12Bingölspor'da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı | HABER YORUMLARI
Bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'nun divan başkanlığını yaptığı 12Bingölspor Olağan Üstü Kongresine, Eski Başkan M.Engin Özturan da katıldı. Özturan, takıma sahip çıkılmaması konusundaki sitemini paylaşırken, beklenen aday çıkmaması üzerine evraklar imzalanarak kulübün Bingöl Valiliği'ne devri kararı alındı. Evraklar yarın Valiliğe teslim edilecek ve kayyum atanacak.
Taşma suyla değirmen dönmez. Son 10 -20 yılda bunca mahalle kuruldu; birisinde şöyle geniş bir spor kompleksi yok. ' Neden spor alanları bırakılmıyor, çocuklarımız neden cafelere mecbur bırakılıyor' diye sesini çıkarmamanın kaçınılmaz sonucudur şu karşımızdaki manzara!
Sahipsizlik ve Şehir Lobisi eksikliği Bir takımın Şampiyoluk yaşadıktan sonra kongrede liste çıkaramayacak hale gelmesi o şehrin iş insanlarını ve şehrin dinamiklerinin kulübü yalnız bıraktığı anlamına gelir. Futbol sadece sahada oynanmıyor. arkasında güçlü bir idari ve ekonomik yapı yoksa başarı saman alevi gibi sönüyor. Bingöl spor gibi bir camianın yeri kayum masaları değil Profesyonel liglerde kalıcı olmaktır.şehrin ileri gelenlerinin acilen bir araya gelip bu markaya sahip çıkmak gerekiyor.
Kardeşim anlayın artık. Mütahitleri buraya yönlendirseler buraya destek olun deseler mütahitler onalara ne verece? Adamlar o kadar yatırım yapıp siyasete girdiler niye mütahitlerin kaymağını bingölspora akıtsınlar. Adamlar haklı
Yıllardır 'Bingöl'ü seviyoruz' diyenler bugün ortada yok. Makamlar, protokol fotoğrafları ve vaatler iş icraata gelince anlamını yitiriyor. Bu şehir, başarısı üzerinden övünülmeyi değil, zor gününde sahip çıkılmayı hak ediyor. Bingölspor'u bu hâle getiren yönetim anlayışı, bugün yaşanan tablonun en büyük sorumlusudur. Taraftar unutmaz; günü geldiğinde kimin yanında durduğunu da, kimin sessiz kaldığını da hatırlar.
Memleket sahipsiz.Hava alanını söktüler uzatma yok birileri para yesin diye.millet bahçesi drdiler parayı vadiye gömük birilerine yedirdiler.yollar yine bildiğiniz gibi hersene paranın en rahat yenildiği yer.5 yıldızlı termal otel yapılmaktan vazgeçildi. Sağlık facia 2 hastane tek binada.Diş hastanesinin açılmasını istemiyor siyasetçiler,Bitlise tıp gitti bizim Cevdet by dedi gerek yoktur.Halkımız çevre illerde ölmeye devam.eeee halk kendini buna layık görüyor.yapacak bişey yok.
Bu şehir bunu hakediyor.Çünkü vatandaşın kalitesi onu temsil eden vekilleri ile ile ölçülür.Biz oy veriyoz.Sahipsiz memleket.C.B.yardımcısından tutun vekil beledye başkanı hepsi iktidar partisi ama faydasız.Bir engin özturan olamadılar.herkes sesiz.
Önce fakir olduğumuzu kabul edeceğiz , sonra buradan çıkmak için neler yapabileceğimize bakacağız.Üç beş kişinin peşinden gitmeyeceğiz, toplumsal düşüneceğiz.
Bingöl spor hiç bir zaman 2.ligi kaldıracak ekonomik potansiyeli yok. Bu takıma o kadar para harcayıp 2 lige çıkaracağına alt yapıya yatırım yapıp gençliğe daha fazla katkı sunardı. Kamu kaynaklarını Bingöl spora aktarmak vebaldir.
vali bey den bu takım Faruk BAYLAZ a devredilmeli her kesime eşit mesafede olur ve düzgün bir yönetim ve paralı isimler yönetime girer. Hiç olmazsa küme düşmeme mücadelesi verilir bu yıl. Maçlar il dışında oynansın ve memleket ne kadar sahipsiz olduğu anlaşılır.
Bu memlekette Sma ,hastane doktor sorunu var, ekonomi işsizlik, ulaşım sorunu, kentsel dönüşüm sorunu, bağımlılık, uyuşturucu çeteleri ile sorun var iken sakatlanmalara yol açan, kumara iddiaya,kara paraya ve intahara yol açabilen futbolu bu kadar önemsenmesi düşündürücüdür demekki insanlar belediyenin aldığı vergilerin hizmete yola sosyal yardımlaşmaya da girmesinde istiyor. Ha futbol oynamak takım kurmak başına geçmek isteyen varsada buyursun engel olan yok ama zorlan güzellik olmaz.
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
17.08.2026
01:17
Yeşilay Bingöl bağımlılıkla mücadele için sahada
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadelede farkındalığı artırmak ve ihtiyaç duyan vatandaşları doğru desteğe yönlendirmek amacıyla pazar yeri, cadde ve kahvehanelerde bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.
17.08.2026
01:16
Atıl alan modern dil merkezine dönüştürüldü
Zazaca ve Kürtçenin de aralarında bulunduğu farklı dillerde uluslararası geçerliliğe sahip sınavların yapılabileceği 30 bilgisayarlı Dil Laboratuvarı ve Yabancı Dil e-Sınav Merkezi hizmete açıldı.
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın