Arıkan; 'Belediyeye düzen gelecek' | HABER YORUMLARI
Belediyenin ekmek yardımlarının kesilmesi ve yemekhanedeki durumla ilgili açıklama yapan Başkan Arıkan; 'İstisnalar olabilir, hata yaptığımız yerler olabilir. Mağduriyet varsa düzelteceğiz. Belediye'ye düzen gelecek, artık birileri yönetmeyecek.'
çevreyolu imarına karşı çıkan 3 kişi nedenmi bu adamlar 3 dönüm tapuyla 30 dönüm yer işgal etmişler imar girerse devlettten imarlı fiyatla satın alacakları için imar ı istemiyorlar ve bu adamlar her biri bingölde stk temsilcileri bu kitleyi kullanarak algı oluşturuyorlar buyrun araştırın ve buna inannın ki bu adamlar bu memleketin kaderiyle oynuyorlar şu anda bingölün büyük bir köy kalması için. çok yazık sahipsiz memleket
@Misafir Kullanıcı 3 kuruş kazanacaksınız iki tane daire alacaksınız diye çevre yolunu imara açıp bu şehrin geleceği ile oynamaya kalkıyorsunuz. Bir sürü dağlık sağlam zeminli arazi var ne istiyorsunuz tarım arazisinden?
çevreyolu imararını acil çıkartın memleket kurtulsun yeni iş sahaları olsun bir örnek verin bizde vazgeçelim.hang şehrin çevreyolunda imar yok bunu kim kabul eder tarım bakanlığından 2016 yılında çevreyolunun 150 metre altına kadar tarım dışı kullanılabilir diye belge mevcut bu iş siz yapmasanızda mahkeme yolluyla olacak ama yatırım kaçacak belediyenin ilk görevi şehrin kalkınmasına engelleri ortadan kaldırmaktır millet bu belgelere istinaden orda yatırım yaptı kendi şehirlerinde istihdam sağlamak için ticaret yapmak için bu insanlar bu yatırımları batıyada yapabilirdi.
@Misafir Kullanıcı Bilmediğiniz birşey var çevreyolu tarımdışı kullanılabilir diye 2016 yılında karara bağlanmış belgeleri mevcut bunu kimse değiştiremez
başkan çevreyolu imarı için söz verdiniz seçimden sonraya bu bir haktır meclisten geçmiş bi karardır neden bekltiyorsunuz sadece ordan belediyenin kasasına girecek parayla kültür mah kentsel dönüşümünü gerçekleştirebilirsiniz belediyecilik budur projedir kaynak bulmaktır
@Misafir Kullanıcı eski düzen yıkılacak.yalnızca belli kişilerin sürdüğü saltanat sona erecek.halkın parasını kimse yiyemeyecek.bu neden sizi rahatsız ediyor ki ?
Bu kararinizi takdir ile karsiliyoruz. Gercekten cok israf oluyordu yemekhane. Cok guzel bir karar. Belediyede cok gereksiz isler yapiliyor . Birde su torpilli idarecileride degisseniz. Belediyenin birimlerini isin ehli olanlari yerlestiriniz. Her birim sadece kendi isini tek yapsin. Sonuna kadar arkanda oluruz
Ne düzeni allah aşkina!. Bilmiyende son on yili bingölü chp/hdp/ sp yönetiyordu saniyor. Hani mutlu belediyecilik anlayisiniz vardi..ne oldu erdal bey? Mutsuzmuyuz....Degerli bingöllüler bunlara oy moy vermeyin. Hep cebini düsünüyorlar. Kesin biletini gitsinler...
Belediye meclisinden herhangi bir arkadaşımızın duyduğu bir şey olursa bize yönlendirmesini.... Bu söz belediyenin kanunlarla kurallarla resmi denetimlerle değil kulaktan duymalarla yönetileceğinin ispatıdır. Memlekete çok yazık oluyor, kusura kalmayın sayın arıkan maalesef sizin yöneticilik vasfınız yoktur. ne demek bir şey duyarsanız söyleyin de halledelim ya? bu belediyenin resmi çalışanlarının işi değil midir zaten ?
bingöl halkı sana dürüstlüğüne çalışkanlığına güvenerek ayrıca devletin milletin menfaatinden hiç bir taviz vermeyeceğine inandığı için oy verdiler.inşaallah bizi mahçup etmeyeceksiniz.
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
22.06.2026
15:50
Traktöre Çarpan Otomobil Ters Döndü
Bingöl'ün Genç ilçesinde park halindeki traktöre çarpan otomobilin ters dönmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.
22.06.2026
15:34
Bingöl'de aradığınıza ulaşacağınız uygulama… Bingöl D
Yaklaşık 400 işletmenin yer aldığı ve 3 binden fazla kullanıcıya ulaşan bir şehir uygulaması haline gelen Bingöl D Kurucusu Murat Akça: 'Platformumuzda işletme profillerinin yanı sıra iş ilanları, emlak ilanları ve ikinci el ilanlar da yer alıyor. Son dönemde çok sayıda ilan yayınlandı. Emlak kategorisinde kiralık ve satılık ilanlar eklenirken, ikinci el ilanlar da kullanıcılar tarafından aktif şekilde kullanılmaya başlandı.'
22.06.2026
13:11
Bingöl'de Jandarmadan Bir Haftada 27 Operasyon
15 Bin 831 kök kenevir ele geçirildi, aranan 4 hükümlü yakalandı, 30 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
22.06.2026
13:02
Bingöl'de Yaz Kur'an Kurslarında Kayıt Dönemi Başladı
Bingöl İl Müftülüğü, 2026 yılı Yaz Kur'an Kursları takvimini açıkladı. Cami ve Kur'an kurslarında gerçekleştirilecek eğitimler, 6 Temmuz'da başlayacak ve 14 Ağustos'a kadar devam edecek. Kurslarda Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgilerin yanı sıra sosyal ve sportif etkinlikler de yer alacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın