KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2025 Pazartesi
°C

Cumhuriyet bayramı coşkuyla kutlandı

Cumhuriyet'in ilanının 90. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Bingöl’de de coşkuyla kutlandı. Vali Taşyapan: “Demokrasimiz güzelleştikçe, huzur ve güven ortamımız devam ettikçe, ekmeğimiz de aşımız da büyüyecek. Çok çalıştıkça yarınlarımız bugünkünden çok daha müreffeh olacaktır” dedi.

Cumhuriyet bayramı coşkuyla kutlandı
30 EKİM 2013 ÇARŞAMBA 00:41
0
1567
0
AA aa

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Bingöl'de de törenlerle kutlandı. Önceki gün Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan program, dün sabah saatlerinde Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan'ın makamında gerçekleştirilen kabul programıyla devam etti.

Daha sonra Bingöl Şehir Stadyumu'nda devam eden kutlama programı, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, 49.uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün, Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın vatandaşların bayramını kutlamasıyla sürdü.

Kurum amirleri, askeri erkân ve vatandaşların katıldığı kutlamalarda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vali Taşyapan yaptı.

Demokrasinin gelişmesiyle ülkenin daha müreffeh bir seviyeye ulaşacağını belirten Vali Taşyapan: “Demokrasimiz güzelleştikçe, huzur ve güven ortamımız devam ettikçe, ekmeğimiz de aşımız da büyüyecek. Çok çalıştıkça yarınlarımız bugünkünden çok daha müreffeh olacaktır. Ekonomik ve siyasi istikrarımız sürdükçe bölgemizde ve dünyada sözü daha çok dinlenir, hatırı daha çok sayılır, hesaba katılır ve dostluğuna daha fazla kıymet verilir bir ülke olacaktır” diye konuştu.

Resim kompozisyon ve şiir dalında yarışmaya giren öğrenciler ödüllerini Vali Tugay komutanı ve Belediye başkanının elinden aldı. Törene katılan okullardan koşu yapan bazı küçük öğrenciler 1 tur yerine 3 tur koşturulunca fenalık geçirip ağladı. Halkoyunları ekibinin gösterisiyle renklenen kutlama programı, resmigeçidin ardından sona erdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.03.2025
02:42
Bingöl`de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası:
Bingöl'de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası: 'Bu akşam hiç bitmesin!'
Bingöl'ün Karlıova İlçesi Kalencik Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri tarafından Bingöl'de misafir edildi. Çarşı merkezini dolaşıp bir restoranda iftar yaptıktan sonra bir diğer AVM'de eğlenip tatlıcıda final yapan öğrencilerin sevinç dolu sözleri yürek burktu: 'Çok mutluyuz. Keşke bu akşam hiç bitmese.'
17.03.2025
02:41
Bingöl Belediyesi`nden ‘Yetimler Günü` iftarı
Bingöl Belediyesi'nden 'Yetimler Günü' iftarı
Bingöl Belediyesince 'Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Kardeşlik İftarı'nda il protokolü yetimlerle bir araya geldi.
17.03.2025
02:40
Malatya`daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'da yaşayan Bingöllüler düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan'ın birlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı gecede, kardeşlik mesajları verildi.
17.03.2025
02:39
Solhan`da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Solhan'da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Tavz-Der Kurumlararası Voleybol Turnuvasının finalinde Solhan Gençlik Spor'u 3-0'lık net skorlara geçen Solhan Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuvanın şampiyon oldu.
17.03.2025
02:38
Bingöl`de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan iki ayrı çalışmada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüpheli hakkında işlem yapıldı.
17.03.2025
02:32
Bingöl AKUT`tan çığ tatbikatı…
Bingöl AKUT'tan çığ tatbikatı…
AKUT Bingöl ekibi, olası olaylara etkin müdahale edebilmek için Hesarek Kayak Merkezinde çığ tatbikatı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın