Ak parti'nin sürpriz bingöl listesi | HABER YORUMLARI
Seçime katılacak olan partiler bugün saat 17.00'a kadar, aday listelerini YSK'ya ilettiler. AK Parti'nin Bingöl listesi, Bingöl'de sürprizle karşılandı. AK Parti'nin Bingöl adayları Cevdet Yılmaz, Eşref Taş ve Şahin Bingöl şeklinde oldu. BDP'nin Bingöl'deki bağımsız adayı İdris Baluken olurken; CHP'nin Bingöl'deki listesinde Zeki Korkutata, Süleyman Batga ve Mesut Kayaoğlu yer aldı. MHP Bingöl'de Ahmet Celayir, İbrahim Kadri Zengin, Ömer Kemal Timur ile yarışacak. SP'den ayrılıp HAS Parti'yi kuran Numan Kurtulmuş'un Bingöl'de yarışacak adayları ise; Ali Rıza Bozkurt, Ayhan Hatusaru ve Asıf Çetin.
Nasılmış. Bingöl Spor-Ankara Demir Spor maçında hatırlıyorum da; Biri Bakanın sağında, biri de bakanın solunda oturmuş. hatta yapışmış. Bakan kalkıyor, onlar kalkıyor. bakan oturuyor , onlar da oturuyor. Aynen bana Kemal Sunal'ın Tosun Paşa filmini hatırlattı. Nasılmış sizi korudu mu?
Sayın Başbakan'ı yanlış yönlendiren zat, korkunun ecele faydası yoktur. güneş balçıkla sıvanmaz. her ne handikaplara baş vurursan vur yine de Kuzeyin yıldızı Koçin'in önünü kapatamazsın. Buna senin gücün yetmez. Bunu geçici olarak başarmış görünebilirsin fakat Bu senin de sonunu getirir. Bunu unutma
Bingöl halkının ilerdeki zamanlarda bu liste karşısında (bunun oluşturulmasına sebep olup Sayın Başbakanımızı yanıltan Zat 'a karşı) bir imza kampanyasına başvurması kaçınılmaz olmuştur. Artık benim kontrol edebileceğim liste olsun mantığı son bulmalı. Güçsüz olsunlar benim kontrolümde olsunlar mantığı. Kuzeyde Çok değerli adaylar vardı. neden onlar gösterilmedi. neden.
Arkadaşlar bu durumdan neden başbakanı sorumlu tutuyorsunuz anlayamadım. Başbakan Şahin Bingöl'ü tanımaz ki. Asıl sorumlu Bu listenin oluşmasında başbakana yol gösteren sözde Bölge temsilcimiz konumundaki zat'tır. Keşke o zat da eksik olsaydı.
Arkadaşlar bu durumdan neden başbakanı sorumlu tutuyorsunuz anlayamadım. Başbakan Şahin Bingöl'ü tanımaz ki. Asıl sorumlu Bu listenin oluşmasında başbakana yol gösteren sözde Bölge temsilcimiz konumundaki zat'tır. Keşke o zat da eksik olsaydı.
Kuzey Şahin Bingöl'ün nesine sevinecek, Karlıovaya aday verilmesine sevindik fakat adaya sevinemedik. Bunda Başbakanın herhangi bir sorumluluğununun olduğunu da düşünmüyorum. çünkü başbakan Bölgenin temsilcisi durumunda olanlar tarafından farklı yönlendirilmiş.
HERKES BOL KESEDEN SIKIYOR ARKADAŞ BU NE BU BÖYLE MUHİTTİN KİM İLK DEFA İSMİNİ DUYUYORUM TEMAHÜL OYUNA BAKTIM 35 KİM YER VERECEK ONA BOŞ KONUŞMAYIN BOL KESEDEN SALLAMAYIN...!!!!
başbakan istediğimi istediğim sıradan aday ederim diyor size sormam diyor buna sebep bu bölgenin halkıdır bak urfaya artvinli birini liste 1 yaptı çıt yok urfalı birini artvine koysun 1 oy alamaz farkı anlayın
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
15.05.2026
20:21
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın