KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2025 Pazartesi
°C

Asfalt çalışmaları devam ediyor

Bingöl Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında çalışmalar sürdürülürken, Saray, Kültür, Karşıyaka Mahalleleri’nde başlayan asfalt (BSK) çalışmalarına ilave olarak İnalı Mahallesi’nde de çalışmalar hızla devam ediyor.

Asfalt çalışmaları devam ediyor
26 EYLÜL 2013 PERŞEMBE 08:02
0
2553
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü, asfalt çalışmalarıyla ilgili çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada: “Bingöl Belediyesi; Saray, İnalı, Kaleönü, Kültür ve Karşıyaka Mahallelerinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Finisher asfalt döküm aracı ile İnalı Mahallesi Kınalı Caddesi'nde BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) olarak dökülen asfalt, silindir ve vabıl iş makinası ile bastırılıyor” denildi.

Açıklamada, İnalı Mahallesi'nde üstyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın, şu ifadelerine yer verildi: “12 ekip ve yaklaşık 300 personelle üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Saray, Kültür, İnalı, Kaleönü ve Karşıyaka Mahallelerinde çalışmalarımız sürüyor. İnalı Mahallemizde Cadde, sokak ve kaldırımlarda kilitli parke döşeme çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Kınalı Caddesi'nde asfalt dökümünü gerçekleştirdik, çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizdeki yol ve kaldırımları kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Ana güzergâh yolları BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt ile kaplanıyor. Üstyapının devam ettiği mahallelerimizde birçok sokak ve caddede toprak işleri, reglaj, bordür işleri, kaldırım dolguları, 8'lik ve 6'lık parke döşeme işlemleri devam ediyor. Kınalı Caddesi, Kültür Mahallesi'ndeki Bağdüzü, Oğuzhan ve Fırat Caddelerini birleştiren bir yol görevi de görüyor. Bu şekilde Kültür ve İnalı Mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamlamış oluyoruz. İnalı Mahallesi'ndeki BSK çalışmaların bitmesinin ardından çalışmalarımız şehir merkezine doğru devam edecek.”

Açıklamada, çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatma Aybek'in de şu görüşleri yer aldı: “1971 Bingöl depreminden itibaren İnalı Mahallesi'nde oturuyoruz. Cadde ve sokaklarımız daha önce topraktı. Mahallemizde Kanalizasyon ve İçmesuyu hatları komple yenilendi. Şuanda da asfalt çalışmaları başladı. Çok şükür bu dönemde hizmet gördük. Belediye Başkanımız Serdar Atalay'a çok teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
marki karo (@Misafir_15712)
26 Eylül 2013 Perşembe 09:50
başkan kşke şehir merkezinde ve uydukent mahallesinde ne zaman çalışmaların başlayacağını da açıklasa. biz kaldırımdan vaz geçtik. geçen hafta sonu yağan yağmurda heryer çamur deryasına döndü. uydukentte oturan insanlar olarak biz başkandan bu sene için en azından kış gelmeden üniversitenin önünden Bim'e kadar ve rekabet kurumu lisesinin önünden tokilere doğru asvalt atılmasını istiyoruz. yoksa kışın halimiz yaman olacak.
17.03.2025
02:42
Bingöl`de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası:
Bingöl'de büyük mutluluk yaşayan öğrencilerin duası: 'Bu akşam hiç bitmesin!'
Bingöl'ün Karlıova İlçesi Kalencik Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri tarafından Bingöl'de misafir edildi. Çarşı merkezini dolaşıp bir restoranda iftar yaptıktan sonra bir diğer AVM'de eğlenip tatlıcıda final yapan öğrencilerin sevinç dolu sözleri yürek burktu: 'Çok mutluyuz. Keşke bu akşam hiç bitmese.'
17.03.2025
02:41
Bingöl Belediyesi`nden ‘Yetimler Günü` iftarı
Bingöl Belediyesi'nden 'Yetimler Günü' iftarı
Bingöl Belediyesince 'Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Kardeşlik İftarı'nda il protokolü yetimlerle bir araya geldi.
17.03.2025
02:40
Malatya`daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'daki Bingöllüler iftarda buluştu
Malatya'da yaşayan Bingöllüler düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan'ın birlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı gecede, kardeşlik mesajları verildi.
17.03.2025
02:39
Solhan`da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Solhan'da filenin şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
Tavz-Der Kurumlararası Voleybol Turnuvasının finalinde Solhan Gençlik Spor'u 3-0'lık net skorlara geçen Solhan Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuvanın şampiyon oldu.
17.03.2025
02:38
Bingöl`de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan iki ayrı çalışmada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüpheli hakkında işlem yapıldı.
17.03.2025
02:32
Bingöl AKUT`tan çığ tatbikatı…
Bingöl AKUT'tan çığ tatbikatı…
AKUT Bingöl ekibi, olası olaylara etkin müdahale edebilmek için Hesarek Kayak Merkezinde çığ tatbikatı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın