KGS kartlarının yerini HGS kartları alıyor. Bakanlığı tedbir almamakla eleştiren Bayram: Kart almak için PTTye yönlendiriyorlar ama karttaki para kontörlerin aktarımı için köprü gişelerini adres gösteriyorlar. Herkes İstanbulda yaşamıyor ki her gün köprüden geçsin. Bölgenin şoför esnafını da düşünsünler. Önlem alınmazsa milyonlar çöpe gidecek.
hangi partiden aday olursa olsun bütün samimiyetimle söylüyorum ali bayrama oy veririm bu şartlar altında bingölde oy verecegim iki insan var birinin adı lazım degil biri ise ali bayram. birinin gelip bu belediyelerin siyasilerin etrafında gezinen yalakaları oy moy korkusu olmadan silip atması lazım bunuda ali bayram dan baskası zor yapar bu ilde
Ve umudimi hala yitirmedim siyasete girmeme noktasinda ki inadi birgun kirilir ve bu ozellikleri ile Memlekete hayirli tutatrli ve istikrarli hizmetlerde bulunur. Maalesef eski colikli buyuklerimizin ahlaki ve ilkeli durusu pek az insana sirayet etmis durumda. Umidim odur ki bu sirayetlerin artmasi ve hak ettigimiz sekilde yonetiliyor ilkesine uygun ilkeli gozu parada pulda olmayan insanlarin basimiza gelmesi. Bu nedenle Ali Bayramin adi her gectiginde umitleniyor ve arzuluyorum.
Surekli konusulur birilerininnisine gelir savunur birilerinin isine gelmez savunmaz, bir kisim bingollude menfaati olmadan, ozellikle basinda cikan haberlerden etkilenir aday olmasini ister Ali Bayram'in. İktidar elinde olursa muhakkaktir her insan evladi gibi yakin cevrenin bundan faydalanmasi lakin bir gercek var ki su gecirmez. O da Ali Bayram cesur bir adam memleket ugruna yapilacak hizmet soz konusu olunca birseylerden cekinmeyen o hizmete kaplan gibi sarilip koparan bir adam. Bu ahlaki yapisi ozelligi onu ayiriyor.
husamettin bey ile ali bayram arasinda farkli bir bag var birbirlerini kardesten ote gorurler bingolun menfaatine bir kararda farkli dusunmedikleri sure icerisinde birlikte hareket ederler. Ve keske dedigin gibi olsa saadetten aday olsa yillarca yerli halkin buyuk cogunlugu ona bunun icin yalvardi adeta, aday olursa emin ol feyzi berdibeginden, husamettin korkutatasina, mahfuz gulerine, kemal bozanina kadar bir cok kanaat onderi ona destek cikar anlayacagin o niyetini senden daha cok isteyen 100 lerce kisi var hizmet etsin diye ama zor.
akp'nin su an etkili isimlerinden biri akpden aday olmasini istiyor akpye de hayir diyor, saadette mi gidecek? Hem isteseydi, gozu baskanlikta olsaydi gecen secim 4 parti teklif etti kabul ederdi. Daha sonra bazi nedenlerden, baskanlik icin adaylik teklifi gelen partiye gitti ve encumen adayi oldu hizmet aski boyle birsey iste kibire yer yok. O yuzden yalaka olan koltuk sevdasi olan zor anlar ali bayrami. Hirslarina ragmen icinde biraz insanlik ve onur kalan anlar neden yaptigini.
Ne zaman konussa yine birseyler donmus diyorum tikliyorum haberini. Sert olmadannolmuyor idarecilik ilimizin hali ortada. Memleketin boyle daha cok evlat yetistirmesi gerekiyor. Yoksa halimiz yaman bir iki adam daha olsa boyle hersey yoluna girer. Yalakalik yapmadigi icin bakanindan vekiline herkes seviyor bu adami cunku ilkesi var. Bir adam yalaka ise ilkesi yok ise orada sorun vardir bu ilin sorunuda yalakalar siyasilerin etrafi sarilmis durumda malesef siyasilerimizde de onferaset yok onlari silip supuremiyorlar.
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
13.08.2026
09:47
Hikmet Tekin ve ailesi şehadetlerinin 47. yılında dualarla anıldı
Merhum Bingöl Belediye Başkanı Hikmet Tekin, annesi Hürmüye Tekin ve kardeşi Ahmet Hamdi Tekin, şehit edilişlerinin 47. yılında mezarları başında ve Bingöl Ulu Cami'de düzenlenen mevlid programında dualarla anıldı.
12.08.2026
18:37
Rektör Çelik'ten dijital iletişim vurgusu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile İçişleri Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen 'Dijital Çağda Kamu İletişimi' paneline katıldı. Çelik, dezenformasyonla mücadelede doğru bilginin güvenilir kaynaklardan kamuoyuna ulaştırılmasının kritik önem taşıdığını söyledi.
12.08.2026
18:36
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Bingöl ile Muş arasındaki ormanlık alanda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 700 kök Hint keneviri ve 2 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Suçüstü yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
12.08.2026
18:32
Solhan'da camiler çocuk sesleriyle doldu
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaz Kur'an kurslarına katılan 120'yi aşkın çocuk, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrenirken, düzenlenen sosyal etkinliklerle yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçiriyor.
12.08.2026
18:31
Bingöl'den Avrupa şampiyonasına iki milli sporcu
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları Elif Aday ve Zilan Atila, Türkiye şampiyonluğunun ardından milli takım seçmelerini de birincilikle tamamlayarak İtalya'da düzenlenecek Bocce Raffa Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.
12.08.2026
18:30
TRT Sinema Tırı Bingöl'de
TRT Genel Müdürlüğü'nün kırsal bölgelerdeki çocuklara sinema deneyimi sunmak amacıyla hayata geçirdiği 'TRT Sinema Tırı' projesi, 13-15 Ağustos tarihleri arasında Solhan, Genç ve Bingöl merkezde çocuklarla buluşacak.
11.08.2026
22:07
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın