Önceki gün halk otobüsünün karıştığı kaza sonrası açıklamalarda bulunan Şoförler Odası Başkanı Ali Bayram, sert konuştu. Şehir trafiğinin içinde bulunduğu durumu rezillik olarak yorumlayan Bayram; Önüne gelen ticari araç kullanıyor! Halk da, sivil sürücüler de tedirgin. Her gün yeni bir vaka, yeni bir ölüm yaşanırken, çağrımıza kulak kabartan da olmuyor. Ölümlere seyirci mi kalalım? Yoksa ses vermek için talimat mı bekleniyor? Bu sessizlik niye? sözleriyle tepkisini paylaştı!
İnat ettin aday olmadın belediye başkanlıgına ali bey yani ne olurdu inadını kırsaydın da bende adayım deseydın? ak parti içinde senin içinde memleket için de iyi olurdu ortalığı çocuk yuvalarına çevirenlere senin gibi sert eli sopalı biri lazımdı bingölü ancak hizaya bole sokarız başkanımız ıyı kotu deil ama emin ol o da seni isterdi
ben bir sivil sürücü olarak bunların hepsini görüyorum da trafik ekipleri ve belediye bu sıkıntıları görmüyor mu? Bayramda trafik polisleri sürücülere şeker ikram ediyormuş Allah aşkına bu ne göz boyamadır, bu nasıl insanları enayi yerine koymaktır.Benim şekere ihtiyacım yok,
trafik ışıklarına,yol çizgilerine, trafik kurallarının düzgün uygulatılmasına ihtiyacım var...
İnsanlar ölüyor sakat kalıyor ortada bir sorun var adam çıkmış bunun için konuşuyor çözüm öneriyor kendini kendi kurumunuda cesurca eleştiriyor sizin konuştuğunuz konulara bakın. İşin farkına ciddiyetine varın. İçinizde hazm edemediğiniz çekemediğiniz duyguların dışa vurum anı değildir. Ölen vatandaşlar için yas tutmanın ve çözüm yoluna katkı sunmanın zamanıdır.
Ortalık her seçimde aday adayları ile çalkalanır her seçimde de aday değilim beklentim yok demesine ragmen Ali Bayramın adı bir gündeme gelir neden düşündün mü? Çünkü Bayram'ın koltuk derdi olmadığı için iktidar yalakası olma gibi bir istegide yok. Her seçimde ucuz reklam peşinde koşan insanlara rastlar bu memleket her seçime aday olan simalara. Koltuk kaygısı olan gerçegi konuşamaz birilerinin yalakası olur. Bayramın bu korkusu olmadığı için konuştu sürekli yanlışları yüzlerine vurdu başta çewlik yerlileri olmak üzere bütün memlekette sevdi
Hava Alanı ve üniversitenin kuruluş aşamasında akp'nin katkısı inkar edilemez lakin önceki süreçlerde sivil toplum örgütü lideri olarak Ali Bayramın, Siyasi aktörlerden Hüsamettin Korkutatanın ve Feyzi Berdibeğin çalışmaları girişimleri inkar edilmemeli. Sonuca Sayın Bakan vesilesi ile ulaştık ama önce ki hizmet ellerini unutmakta nankörlük olur. Ne yaptın diyen insana sorarım sen bu memlekette yanlışa koltuk kaygısı olmadan bagırıp yanlış diyen kaç adam gördün?
Bazen okuyorum yeter eleştirdiğin sen ne yaptın diyor insanlar sivil toplum örgütünün elinde devletin gücü iradesi mi var? Polisi yetkisi mi var? Kısıtlı teşvik imkanları dışında ne var? İnsanımız birbirini çekememe dedikodu kültürünü bırakmalı artık hizmet için eleştirmeli. Keza Ali Bayram Bingölün en büyük sivil toplum örgütünün lideri olarak Bingöle TESK METEM Lisesini kazandırmıştır. Sanayi ve Organize sanayi sitesi gidin eski çalışmaları iyice araştırın Ali Bayramın dönemin siyasilerini sıkıştırması ile kurulmuştur.
Allah nasip etsin Ali abi inşaalah sen 50 yaşına da gelsen orada olsun. Nesin sen görevin ne öncelikle ne biliyorsunda Ali abi bir şey yapmadı diyosun? Sivil toplum örgütünün görevlerini bilir misin? Eğer sen sivil toplum örgütlerinden teşvik altyapı ve takip dışında yapım beklerse seninle konuşmanın anlamı yok bilgisizsindir zaten. Ama bunları bilecek erdemin var ise... Ali Bayram Abinin yıllardır Bingöl'de halk için muhalif tutumu yeri geldiginde bakana başkaldırışı cesurca eleştirileri yeri geldiğinde Vekile Başkana restlerine herkes şahit..
evet trafik kurallarına uymuyoruz haklısınız benim eleştrim ali bayrama sayın ali bayram 36 yaşındayım kendimi bildim bileli sen cemiyet başkanlığı yapıyorsun sana soruyorum ne faydan oldu bu memlekete allah tan kork sen önce kendi görevini yerine getir ondan sonraa milleti eleştrme hakkına sahip olacaksınn
akıllı insanın yapacagı iş değil daha akıllanmadık biz bu kafayla zor akıllanırız şöförler odası başkanı ali bayramın bu çıkışına diğer baskanlar sivil toplum vali vekil bakanda destek vermeli artık bu şöförler gerçekten eğitilmeli
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
02.07.2026
15:02
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Belediyesi'nin şehir merkezindeki otopark sorununa çözüm olarak hayata geçirdiği Kent Meydanı Otoparkı hizmet vermeye başladı. Toplam 500 araç kapasiteli otopark, 24 saat kesintisiz hizmet sunacak. Otopark için saatlik ve aylık abonelik ücret tarifesi de açıklandı.
02.07.2026
14:56
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Bingöl-Diyarbakır karayolunda seyir halindeyken alev alan klima yüklü kamyonet kullanılamaz hale geldi. Genç Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangının ormanlık alana sıçraması önlendi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın