KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2025 Salı
°C

Konuşunca işinden oldu

Altyapı projesinin 14 yıl önceki bir proje olduğunu, firmanın, projenin dışına çıkarak bodrum katlarını kurtaracak şekilde çalıştığını, en iyi malzemeyi kullandığını ve bunun Bingöl için bir avantaj olduğunu söyleyen Topograf Ali Kılıçgedik’in firma tarafından işten çıkarıldığı bildirildi.

Konuşunca işinden oldu
02 EYLÜL 2013 PAZARTESİ 05:33
0
4824
6
AA aa

Altyapı çalışmalarıyla ilgili eleştirilerin yoğunlaştığı Bingöl'de, uygulanmakta olan projenin 14 yıl önceki bir proje olduğunu, kendi inisiyatifleriyle sıkıntıları aşmaya çalıştıklarını, kaliteli malzeme kullandıklarını, su sıkıntısının altyapı çalışmalarıyla ilgili olmadığını ve belediyenin seçim nedeniyle işi aceleye getirdiğini söyleyen yüklenici firmada görevli Topograf Ali Kılıçgedik'in bu beyanları onu işinden etti.

Kontrolörler olmasına rağmen Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın baskısı üzerine yapımı tamamlanan iki ayrı noktada kazı yaptıklarını ve hiçbir sonuç çıkmaması üzerine yeniden dolgu işlemlerini yaptıklarını söyleyen Kılıçgedik'in, işi bıraktıklarını, Atalay'ın özrü dilemesi üzerine yeniden işe başladıklarını belirtmesinin basına yansımasının ardından yüklenici firma açıklama yaptı.

Ali Kılıçgedik'in iddialarının asılsız olduğunu belirten Kanalizasyon ve Yağmursuyu yüklenici firması Kuzenler-Alkan İnş. Ortak Girişiminin sahibi Atilla Kızılkan; “Biz firma olarak, bu tür siyasi ve provokatif beyanları kınıyor, Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay'dan özür diliyoruz” dedi.

Ali Kılıçgedik'in iddialarının asılsız olduğunu belirterek, çalışmaların projeye uygun yapıldığını ve açıklamaların belediyeyi ve firmalarını bağlamadığının altını çizen Kızılkan, “Bu beyanların tamamı yalandır. Daha önce firmamızda birkaç ay topograf olarak çalışan Ali Kılıçgedik'in konulara siyasi yaklaşımı nedeniyle firmamızla ilişiği kesilmiş olup, bu açıklamaları da provokatif ve siyasi amaçla yapmıştır. Tek bir projemiz vardır. O da Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay zamanında İller Bankası tarafından hazırlanarak ihale edilen projelerdir. İşlerimiz yeni hazırlanan bu projelere göre yapılmaktadır. Çalışmalarımız bu projeye göre bodrum katlarını kurtaracak şekilde yapılmaktadır. İşin bugünkü gerçekleşme oranı yüzde 93'tür. Firmamız, Bingöl'de 260 km kanal yapımı gerçekleştirmiştir. Ali Kılıçgedik'in açıklamaları firmamızı töhmet altında bırakmıştır. Firmamız Türkiye'nin birçok ilinde bu tür çalışmaları yapmış olup, bu anlamda rüştünü ispat etmiştir. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu tür provovakif ve yalan açıklamalar firmamızı zedelemek için yapılmış olup, daha öncede yapılan işlerle ilgili çeşitli beyanatlar olmuştur. Biz firma olarak, bu tür siyasi ve provokatif beyanları kınıyor, Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay'dan özür diliyoruz” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ozan Dalga (@Misafir_15353)
04 Eylül 2013 Çarşamba 02:36
Bakin siyasi cikarlar ugruna kendi memleketine yiilardir yapilmayan hizmete ve ustune ustluk ekmek yedigi kaba pisleyen bir oyun . Ali bey ali bey madem okadar haktan hukuktan bahsediyorsun Yuksel yurtseverle beraber gariban dogu halkini magdur ettiginde neredeydin. Bide demokratliktan haktan hukuktan bahsediyorsun.Atilla Kizilkan cok serefli bir is adamidir. Her seyi bi yana birak bu belediye kimsenin cesaret edemedigi bir isi yapti . Akçi degilim ama hakkinida vermek lazim arkadas. Bu arada Ali bey gibi birini Bdp nasil bunyesinde tutuyor
bingöllü (@Misafir_15319)
02 Eylül 2013 Pazartesi 21:29
firma sahipleri çok şerefli ve dürüst insanlar ali yi işe aldıklarında afallamıştım zaten bu adam ın yanında çalıştığı firmalar tek tek tükeniyor ama sonunda yaptı yapacağını yine ali tamamen siyasi hamle iyi olmuş çıkartmışlar işten hak yerini bulmuş.
Demir Çelik (@Misafir_15316)
02 Eylül 2013 Pazartesi 19:12
Kişinin ağzından çıkan sözü kulağının duyması gerekli.Herkes haddini bilmeli.Nerede ne konuşacağını öğrenmeli.Şarlatanlık yapmanın alemi yok.
hasan neden (@Misafir_15313)
02 Eylül 2013 Pazartesi 16:45
ucuz kahramanlığın sonu da budur işte. ver coşkuyu ali...
mehmet selim (@Misafir_15302)
02 Eylül 2013 Pazartesi 11:39
Bu adam BDP'nin her mitinginde coşkulu sesiyle milleti coşturan radyocu Ali'dir. Kendisi BDP İl Başkanı Halis Yurtsever'in damadı olur. Belediye seçimleri de yaklaştı. Takograf olarak yani sıradan bir işçi olarak görev yaptığı Bingöllülerin zaten gıcık olduğu Serdar Atalay'ı zor durumda bırakmak için haddi olmadığı halde firma adına siyasi açıklama yaparak aklı sıra halkı AKP'li belediyeden soğutacaktı. Ama kötü olmuş firma yalanlamış adamı. Ucuz hesaplar Pazartesi gazetesinden dönmüş. Bingölonline araştırmadan yaptığınız haberin sonu bu işte..
tarık erdoğan (@Misafir_15300)
02 Eylül 2013 Pazartesi 11:03
Bu kadar politik bir cevap bulunamazdı zaten. siz başkandan, başkan sizden, durmadan özür dileyip birbirinize hayranlığınızı belirtin. ve ne kadar saçma ki gerçek olan bir yanlış için birbirinizden özür diliyorsunuz. biraz da siz ve başkan başarısızlığınız için bu halktan özür dileseniz diyorum...
18.03.2025
02:53
AB`de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros`larda….
AB'de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros'larda….
Zincir market devi Migros'un Bingöl Valiliği ile sürdürülebilir üretimi ve markalaşması için el ele verdiği Bingöl balı için ilk resmi dolum süreci gerçekleştirildi. Bingöl'ün eşsiz doğasında üretilen ve Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak uluslararası düzeyde koruma altına giren Bingöl balı, Türkiye'nin dört bir yanında satılmaya başlanacak.
18.03.2025
02:52
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Memur anne ve babalar, çocukları ilkokula başlayana kadar yarı zamanlı çalışabilecek. Kanunda yer alan bu hakkın uygulanabilmesi için hükümet 'Aile Yılı' kapsamında yeni bir yönetmelik hazırlıyor. Taslağa son halini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı verecek.
18.03.2025
02:51
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorları mercek altına alan Gelir İdaresi Başkanlığı, 15 milyar TL'lik kazancın gizlendiğini ortaya çıkardı. Yapılan denetimlerde gizlenen paralar, sekreter veya eski eşlerin hesaplarında yakalandı. Maliye'ye yakalanan doktorların çoğu uzlaşmayı tercih etti.
18.03.2025
02:48
Bingöl İHH`dan Ramazan yardımları
Bingöl İHH'dan Ramazan yardımları
'Ramazan Kardeşliğe Çağrı' sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık bin aileye gıda kartı dağıtımı yapacak.
18.03.2025
02:47
Bingöl`de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sıkıntısı yaşayan bir mahalle, duruma tepki gösterip yolu trafiğe kapatarak ateş yaktı.
18.03.2025
02:46
Van`daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Van'daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra iş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın