Zincir Marketlerin BİNTSO Seçimlerinde Oy Kullanma İddiasına Tepki! | HABER YORUMLARI
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde zincir marketlerin oy kullanmak adına yetki belgesi almak için başvuruda bulunduğu iddiasına tepki gösteren komite adayları; 'Dışarıdan oy getirip bu şehrin insanının iradesine ipotek koymak kimsenin hakkı değildir' dedi.
ticaret sanayı odası şuanki mevcut olan başkanına bu vesile ile bir gun allah için kaç tane esnafı gezdin..tek başına veya kendi heyetın ile beraber..Sadece gazetelerde resım ver acaba zeki mürende seni gördümü..mevcut başkan olmasın kim olursa olsun çünkü BİNTSO başkanlığına yakışmıyor..
10.... market yüzünden işlerim en dip noktaya gemiştir.Allah hakımı alsın böyle yol açanlardan da savunanlardan da ey belediye başkan vekili sen tarafsz olmalısın yada git istifa et öyle ticarete atıl iki karpuz bir elde olmaz senin tarafsız olman lazım senin bu memleketin insanı tutman lazım adamlar marrket söktürünü eritti sözde akplisin cumhuru reis ne dedi bunlar için ne çabukunuttun.kardeşine abine ailene devret bu ticaret işlerini yazıktır bu insanları sırtına almışsın belediyi olurmu öyle
Bakıyorumda belediye yandaşları hemen dile gelmiş normalmiş diye o zaman tüm kamu kurumları amirleride memurlarıyla beraber sait kolak ve arıkan için oy toplasın ne de olsa reisin davasını güdüyorlar
Arkadaşlar; ticari kimlik alan işletmeler her işletme gibi kanunun ona verdiği hakları kullanmakta serbesttir. şehrimize gelen memurların belediye seçimlerinde oyu yok mu ? zincir marketlere dükkanlarını kiraya verenler kimler yabancılar mı ?bingöl esnafının yarısı ulusalların arka kapısından ürün çekmiyor mu ? kimse kusura bakmasın her vatandaş gibi ulusal veya yerel farketmez ,kimse kanunların verdiği hakkı başkasının elinden alma ve bunu siyasi çekişme ortamında kullanma hakkına sahip değildir. turhan bey ; siyasetinizi yapınız. ama çamur atmayınız. bu siyaset değil haset...
Şaka gibi buraya yığılmış 'bir daha bu marketlerden alışveriş yapmayacağız ' diyorlar. Allah aşkına yapmayın siz. Nerede istiyorsanız orada alışveriş yapın. Bütün manavlar marketler bakkallar kırtasiyeler pahada zirve üstüne zirve fiyatlar çekmeye devam ediyorlar. Beyefendilerin seçim keyfine kaldık biz de. Bize ne arkadaş sizin seçiminizden. Nedir bu derdiniz. Hepiniz üç beş para indireceksiniz diye boş lafların peşinden koşmayın. Hepiniz çıkarınız ve cebiniz için seçim çalışmasındasınız. Bilmiyoruz sanıyorlar. Aptalız sanıyorlar. Halbuki halk için sıfır öneme sahipsiniz. Cepçiler sizi.
acaba bu metni kim yazmış bunların eline vermiş şimdiye kadar nerdeydiniz memleketin menfaatini getirip kendi pis propagandanıza alet etmeeyin BİNGÖL herkesten büyüktür.... kulusçiler .....
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın