Toplum, geleceğini klişe laflara kurban etmeyecek ferasete sahip olduğunu da gösteriyor!'

Berdibek: `Halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden yana`
22 EYLÜL 2022 PERŞEMBE 16:05
38
3318
24
AA aa

Yatırımları yerinde takip etme, teşkilat toplantıları, esnaf ziyaretleri ve halk buluşmaları için Bingöl'de temaslarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Genç ve Solhan temaslarının ardından değerlendirmelerini Bingöl Online'ye paylaştı.

“YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR”

Bingöl'de belediyeler, üniversite, milli eğitim, sağlık, gençlik ve spor, tarım, özel idare ve daha birçok kurum tarafından yürütülen çalışmalarla önemli ihtiyaçların karşılanmaya devam ettiğini aktaran Milletvekili Berdibek, küresel ekonomik girdabın etkilerine karşı Türkiye'nin dimdik ayakta olduğunu, Bingöl ölçeğinde de yaşama olumlu dokunuş sayılacak yatırımların da hız kesmeden sürdüğünü vurguladı.

Yolların yenilendiğini, köprülerin inşa edildiğini ve istihdam odaklı yatırımların bir bir hayat bulduğunu anlatan Berdibek: “Şehrimizin AK Parti iktidarı ile yakaladığı gelişim sürecine bakınca, tabloyu daha net görebiliriz. Köylerimizde geçmişte su dahi bulunmazken şimdi her türlü ihtiyacı karşılanmış vaziyette. Eksik yok mu? Mutlaka vardı. Ama 500 tane köye götürülen hizmetleri görmezden gelip 20 tane köyün eksiğini konuşursak, bu doğru olmaz. Kaynaklar kısıtlı, talepler sınırsızdır. Hedefimiz, en ücra köylerimize kadar hizmet ağımızı ulaştırıp insanımızın gönlüne dokunmak. Bakın, Genç İlçesi yolumuzu BSK yapıyoruz. Viyadüğümüzü inşa ediyoruz, bağlantı yollarımızı inşa ediyoruz. İlçe merkezinde altyapı, üstyapı ve yollar yenileniyor. Birileri yapılanı değil, yaşanan kısmi gecikmeyi öne sürecektir mutlaka. Önemli olan yatırımın hayata geçmesi değil midir? Yine Solhan'da Hükümet Konağımızı, İlçe Emniyet müdürlüğü binamızı inşa ediyoruz, 5 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi + 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaatımız devam ediyor, önemli bir istihdam kapısı olacak tekstil fabrikası inşaatı yükseliyor, yollar yenilenip diğer birçok hizmet devam ediyor. Diğer ilçelerimizde de yatırımlarımız sürüyor. Bingöl, havalimanı, üniversitesi, SÜTAŞ, diğer kamusal ve özel sektör yatırımlarıyla sahip olduğunu nüfus oranına rağmen çok iyi seviyede. İnşallah bu atılım ve gelişimi hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.

“HALKIMIZIN GÖNLÜ İŞ ÜRETENDEN YANA”

Ziyaretler kapsamında bir araya geldikleri vatandaşların beklentilerini dinlediklerini de anlatan Berdibek; “İnsanımız kadirşinastır. Yapılan yatırımları görüyor ve takdir ediyor. Yapılan her yatırım yeni bir istihdam, kalkınmanın yeni bir basamağı demektir. Biz hizmet üretimine, memleketin gelişimine odaklıyız. Birileri büyük yatırımları görmezden gelip klişe muhalefet anlayışıyla suni gündemler yaratma çabasında olsa da vatandaşlarımızın gönlünün laf değil, iş üretenden yana olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz. Dört dörtlüğüz iddiasında değiliz, kimsenin elinde sihirli bir değnek de yok. Ama hizmet için yoğun bir mesai harcıyoruz, hizmet noktasında olabilecek seviyeyi de yakaladığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN VE BİNGÖL'ÜMÜZÜN GELECEĞİ AK PARTİ İLE PARLAKTIR”

Ülkenin birinci gündem maddesinin hayat pahalılığı olduğu gerçeğini asla inkâr etmediklerini ancak Hükümet olarak vatandaşın sıkıntılarını minimize etmek adına her türlü tedbirin de alındığını dile getiren Berdibek, muhalefetin icraattan ve projeden uzak, sadece geçim zorlukları üzerinden bir dil geliştirdiğini söyledi.

Benzer sıkıntıların Avrupa ülkelerinde de yaşandığını vurgulayan Berdibek; “AK Parti yönetimi devraldığında ülkenin içinde bulunduğu durumu birçok insanımız gayet iyi biliyor. Gençlerimiz belki hatırlamıyor ama onlara da anlatıyoruz. Ülke 20 yılda çağ atladı. Savunma sanayisinde geldiğimiz nokta gurur verici. Bölgemizde yakaladığımız oyun kuruculuk tüm dünyada takdir görüyor. Yollar, hastaneler, tüneller, havalimanları, üniversiteler ve daha nice büyük yatırım ülkemizin dört bir yanında yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Bingöl özeline bakacak olursak, 20 yılda geldiğimiz nokta gelişimden odaklı olmuştur. Ama ne hikmetse, laftan başka icraatı olmayanlar adalet dağıtıyor, laftan öteye gitmeyen projelerle algı yaratmaya çabalıyor. Ama tüm çabaları beyhudedir. Halkımız gerçekleri görüyor, bu ülkeyi daha ileri taşıyacak ve güçlendirecek iktidarın AK Parti olduğunun bilincindedir. Ekonomik zorluklar da aşılacak, Sayın Cumhurbaşkanımı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çok daha güçlü adımlarla büyümeyi sürdüreceğiz Allah'ın izniyle. Basit ve altı boş cümlelerle yapılan algılara itibar etmeden, ülkemizin ve ilimizin geleceğine odaklanalım. Unutmayalım ki, ülkemizin ve Bingöl'ümüzün geleceği Ak Parti ile parlaktır.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95608)
26 Eylül 2022 Pazartesi 10:38
Bingöllü eğitimli, liyakatli yeni yüzler pırlantalar çok artık halk kesinlikle öyle istiyor, kendine değil memleketine, devletine ve Recep Tayyip ERDOGAN'a sadakat olarak bağlı, ondan yük alan biri lazım. Malesef bu dönem Bingöl hizmet olarak vevcutlardan birşey alamadı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95607)
26 Eylül 2022 Pazartesi 10:31
Bingöl halkı Cumhurbaşkanının yanında yeter ki yeni yüz aday gösterilsin eskilrden bıktı bu halk.YOksa seçim sonucu olumlu olmaz, eekli olun artık gidin deniz kıyısında keyfinize bakın. Zeki KORKUTATA şeyhler gelsin toplum kanısı bu yönde, Solhandan Niyazi bey gelsin inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95605)
26 Eylül 2022 Pazartesi 09:48
İhtiyaçlar çağın gereksinimine göre değişir. Mesela vasıta eskiden at - eşşek iken günümüzde daha çok motorlu araçlardır. Çok eskilerden hemen hemen herkesin atı da essegi de vardı ama günümüzde Türkiye'de yaşayan insanların çoğunun ne bir vasıtası var ne de barinabilecegi bir evi.. ve gittikçe bu ihtiyaçlar karşılanmaz hale geliyor. Birileri ise kapıcının bile altında arabası var diyerek herkesin gelir durumunun iyi olduğunu söylemeye devam etsinler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95600)
26 Eylül 2022 Pazartesi 07:59
solhan şehir merkezi ne durumda onuda anlat gideceksiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95597)
26 Eylül 2022 Pazartesi 06:30
Teşekkürler sayın vekilim bingölün her tarafı şantiye gibi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95587)
25 Eylül 2022 Pazar 16:21
Şu an Ak partinin Bingöl Milletvekilleri halkın hem sevgisini hem de seçimlerde oylarını kazanması imkansız hale gelmistir sebebi ise ekonominin battığı bir dönemde bingölde ki yüksek işsizlik ve torpil saltanatı ile liyakatsiz kişilerin yüksek görevlere atanmasıdır ve daha niceleri
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95580)
25 Eylül 2022 Pazar 05:42
Recep Tayyip Erdoğan'a oy veririm ama milletvekillerine oy yok mevcut vekiler aday olursa Akp Bingöl de kaybeder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95576)
24 Eylül 2022 Cumartesi 02:09
Düşeceksiniz, boşuna çirpinmayin ! Belediye ve özel idarelere ve diğer kamu kurumlarına torpille aradıklarını zin yüzde 50 si de size oy vermeyecektir. Dostu kaybettiniz düşmanı da kazanamadiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95571)
23 Eylül 2022 Cuma 16:08
Akp demek hak yiyenler topluluğu demektir. Oy vermemekte bir hayırdır. Allah kötülükte ısrar edenleri, onlara fırsat verenleri sevmez.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95570)
23 Eylül 2022 Cuma 16:01
Hiç de keyfim yok tu..sanki bizi artik hatiryan lar varmiş,, seçim yaklasti at ufak at bari civcivler yutsun size artik kimse inanmaz efendi
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın