KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2025 Salı
°C

Üç okul bir bina

Yenileme ve güçlendirme çalışmaları kapsamında Vali Güner Orbay, Atatürk ve 100. Yıl İlköğretim okulları bir binada eğitim görüyor. Okulun kullanıma hazır olmadığı halde eğitime açıldığını vurgulayan öğrenci velileri: “. Hem böyle bir eğitim ortamını sağlayacaklar, hem de başarının düşüklüğünden yakınacaklar. Olacak iş mi? Yyetkililerden çözüm bekliyoruz” dediler.

Üç okul bir bina
21 EYLÜL 2013 CUMARTESİ 07:46
0
5929
2
AA aa

Yeni Mahalle ve çevresindeki öğrencilere hizmet veren Vali Güner Orbay İlköğretim Okulu binasının yeniden yapılmak üzere yıkılması, Bahçelievler Mahallesi ve çevresindeki öğrencilere hizmet veren Atatürk İlköğretim Okulu'nun da güçlendirilmesi nedeniyle iki okuldaki öğrenciler, geçtiğimiz haftalarda yapımı tamamlanan 100. Yıl İlköğretim Okulu binasına nakledildi.

Üç okul öğrencilerinin bir binada eğitim görmesi yeni eğitim sezonunun sancılı başlamasına sebep olurken, yaşanan yoğunluğun öğrencilere zarar vereceği kanaatinde olan öğrenci velileri, çare bulamamaktan yakınıyorlar.

100. Yıl İlköğretim Okulu binasının yeni yapıldığını ancak eğitime henüz hazır hale getirilmediğini kaydeden öğrenci velileri: “Okul halen inşaat halinde. Okulun iç temizliği bile yapılmamış. Her yer çöplük içinde. Çöplerin atılacağı kutular bile yok. Tahta yok, düzen yok! Öğretmenler derslik yerine salonlarda eğitim veriyor. Üç okulun öğrencileri bir binayı kullanınca, sorun karşısında kimseyi sorumlu da tutamıyorsunuz. Hiç de sağlıklı olmayan bir ortam var. Çocuklarımızın böylesi bir ortamda eğitim görmesine razı değiliz. Gerekirse çocuğumuzu okula da göndermeyiz. 2-3 bin öğrencinin tek binada eğitim görmesi ne kadar sağlıklı olabilir ki? Sürekli bahane üretip sorunun devamını sağlayacaklarına, daha sağlıklı kararlarla çözüme ulaştırsınlar. Hem böyle bir eğitim ortamını sağlayacaklar, hem de başarının düşüklüğünden yakınacaklar. Olacak iş mi? Bu sorunun acilen çözüme kavuşturulmasını, yetkililerin de büründükleri sessizlikten kurtulup çare üretmesini bekliyoruz” dediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Hey gidi Prof (@Misafir_15666)
22 Eylül 2013 Pazar 23:38
Arkadaslar kusura bakmayın ama Prof ve eğitimci bir vekil var ya o ne is yapıyor ki
Ogretmen (@Misafir_15649)
21 Eylül 2013 Cumartesi 14:19
Gercekten Bingol'de gorev yapan biri olarak Bingol halkinin ve ogrencilerinin boylesi bir muameleyi hak etmedigini düşünüyorum. Ogretmenlerin daha bir dolabi ve masasi olmadan tuvaletlerin ve yerlerin toz kirec ve cimento yiginlariyla doluyken bu okullarda egitim verilmeye calisilmasina gercekten hicbir anlam veremiyorum. Yol calismalari ile disaridaki tozu solumak zorunda kalan ogrencilerin okulun icinde daha kötü bir ortamda egitim gormeleride bir o kadar aci...Milli Egitim Müdürü 2013-2014 egitim ögretim sinifta kalmistir!
17.03.2025
02:42
Bingöl`de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası:
Bingöl'de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası: 'Bu akşam hiç bitmesin!'
Bingöl'ün Karlıova İlçesi Kalencik Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri tarafından Bingöl'de misafir edildi. Çarşı merkezini dolaşıp bir restoranda iftar yaptıktan sonra bir diğer AVM'de eğlenip tatlıcıda final yapan öğrencilerin sevinç dolu sözleri yürek burktu: 'Çok mutluyuz. Keşke bu akşam hiç bitmese.'
17.03.2025
02:41
Bingöl Belediyesi`nden ‘Yetimler Günü` iftarı
Bingöl Belediyesi'nden 'Yetimler Günü' iftarı
Bingöl Belediyesince 'Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Kardeşlik İftarı'nda il protokolü yetimlerle bir araya geldi.
17.03.2025
02:40
Malatya`daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'da yaşayan Bingöllüler düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan'ın birlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı gecede, kardeşlik mesajları verildi.
17.03.2025
02:39
Solhan`da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Solhan'da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Tavz-Der Kurumlararası Voleybol Turnuvasının finalinde Solhan Gençlik Spor'u 3-0'lık net skorlara geçen Solhan Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuvanın şampiyon oldu.
17.03.2025
02:38
Bingöl`de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan iki ayrı çalışmada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüpheli hakkında işlem yapıldı.
17.03.2025
02:32
Bingöl AKUT`tan çığ tatbikatı…
Bingöl AKUT'tan çığ tatbikatı…
AKUT Bingöl ekibi, olası olaylara etkin müdahale edebilmek için Hesarek Kayak Merkezinde çığ tatbikatı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın