KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2025 Pazartesi
°C

Hacılar virajında kaza: 1 ölü

Birçok ölümlü kazanın adresi olan Hacılar Köyü girişindeki keskin virajda bir kaza daha yaşandı. Virajı alamayan hayvan yüklü kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü hayatını kaybetti.

Hacılar virajında kaza: 1 ölü
05 KASIM 2013 SALI 20:32
0
3617
0
AA aa

Bingöl-Karlıova yolu Hacılar Köyü'nde yaşanılan trafik kazasında hayvan yüklü TIR'ın devrilmesi nedeniyle Şanlıurfa Bozova nüfusuna kayıtlı araç şoförü Süleyman Karaçizmeli (50) öldü. Araç içerisinde bulunan 53 büyük baş hayvandan 40 tanesi telef olurken 13 tanesi itfaiye tarafından araç içerisinde canlı olarak çıkartıldı.

Olay önceki gece saat 23.00 sıralarında Hacılar Köyü girişinde meydana geldi. 63 K 2677 Plakalı iki katlı hayvan aracı Kars'ta 53 büyük baş hayvan yükleyerek Şanlıurfa'ya götürülmek üzere yola çıktı. Hayvan yüklü araç Hacılar Köyü girişinde bulunan virajı alamayarak köyde yol kenarında bulunan ahıra çarparak devrildi. Araç şoförü Süleyman Karaçizmeli araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Jandarma, itfaiye ekipleri ve köylülerin yardımı ile araçta telef olan 40 adet büyük baş hayvan çıkarılırken, canlı olan hayvanlar ise kurtarıldı.

Yaşanan kazada TIR'ın çarptığı ahırda maddi hasar meydana gelirken, araç kullanılamaz hale geldi. Araç şoförü ise yaklaşık üç buçuk saat iş makinası ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında çıkartılarak cenazesi Karlıova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ailesine jandarma tarafından haber verilen Süleyman Karaçizmeli'nin cenazesi yapılan otopsiden sonra teslim alınarak Şanlıurfa'ya götürüldü. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.03.2025
02:42
Bingöl`de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası:
Bingöl'de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası: 'Bu akşam hiç bitmesin!'
Bingöl'ün Karlıova İlçesi Kalencik Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri tarafından Bingöl'de misafir edildi. Çarşı merkezini dolaşıp bir restoranda iftar yaptıktan sonra bir diğer AVM'de eğlenip tatlıcıda final yapan öğrencilerin sevinç dolu sözleri yürek burktu: 'Çok mutluyuz. Keşke bu akşam hiç bitmese.'
17.03.2025
02:41
Bingöl Belediyesi`nden ‘Yetimler Günü` iftarı
Bingöl Belediyesi'nden 'Yetimler Günü' iftarı
Bingöl Belediyesince 'Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Kardeşlik İftarı'nda il protokolü yetimlerle bir araya geldi.
17.03.2025
02:40
Malatya`daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'da yaşayan Bingöllüler düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan'ın birlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı gecede, kardeşlik mesajları verildi.
17.03.2025
02:39
Solhan`da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Solhan'da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Tavz-Der Kurumlararası Voleybol Turnuvasının finalinde Solhan Gençlik Spor'u 3-0'lık net skorlara geçen Solhan Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuvanın şampiyon oldu.
17.03.2025
02:38
Bingöl`de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan iki ayrı çalışmada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüpheli hakkında işlem yapıldı.
17.03.2025
02:32
Bingöl AKUT`tan çığ tatbikatı…
Bingöl AKUT'tan çığ tatbikatı…
AKUT Bingöl ekibi, olası olaylara etkin müdahale edebilmek için Hesarek Kayak Merkezinde çığ tatbikatı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın