Halk Otobüslerinden Grev Kararı! Ulaşım duracak | HABER YORUMLARI
20 Temmuz 2022 Çarşamba günü otobüsler çalışmayacak. Kooperatif Başkanı Nihat Kaya: 'Grev nedeniyle halkımızdan özür diliyoruz. Ancak buna mecburuz. Yakıt alacak gücümüz kalmadı' dedi.
Mesela Muş'ta bilmem Uşak'ta ve Adıyaman'da kaç km lik mesafe için kaç lira ücret alınıyor buna dair halka bilgi ver ki ikna olsun insanlar doğru bulunsun
Tramvay metröbüs otobüs minibüs hepsini istiyoruz.erdal arıkan seçimden önce kahve konuşmalarında vaatlerin arasında yeni duraklar yeni güzergahlar yapacaktın yalansa yalan de, iftira de, bu iş köprü ortasında çiçek ekmeye benzemez.
Bayramda 2 gün ücretsiz çalışmanız iflasınıza neden olmuş vah vah pilakalarda 3 tirilyon almancıların nedense yatırım finansal kaynağı olmuş. Çözüm: yav hiç çevre ilere seyahat etmiyormusunuz. Diyarbakır istanbul izmir ankara bütün illerde minibüs altarnetif toplu taşım olarak DOLMUŞ kullanıyor. Kenarmahlleye giden toplu taşıt yok mahledeki gariban halk yeri geliyor parasıyla taksi bile bulamıyor Rabbim sizdende yönetimdende bu ulaşım hakkını sorsun.
Belediye otobüs almalı, bunun için herkes cimere ve akime yazsın. Bu şehri sahipsiz bırakmayalım, buradaki siyasetçilerin bizi duyacağı yok, sesimizi cumhurbaşkanımıza duyurmaya çalışalım.
Aç gözlüklükle ele bir şey geçmiyor. Vatandaşı terbiye etmeye hakları yok. İnşallah raiç konusunda belediye taviz vermez ve belediye acilen belediye otobüsleri alıp çalıştırır. Erdal Arıkan başkanlığın hakkını veremedi bari halkı halk otobüs firmasına ezdirmemek için DMO'den acilen 50 adet otobüs satın almalıdır. Başkan raiç konusunda otobüsçülere taviz verirse milletin ahını alır.
Zaten milletin burnundan getirdiniz. Yaz gelir klima açmazsınız keyfinize göre zam yaparsınız. Şoförlerinizin bir çoğu halka karşı kaba nezaketten yoksun davranışları var. Yeterli seferleriniz yok duraklarin bir çoğu tıklım tıklım dolu oluyor ve kimse binemiyor bazen. Şimdi de yakıt düşerken siz grev kararı alıyorsunuz.
Yakıt 31 tl iken neden zarar etmiyordunuz şimdi yakıt 25 tl zarardan bahsediyorsunuz alıştınız ağlamaya başka illeri örnek alın halkın Allah gözünüzü doyursun adam var 3 öğrencisi var aslında halk sizi protesto etse
Ehliyet sahibi olan herkesi ilgilendiren bir uyarı geldi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden eski tip sürücü belgeleri ile ilgili yapılan uyarıda tarih hatırlatması yapılarak ''En kısa sürede başvurunuzu gerçekleştirin yoksa iptal edilecek'' denildi.
28.04.2025
23:07
Bingöl'de jandarma ekipleri şüphesinde yanılmadı
Bingöl'de jandarma tarafından durdurulan şüpheli araçlarda uyuşturucu ve tüfek ele geçirildi.
28.04.2025
23:06
Öğrenciler, Bingöl'de fay hatlarını yerinde inceledi
Marmara Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Bingöl Karlıova'da bulunan Kuzey Anadolu Fayı (KAF) ve Doğu Anadolu Fayı (DAF) kesişim bölgesini yerinde inceledi.
28.04.2025
23:03
Polisten eş zamanlı operasyon! 73 gözaltı
Bingöl dahil 4 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 73 şüpheli yakalanırken 59'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.04.2025
02:20
12Bingölspor'dan kardeşlik mesajı! 'Bölgenin gücü kardeşliğimiz'
Şampiyonluğunu ilan eden 12Bingölspor, gruptaki tüm takımları tebrik etti ve önemli bir mesaj paylaştı: 'Her takım bizim kardeşimiz, her şehir ailemizin bir parçasıdır. 12 Bingölspor, sadece bir takım değil; bir irade, bir birlik ve inançtır. Yeni sezonda, bölgemizin adını en yükseklerde duyuracak sağlık, zafer ve dostlukla yoğrulmuş bir yolculuk diliyoruz.'
28.04.2025
02:19
Atan: 'Yeni Bingöl stadyumu Genç yolunda yapılmalı'
Bingöl'de yapılacağı müjdelenen yeni şehir stadyumunun şehir merkezinde olmasının doğuracağı sıkıntılara dikkat çeken ve Genç yolunda inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan ZİKTE SÜRKAP Başkanı Fırat Atan, birçok alan hitap edecek kapasitede olması gerektiğini vurgulayıp: 'Şehre nefes aldıracak bir vizyon projeyle şehir dışında yeni bir cazibe merkezi oluşturulmalıdır' dedi.
28.04.2025
02:18
Bingöl Balı Endonezya'da Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik tarafından gerçekleştirilen tanıtımda, Türkiye Cumhuriyeti'nin Endonezya Büyükelçisi Prof. Dr. Talip Küçükcan'a Bingöl Balı takdim edildi.
28.04.2025
02:17
Yeni hastane binası inşaatını incelediler!
Bingöl'de inşaatı devam eden 500 yataklı yeni devlet hastanesi binasında Milletvekilleriyle birlikte incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'İnşallah beklenenden daha kısa sürede hizmete alacağız' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın