Arıkan; 'Belediyeye düzen gelecek' | HABER YORUMLARI
Belediyenin ekmek yardımlarının kesilmesi ve yemekhanedeki durumla ilgili açıklama yapan Başkan Arıkan; 'İstisnalar olabilir, hata yaptığımız yerler olabilir. Mağduriyet varsa düzelteceğiz. Belediye'ye düzen gelecek, artık birileri yönetmeyecek.'
Çevre yolunu imara açmak Doğayı katlmek Tarımı öldürmek Sağlam zemin yerine tarım arazisine ev yapmak ve para babası 3-5 kişiyi mutlu edip Bingölü karşına almaktır. ÇEVRE YOLUNU İMARA AÇARSANIZ İKİ ELİMİZ İKİ CİHANDA YAKANIZA YAPIŞIR!
@Misafir Kullanıcı Eski belediyenin geçirdiği sonradan iptal edilen imar sadece çevre yolu etrafı değil gazi ilkokulundan çevre yolunun altına kadar bir alan imara açılmıştı. Yanlış yorumlar saçma cevaplar ile olayı saptırmayın.
@Misafir Kullanıcı ağzı olan konuşuyor tarım diyorsan orda hak sahiplerine kimse zorla tarım yaptıramaz.işgalciler yine klavye kahramanlığı yapıyor bilmeden konuşuyor 2016 yılında tarım ve toprak koruma kurulu çevreyolunu tarım alanından çıkarmıştır bu kanuni haktır imar sağlı sollu 150 metre derinliği kapsıyor ve 6 buçuk metre yükseklikte ticari imardır ev felan değil yani Allah var çevreyolu imarsız olurmu türkiyenin en verimli toprakları antlya mersin de tüm çevreyolları imarlıdır bingölün kalkınmasına çok büyük faydası olacaktır ovaya bi zararı dokunmayacak
Başkan bey, taşeron personellerin neden sözleşmesini imzalamıyorsunuz acaba? son günler belediye çalışanları çok şikayetçi yönetiminizden sürekli bir mobing uygulaması var sizin döneminizde. gariban asgari ücretle çalışan ve dayısı olmayan işçiyi ezmeye çalışmanızın gayesi nedir.? işten çıkarıp kendi yakınlarınızı işe alacağınız duyumları inşallah doğru değildir.
@Misafir Kullanıcı Maden sokakta bir partinin il başkanının kahvesi yolun ortasına yapılmış. Adamlar kaldırımları geçmiş yollara malzeme koyuyor. Pazar orada keşmekeş olmuş
BÜYÜK ÇELİŞKİ !!! BİR YANDAN 142 TRİLYON BORCUMUZ VAR DİYORSUNUZ..DİĞER YANDAN TASARRUF YAPILMASI GEREKİRKEN GEREKSİZ YERE KENDİ ADAMLARINIZA GEREKSİZ KADRO AÇIYORSUNUZ..Bu ne yaman çelişki..Bu millet yapılanları görmüyor mu zannediyorsunuz !!
Sayın başkan öncelikle tablacılar konusunda göstermiş olduğunuz kararlı tutumunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum.Aynı kararlı tutumun Kaldırımda çay servisi yapan kakvahanelere vede ruhsatsız işletmelerden düğün nişan yapan apartman altında tüm mahalleye Zülme boğan sözüm ona nişan ve kına salonlarının başına
Çevre yolunda arazi sahibi bu kişi yine dadandı yorumlara : ) Bi ip sine bakında bu banka çalışanımı yoksa ailesi başka şehirde cocukları başka şehirde yaşayan boş gezenin boş kalfası kira yeyici mi? Bunların cogu yatırımcı birde bingölün yerli aileleri var toplasan bingöl nüfusuna oranları01 değil. 10-15 zengin olma meraklısı aile. Bingöl size dışarda yaşayan hiç bingöle gelmeyen çocuklarınıza Kat Karşılığı daire kiralarınızı dışarda yemeye kurban edilmeyecek nokta.
@Misafir Kullanıcı bingölün yerli aileleri aybekler, aydemirler, mütevelizadeler, bayramlar, aydoğdular vb...dir ha nüfusları 0.1 midir daha fazla mıdır merak edenler varsa bize ulaşabilirler...çevre yolunda vb.. tarım arazilerinin imara açılması gibi konularda bir talebimiz yoktur aksine böyle bir talebi olan varsa şiddetle de karşısında durmaktayız o bahsettiğiniz yorumlara dadanan şahıs kimse deşifre edin biz bingölün yerli ailelerini de zan altında bırakmayın saygılarımızla...
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
22.06.2026
15:50
Traktöre Çarpan Otomobil Ters Döndü
Bingöl'ün Genç ilçesinde park halindeki traktöre çarpan otomobilin ters dönmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.
22.06.2026
15:34
Bingöl'de aradığınıza ulaşacağınız uygulama… Bingöl D
Yaklaşık 400 işletmenin yer aldığı ve 3 binden fazla kullanıcıya ulaşan bir şehir uygulaması haline gelen Bingöl D Kurucusu Murat Akça: 'Platformumuzda işletme profillerinin yanı sıra iş ilanları, emlak ilanları ve ikinci el ilanlar da yer alıyor. Son dönemde çok sayıda ilan yayınlandı. Emlak kategorisinde kiralık ve satılık ilanlar eklenirken, ikinci el ilanlar da kullanıcılar tarafından aktif şekilde kullanılmaya başlandı.'
22.06.2026
13:11
Bingöl'de Jandarmadan Bir Haftada 27 Operasyon
15 Bin 831 kök kenevir ele geçirildi, aranan 4 hükümlü yakalandı, 30 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
22.06.2026
13:02
Bingöl'de Yaz Kur'an Kurslarında Kayıt Dönemi Başladı
Bingöl İl Müftülüğü, 2026 yılı Yaz Kur'an Kursları takvimini açıkladı. Cami ve Kur'an kurslarında gerçekleştirilecek eğitimler, 6 Temmuz'da başlayacak ve 14 Ağustos'a kadar devam edecek. Kurslarda Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgilerin yanı sıra sosyal ve sportif etkinlikler de yer alacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın