Yarım asır sonra bir ilk! Arıkan yeniden başkan… | HABER YORUMLARI
AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, 51 yıl sonra iki dönem üst üste belediye başkanı seçilen isim oldu. Seçim sonrası ilk görüşünü aktaran Başkan Arıkan; 'Aynı kararlılıkla hizmetlerimizi sürdüreceğiz' vurgusunda bulundu.
Pravo.Bir ilki başardı.Ancak emeğe saygı her şeyin üstünde olmalıdır.Yalakalığa önem vermemelidir.Eş dost akraba yalakalığı olursa kaybeder.Peşinen belirteyim.Ki siyasetde bu mihvelde yürütülüyor.
Resmi plakali belediye araclari belediye calisanlarinin karilarini ve cocuklarini gotur getir ile mesgul.. Yaziklar olsun haram zehir olsun.. Baskanmis millet sizden bikti bikti..
Cumhurbaşkanının etrafındaki iş bilmeyenler yüzünden seçim sonucu ağır faturaya neden oldu. Ak Parti seçmeni sandığa gitmedi, diğer tarafın da aldığı yüzde 13'lük oy tepki oyuydu. Yoksa ortada bir zafer yok. Cumhurbaşkanı görevinin başında ve gereken değişiklikleri de inşallah yapar.
kim ne yapsın yalova kaymakamını.. çakır keyfim bingöl � akp olsa sorun yok tebrik canım erdalım.. bugünleride gördün akp yerlede. bir türlü inanımıyorum.. tayyip beyin balkondaki bitmiş süt dökmüş kedi gibi iyi çocuk numaraların .. inanılmaz mutluyum bingöl için en iyi seçenek erdal beydi hayırlı olsun.. ramazan bayramına gerek yok bayram gibi içim
Seçmenin yarısının sandığa gitmediği Bingöl'de seçimin anlamı şudur: Senin başkanlığından bana ne, umurumda değil. Bir belediye otobüsü getirmekten bırakın getirmeyi sözünü etmekten aciz ve korkan bir insanın başkanlığından kime ne hayır gelir.
3600 oyla kazandı çok kötü bir sonuç Ak Partinin düştüğü duruma bak Ak partinin kalesi olan şehrin içine düştüğü vahim duruma bakın! Katılım oranı W Türkiye geneli en az katılım oranının olduğu şehir Bingöl ..20 yıldır Ak Partide olan Genç belediyesi Kaybedilmiş Solhan 9 oyla zor bela alınmış Adaklı gitmiş ılıcalar sancak gitmiş bu mu başarı bırakın Allah aşkına! Millet yoruldu artık aynı isimlerden bıktı!
Ben Erdal Arıkanın yerinde olsam Mevcut vekiller le ilişki mi keserim bu seçimi akp kazanmamistir bu seçimi Erdal Arıkan kazanmıştır. 21 yıldır bu ili akp yönetiyor insanlar açlıkla pencelesiyor is sizlik dibe vurmuş tarim bitmiş hayvancılık bitmiş beton da bitti Kavurma ve bal reklamına devam edin bakalım adan demiş ya bingolun siyaseti elazigin İslamiyeti...
Bingöl yine tarihi bir fırsatı kaçırdı. RTE kaybettiği yerlere müdahale edeceğini söyledi. Yani Bingöl yerinde sayarak yine hizmet alamayacak. Herkes gider mersine biz gideriz tersine. Tüm Türkiye tepki koydu, daha fazlasını istedi. Bingöl aynı tas aynı hamam.
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
01.07.2026
08:20
Bingöl'de 'koruyucu aile' çağrısı
Bingöl'de Koruyucu Aile Günü'nde farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Yürütülen çalışmalarla koruyucu aile hizmetinin toplumun her kesiminde daha fazla tanınmasını amaçladıklarını belirten Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, daha fazla çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine katkı sağlamayı ve koruyucu aile bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi sınırlarında bulunan Sarım Çayı'na düşen Vedat Karabulut'un cansız bedeni, 18 gün sonra, kaybolduğu yerden 2,5 kilometre ileride bulundu.
30.06.2026
00:09
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın