Yarım asır sonra bir ilk! Arıkan yeniden başkan… | HABER YORUMLARI
AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, 51 yıl sonra iki dönem üst üste belediye başkanı seçilen isim oldu. Seçim sonrası ilk görüşünü aktaran Başkan Arıkan; 'Aynı kararlılıkla hizmetlerimizi sürdüreceğiz' vurgusunda bulundu.
Vatandaş vazifesini yaptı sıra sizde tebriği çiçegi,ziyaretleri bırakın bugünden itibaren durmadan dinlenmeden çalışmaya projeye sahada olmaya devam,müdürler ehliyetli liyakatli mimarı mühendisi çevrecisi vs olsunlar,belediye otobüsü,belediye watsapp hattı,mahallelere temizlik düzen yollara kaldırımlara düzen bugünden itibaren hizmet hizmet hizmet...
Mesele sadece ekonomi değildi. Ekonomi ben bildim bileli kötüydü. Emeklilerin maaşıda yeterli tepki değildi. Ben İsrail politikası yüzünden vermedim. Ve vicdanım kabul etmedi. Ailem desen sandığa bile gitmedi. Bu halk kuru ekmeği hep birlikte yemeyi kabul eder ama zülmü asla adeletsizliği hiç bir zaman
Bingöl'ün seçimini, 51 Yıl sonra bir ilk olarak ve Arıkan'ın başarısı diye okumak doğru değildir. Çünkü Ak Parti kazanıyor, adaylar sürekli değiştiği halde. Yani yolcu sürekli değiştiği halde otobüs aynı otobüs. Şu durumda adayın kim olduğunun, kaçıncı kez aday olduğunun bir önemi yoktur. Bu durum nereye kadar devam eder? Otobüs hurdaya çıkıncaya kadar. Zaten Erdal Arıkan, bu özgüvenden ötürü sahaya bomboş bir seçim otobüsü sürmekten öte hiçbir şey yapma gereği bile duymadı. Oylarını arttıramadı. Bu rahatlıkla maalesef önümüzdeki
İsrailin zulmüne açlığına duyarsız kalın ilaveten birde ticaret yapın. Oylar bu şekilde düşer. Bir dahaki milletvekili seçiminde al parti diye bi parti kalmıycak ne yazıkki dünya lideri
@Misafir Kullanıcı Bingöl halkının nerdeyse yarısı gitmemiş sandığa diğer yarısının yüzde bilmem kaçı mevcut başkanı seçmiş sende kalkmış diyosunki bingöl seni seviyor boşuna yorum yazmışsın bende boşuna kendimi yordum yazdım...
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
15.05.2026
20:21
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın