KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2025 Pazartesi
°C

Hataların bedelini ödemek istemiyoruz!

Teknik elemanların yaptıkları hataları müteahhitlerin ödediğini belirten Aran İnşaat Yetkilisi Hikmet Hansu, serbest kazı denilen alanın yüzde 70 kayalık olduğunu söyledi.

Hataların bedelini ödemek istemiyoruz!
10 EKİM 2013 PERŞEMBE 07:59
0
3928
0
AA aa

Küçük Tekören Köyü Aşağı Zeynep Mezrası Kaplı Sulama Tesisi işini alan Aran İnşaat Firması Yetkilisi Hikmet Hansu, yerinde keşif yapılmadan hazırlanan projelerden dolayı uğradıkları zarara dikkat çekti ve yetkililerin sorunlarına çözüm bulmasını istedi.

“İş, serbest kazı olarak keşif çalışması yapılmış ancak çalışmanın yapılacağı saha yüzde 70 kayalık” diyen Aran İnşaat Firması Yetkilisi Hansu: “Teknik elemanların yaptığı keşif çalışması nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Şartnamede işin yapılacağı alanın kayalık olduğu belirtilmemiş, ayrıca işin yapıldığı güzergâhta içme suyunun geçtiği de belirtilmemiş. Ne kayalık görünüyor, nede içme suyu buda bizim sıkıntı yaşamamıza neden oldu. Bu ihalenin bedeli kayalıkları kırmaya yetmiyor. Keşifte yapılan yanlışın düzeltilmesini istiyoruz. Teknik elemanların yaptığı hatanın bedelini bizler ödüyoruz” dedi.

Konuyla ilgili yetkililere dilekçe verdiklerini hatırlatan Hansu: “Verdiğimiz dilekçeye herhangi bir cevap verilmedi, teknik elemanların yaptığı hatanın bize ödetilmesini istemiyoruz. Keşifte yapılan yanlışın düzeltilmesini istiyoruz. Bu konuda yetkililerimizden yardım bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.03.2025
02:42
Bingöl`de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası:
Bingöl'de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası: 'Bu akşam hiç bitmesin!'
Bingöl'ün Karlıova İlçesi Kalencik Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri tarafından Bingöl'de misafir edildi. Çarşı merkezini dolaşıp bir restoranda iftar yaptıktan sonra bir diğer AVM'de eğlenip tatlıcıda final yapan öğrencilerin sevinç dolu sözleri yürek burktu: 'Çok mutluyuz. Keşke bu akşam hiç bitmese.'
17.03.2025
02:41
Bingöl Belediyesi`nden ‘Yetimler Günü` iftarı
Bingöl Belediyesi'nden 'Yetimler Günü' iftarı
Bingöl Belediyesince 'Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Kardeşlik İftarı'nda il protokolü yetimlerle bir araya geldi.
17.03.2025
02:40
Malatya`daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'da yaşayan Bingöllüler düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan'ın birlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı gecede, kardeşlik mesajları verildi.
17.03.2025
02:39
Solhan`da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Solhan'da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Tavz-Der Kurumlararası Voleybol Turnuvasının finalinde Solhan Gençlik Spor'u 3-0'lık net skorlara geçen Solhan Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuvanın şampiyon oldu.
17.03.2025
02:38
Bingöl`de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan iki ayrı çalışmada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüpheli hakkında işlem yapıldı.
17.03.2025
02:32
Bingöl AKUT`tan çığ tatbikatı…
Bingöl AKUT'tan çığ tatbikatı…
AKUT Bingöl ekibi, olası olaylara etkin müdahale edebilmek için Hesarek Kayak Merkezinde çığ tatbikatı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın