Baluken ile Bakan Yıldırım arasından Bingöl tartışması yaşandı. Elindeki bir fotoğrafı gösteren Baluken, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı için de sert sözler sarf etti.
efendiye bak; senin gibiler olamasaydı doğu şimdi çağ atlamıştı.... ama sen ve senin gibiler bölgeye ne getirdiniz? şimdi ne değişti de konuşuyorsun konuş konuş belki bingöl seni dinler ... bingöl hiçbir ırkçılığa boyun eğmez bilesin..
kusura bakmayın kım gelırse basa gelsın önce cebını doldurur sonra akrabasını alır işe. bu bugune kadar hep oldu. gıdın daırelere bakan ya bakanın yada mılet vekıllerının akrabaları ....ne bakandan ne de mılet vekılerınden ümüt beklemeyın.haa nede bdp den cunku beledıyede bdp yıde gorduk...kimmi hizmet edecek diyeceksenız ???ele ele gönul gönulee yolları kapatalım bı ayaklanma yapalım ulusal medyada yer alsın bakanında vekıllerınde beledıye baskanınında ne oldugunu tum turkıye görsün..1 yılda bingöl cennet olmazsa ben yine burdayım
işi gücü trübünlere oynamak bekara karı boşamak işte şimdi size soruyorum sizce hakkari belediyesimi daha iyi bingölmü yoksa şırnak bunlar kendi ayıbını görmez ha bile atar tutar acaba bu hükümet olmazsa 10 yıl öncesini düşünün bu kadar olurmuydu yetmez ama bu da idris balukenin şov malzemesi işte
yine adam getirecez diyarbakırdan partimizin tabelasını ındırın hele yine getirecez faşistlere gününü gösterecez zorunuza gitti? hele soleyın? diyarbakıliler sizin gibi deil dir korkak deildir özünü bilir. faşistler gidin siz cemaatçileri seçin gidin serdar size ne yaptı?
Sen agzınla kuş tutsan boş konuş böle iyi oluyor kötü degil en azından işe yarıyorsun ama sen o degildin gittin diyarbakırdan adamları getirdin otobuslerle bizi dovdurmek gozumuzu korkutmak ıcın. allahta sana aynı derdi versin birde millete faşist dersin siz de faşistin önde gidenizisiniz ama kürt faşistisiniz.
sayın balukenı yakından takıp edıyorum kendısıne oy vermemiş biri olarak ama pişman olmamak elde değil yaklaşık 2 sene içinde genç yolundaki tokilerin elektırk sorunundan temel sorunlara kadar herseyı meclıste dile getiriyor.VALLAHİ BEN BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM GÖREN VARSA SÖYLESİN
samimi açıklamalarından dolayı milletvekilimizi destekliyorum balukenin Erzincan açıklaması yerinde olmuştur orayı iyi bildiğim için ama nedense bingölden esirgeniyor
Gayrimenkul ilanları e-Devlet onayı olmadan yayınlanamayacak
7 Nisan'dan itibaren gayrimenkul ilanları e-Devlet onayı olmadan yayınlanamayacak. Bu radikal kararla sahte ilanlar, fiyat manipülasyonları ve piyasadaki dengesizlikler tarihe karışıyor.
30.03.2025
08:37
Kazım Ataoğlu vefat etti
Bingöl siyasetinin önemli isimlerinden Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, gece yarısı geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
30.03.2025
03:53
Bingöl'de bayram kana bulandı! Yaralı genç hayatını kaybetti
Bingöl merkez Beşyol'da yaşanan kavgada silahla yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi, otopsi için Genç Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
30.03.2025
02:50
Bingöl'de silahlı kavga! Biri polis iki yaralı
Bingöl merkez Beşyol Kavşağı mevkiinde yaşanan kavgada silahlar çekildi. Biri polis memuru iki kişi yaralandı. Yaralı şahsın durumunun ağır olduğu ve entübe edildiği bildirildi.
30.03.2025
02:49
Bingöl'de kar nedeniyle kapalı köy yolu ulaşıma açıldı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde karla kaplı olan köy yolu, iş makinelerinin yardımıyla ulaşıma açıldı.
30.03.2025
02:47
Hafif ticari araç takla attı, sürücü şans eseri kurtuldu
Bingöl-Elâzığ yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç refüje çıkarak ağaca çarpıp takla attı. Büyük hasar alan aracın sürücüsü yaralandı.
29.03.2025
02:52
Çaldıkları araçla kaza yapıp kaçtılar
Bingöl'de çaldıkları araçla kaza yapan ardından otomobili bırakıp kaçan 2 zanlı, polis ekiplerince yakalandı.
29.03.2025
02:51
Seyir halindeyken alev aldı!
Bingöl'de seyir halindeki motosiklet bir anda alev aldı. Yangın, çevredeki vatandaşların yardımı ile söndürüldü.
29.03.2025
02:50
Türkiye'yi o temsil edecek!
Türkiye Şampiyonu Gülseren Bürkek, İsveç'te düzenlenecek Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Bingöl Valisi Usta: 'Antrenör ve öğretmenlerini tebrik ediyor, sevgili Gülseren'e Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum' dedi.
29.03.2025
02:49
Bingöl'de haklarında arama kararı bulunan 10 kişi yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamalarda haklarında arama kaydı bulunan 10 kişi yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın