KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2025 Salı
°C

Bingöllü mucit sitem etti

Bingöl Lisesi’nde düzenlemeyi düşündüğü 2. Bingöl Teknoloji Fuarı’nı okul yönetiminin izin vermemesi nedeniyle yapılamayacağını ifade eden Mucit Sadin Bukan: “Çalışmalarıma verilen değer bu olmamalıydı” diye sitem etti.

Bingöllü mucit sitem etti
30 AĞUSTOS 2013 CUMA 08:04
1
5035
8
AA aa

Bingöl'de daha önce farklı projeler geliştirebilen Bingöllü Mucit Sadin Bukan, bu yıl 2. Bingöl Teknoloji Fuarı'nı 1-3 Eylül 2013 tarihleri arasında Bingöl Lisesi giriş salonunda açmayı düşünüyordu. Fuarın açılması ile ilgili okul yönetiminden izin isteyen Bukan, kendisine okulun onarım ve bakım çalışması nedeniyle ret kararı geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden başka alternatifler talep eden Bukan'ın bu talebine de yetkililerde olumsuz cevap verdi.

2. Bingöl Teknoloji Fuarı'nın salonun olmadığı gerekçesiyle açamayacağını ve bu durumdan dolayı kırıldığını belirten Bukan: “Bütün birikimlerimi yurtdışında değerlendirip, çalışmalarıma devam edeceğim. Burada bana verilen değer bu olmamalıydı. Ben bu çalışmalarıma 40 yılı aşkın bir zaman verdim. Fuarı Bingöl Lisesi'nde yapmamın nedenlerinden biri bu okuldan mezun olmam. Bir diğer neden ise değerli hocamız Metin Altınoku'un şahsında diğer hocalarımızın bize verdiği emeğin boşa gitmediğini, zamanı geldiğinde devir aldığımız görevi ciddiyetle yerine getireceğimizi, aktarılan bilinçle dünyaya yön verebilecek seviyede olduğumuzu belirtmek idi. Bingöl Lisesi geçmişinde, birçok alanda başarı göstermiştir, bilim alanında da o düzeyi yakalamıştır. Okul yönetiminin fuarın açılmasını uygun görmemesinin nedeni okulun onarım ve bakım çalışması olduğu bana bildirildi. Bu durum üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden başka alternatifler talep ettim ancak bu talebime de olumsuz cevap verildi” diyerek sitemde bulundu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
s bingöl (@Misafir_15464)
10 Eylül 2013 Salı 12:30
7 yorum yapılmış göremiyorum? yorum yasağımı var
M.GÖRGÜLÜ (@Misafir_15382)
05 Eylül 2013 Perşembe 22:26
Çoban ne anlar Bilim ve Teknolojiden bırak koyunlarıyla baş başa kalsınlar
hasan akyigit (@Misafir_15276)
01 Eylül 2013 Pazar 13:49
bence sanat sokağı bu iş için en iyi yer.
bingöl lisesine kimse gitmez.
s.hekimoğlu (@Misafir_15259)
31 Ağustos 2013 Cumartesi 12:30
Eski Bingöl millet vekili Sait Göker Ali Rıza Septioğlu demişti destek verem Bingöl de çatı kiremit fabrikası yapılsın millet vekiliniz bozulmuş ağam ne yapıyorsun bu insanlar karnı doyarsa kimse selam vermez bana . eh burası Bingöl hasetten bırakmazlar
V. VARDAR (@Misafir_15255)
31 Ağustos 2013 Cumartesi 03:27
Ben varken sen nasıl düşünürsün kominizim gelecekse bu memlekete onu biz getiririz teknoloji fuarı Tekno kent yapılacaksa onu da biz yaparız bunu kafana sok yarın tanınıp bize belamı alacak...

40 senedir icat yapıyorsun sana destek olmadılar daha da anlamadın mı bence' de gitmen gerek biraz rahat nefes alsınlar seçkinlerimiz.
S. Güven (@Misafir_15252)
31 Ağustos 2013 Cumartesi 00:50
DİKKAT ET PORJELERİNİ ÇALMASINLAR YARIN ÖBÜRGÜN BİR RESİM FUAR AÇARLAR GERÇEK FUAR DİYE............... EMEĞİN GİNE BOŞA GİDER BENDEN SÖYLEMESİ
H. Ökeş (@Misafir_15251)
30 Ağustos 2013 Cuma 23:23
Geri kalmış bir toplum olmalı hem gelişmişlik neyinize bence de durulmaz arkadaş çok geç kalmışsın
İ GÜNBAY (@Misafir_15249)
30 Ağustos 2013 Cuma 23:01
KOKTEYL DÜĞÜNLERE DERNEKLERE TAHSİS EDİLİYOR OKUL SALONLARI
TEKNOLOJİ FUARI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLUDA YOK SİZ BİNGÖLDE AÇIYORSUNUZ İZİN VERMEZLER ARKADAŞ VERMEZ
18.03.2025
02:53
AB`de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros`larda….
AB'de coğrafi işaretli Bingöl Balı tüm Migros'larda….
Zincir market devi Migros'un Bingöl Valiliği ile sürdürülebilir üretimi ve markalaşması için el ele verdiği Bingöl balı için ilk resmi dolum süreci gerçekleştirildi. Bingöl'ün eşsiz doğasında üretilen ve Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak uluslararası düzeyde koruma altına giren Bingöl balı, Türkiye'nin dört bir yanında satılmaya başlanacak.
18.03.2025
02:52
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Taslak hazır: Memurlara yeni bir hak geliyor
Memur anne ve babalar, çocukları ilkokula başlayana kadar yarı zamanlı çalışabilecek. Kanunda yer alan bu hakkın uygulanabilmesi için hükümet 'Aile Yılı' kapsamında yeni bir yönetmelik hazırlıyor. Taslağa son halini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı verecek.
18.03.2025
02:51
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorlara vergi denetimi! Paralar sekreterde…
Doktorları mercek altına alan Gelir İdaresi Başkanlığı, 15 milyar TL'lik kazancın gizlendiğini ortaya çıkardı. Yapılan denetimlerde gizlenen paralar, sekreter veya eski eşlerin hesaplarında yakalandı. Maliye'ye yakalanan doktorların çoğu uzlaşmayı tercih etti.
18.03.2025
02:48
Bingöl İHH`dan Ramazan yardımları
Bingöl İHH'dan Ramazan yardımları
'Ramazan Kardeşliğe Çağrı' sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık bin aileye gıda kartı dağıtımı yapacak.
18.03.2025
02:47
Bingöl`de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sorununu yolu trafiğe kapatarak protesto ettiler
Bingöl'de su sıkıntısı yaşayan bir mahalle, duruma tepki gösterip yolu trafiğe kapatarak ateş yaktı.
18.03.2025
02:46
Van`daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Van'daki Bingöllüler geleneksel iftarda buluştular
Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra iş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın