Yıllardır Bingöl'de siyaset yapan insanlar öncelikle şu soruyu kendilerine sorabiliyorlarmi: siyaset yaparken ve bu işe talip olurken ben bu işin uzmanıyım bu işin eğitimini gördüm.Bununla ilgili kanun ve mevzuatlara son derece hakim toplumsal davranış ve gelişmeler hakkında yıllarca araştırma yapıp,toplumun ve ilimizin ihtiyaclarını uzun bir araştırma neticesinde uzman bir ekiple projelendirip ortaya koyduğunu toplumla paylaşabilmişse inanın hem toplum hemde belirleyici konumda olanlar elbette bunu göz ardı etmezler.Görev niteliklerle olur.
Muhittin beyi,tüm çevresinin ve dostlarının çok iyi tanıdığı inancındayın. Bundan dolayı kendisine yapılan kötü ve asılsız yorumların önce kendisi ve ailesi başta olmak üzere tüm dostlarının ve bingöl halkının itibar etmeyeceğini ve inanmayacağını söylemek isterim.Kendisininde ifadelerinde yeraldığı üzere bugüne kadar olan tavrını kamuoyuna bildirmiştir. belediye başkan adayı olmayacağı onu sevenleri her nekadar üzmüş olsada,kendisine bugüne kadar yapmış olduklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Bütün mahalle gençliği desteklerken böyle bi durum ortaya çıktı..yav heci abe zurnanın son deliği onlardır kaç kemik attılar bunların önüne Allah bilir..gençliği bi tek sen anlıyorsun...yav ne zaman başkan olacaksın sen hep bekliyoruz..rahat ol her zaman yanındayız evelAllah heci abe..
Bingöl'ün en büyük istihdam kaynağı bir şirketi yıllarca başarıyla yürütmüş,Ak Parti'nin kurucularından Muhittin Bey' e yapıla ve bazı kişi ve/veya kişilerce yapılan yakışıksız yorumları esefle kınıyorum.Kendisini yakinen tanırım medyatik olmayan,dürüst ve ilkeli biridir.Son ana kadar kendisinden istenmesine rağmen açıklamadı adaylığını muhtemelen bunun üstüne yapmıştır bu açıklamayı..Kendisine bundan sonraki süreçte başarılar dilerim...
Muhittin beyi tanımayanlar zannedersem ki Bingöl'de yaşamıyor çünkü Bingölde tanınan şahsiyettir.kendisi Bingöl'ün herhangi bi apartman yöneticisi değil en başarılı şirketler grubunun yönetim kurulu başkanıdır..Burda olan her Bingöllü bir kez olsun binmax veya katılımdan alışveriş yapmışsa bunu bilir.Dolayısıyla apartman yöneticiliğiyle şirketler grubunu bir tutan çok bilgili(!) beyinler kendileri gibi çok zeki,bilgili ve medeniyet görmüş(!) insanları aday olarak istemeleri kadar doğal bişey olamaz....(!)..lafımız yerine ulaşmıştır sanırım.:)
Değerli yorumcular; sizler zan ediyor musunuz ki AKP Bingöl belediyesi için projeli, üretken biri arıyor. Gerçekten de böyle mı düşünüyorsunuz? Bakın arkadaşlar, bizler öyle bir sömürü ağındayız ki çocuklarımızın üzerinde eğitim gördüğü kırık masa ve sandalyelere bakın, birde Servi yolunun fiyatına bakın. Servi yolu bir köy yolu, Diyarbakır - Genç arası devlet yol bölünmüş yolu. Servi yolunun 1 km. si 3.5 milyon TL iken Diyarbakır-Genç yolunun 1 km.si ise 1.5 milyon TL dir. Bunu gören ve akl eden kesinlikle isyanlara kalkması lazım.
Muhittin beye burada sallayanlarin kim olduklarını çok iyi biliyoruz, kendileri hiç merak etmesin biz onların kaç paraya satın alindiklarini çok iyi biliyoruz ama şimdi susuyoruz biraz daha hakaret eder tarzı konusurlarsa ............ sıkıntı yok .
burada beyefendiyi küçük düşürdüğümüzü düşünenler var. bilgi ve tecrübeyi cesaret ile örtbas etmeye çalışıyorsunuz. aşiretçilik ile kanaat önderliğini üstlenmeyi bırakın artık. toplumun zeka, medeniyet ve gelişmişlik seviyesi zaten yerlerde iken toparlanması için çabalıyoruz. kimseyi küçük düşürmek değil derdimiz. bilhassa kendim için diyorum. muhittin ağırbaş önce topluma bir özgeçmişini sunsun bakalım. geçmişi geleceğinin aynası mı değil mi bir karar oluşturulsun. 'ben cesurum, aday oluyorum' devrini bırakın artık.
Muhttin hocm apartman da yonetir mahallee de yonetir il de yonetir bundan suphemiz yok...yirtinanlar var camur atacm diye ama 'bingolde ne bilgli adamlar var' diye Kendilerini oyle kucultyorlar ki oyle eglenceli oluyorlar ki cekirdk citleyip bi tarafimla guluyorum..
Burda yorum yapıp Muhittin beyi küçük dusurecegini zanneden zavallilar lafım size:ulan Çevrenizde kaç tane yürekli adam var kendisine güvenip dobra konusabiliyor, eger yüreğiniz varsa bunları gelir yüzüne de söylersiniz ama sizin gibi korkaklar ancak burda sahte isimler kullanarak insanları karalamaya çalışır incir çekirdeği kadar erkekseniz karşımıza çıkın da tartışalım Muhittin beyden daha iyi kim var şu siyasetin içinde..ama doğru size dürüst kimseler lazım değil size sizin gibi ..... lazım..
Bingöl'de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası: 'Bu akşam hiç bitmesin!'
Bingöl'ün Karlıova İlçesi Kalencik Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri tarafından Bingöl'de misafir edildi. Çarşı merkezini dolaşıp bir restoranda iftar yaptıktan sonra bir diğer AVM'de eğlenip tatlıcıda final yapan öğrencilerin sevinç dolu sözleri yürek burktu: 'Çok mutluyuz. Keşke bu akşam hiç bitmese.'
17.03.2025
02:41
Bingöl Belediyesi'nden 'Yetimler Günü' iftarı
Bingöl Belediyesince 'Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Kardeşlik İftarı'nda il protokolü yetimlerle bir araya geldi.
17.03.2025
02:40
Malatya'daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'da yaşayan Bingöllüler düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan'ın birlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı gecede, kardeşlik mesajları verildi.
17.03.2025
02:39
Solhan'da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Tavz-Der Kurumlararası Voleybol Turnuvasının finalinde Solhan Gençlik Spor'u 3-0'lık net skorlara geçen Solhan Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuvanın şampiyon oldu.
17.03.2025
02:38
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan iki ayrı çalışmada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüpheli hakkında işlem yapıldı.
17.03.2025
02:32
Bingöl AKUT'tan çığ tatbikatı…
AKUT Bingöl ekibi, olası olaylara etkin müdahale edebilmek için Hesarek Kayak Merkezinde çığ tatbikatı yaptı.
17.03.2025
02:31
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.03.2025
07:06
Bingöllü Şeyma sözünü tuttu! Türkiye Şampiyonu oldu
Elde edilen başarıdan büyük övgüyle bahseden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'Avrupa Şampiyonasında da aynı başarıyı bekliyorum senden ve sana güveniyorum.'
16.03.2025
07:04
Bingöl'de yılın doktoru ve sağlık çalışanı seçildiler
İl Sağlık Müdürü Tatlı ve Bingöl'de yılın doktoru ile yılın sağlık çalışanı seçilen isimler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen programda Bingöl'ü temsil ettiler.
16.03.2025
06:57
Bingöl'de 17 Bin haneye maddi destek
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'Sosyal dayanışmayı güçlendirmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın