Yenidoğan Çetesi'nin liderlerinden Fırat Sarı Bingöl'de 3 yıl görev yapmış | HABER YORUMLARI
'Yenidoğan Çetesi'nin liderlerinden Fırat Sarı'nın ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Sarı: 'Tıp fakültesinde okuduğum zaman PKK örgüt üyeliğinden hüküm giyerek 5 yıl civarı cezaevinde yattım. Cezaevinden sonra okuluma tekrar dönerek okulumu bitirerek mezun oldum. Zorunlu hizmet süremi Bingöl Kiğı ilçesinde 3 yıl yaptım' dedi.
Neresine baksanız elinizde kalır. PKK lı bir yaratık hastanede görev yapıyor. Allah aşkına bu ülkenin istihbaratı bunu nasıl farkedimiyor ? Buna nasıl göz yumuyorsuz ? Emin olun durum çokkkk vahim. Emin olun 12-15 bebek ile bu ticareti götüremezler. Devletin kasasından çıkan Milyonlarca liranın arkasında daha neler çıkacak inşallah yanılırız. Allah bu yavruların anne ve babasına büyük sabırlar versin.
Bu milletin a. koyacağız diyenleri alnı secdeye değiyor diye oy veren millete zaten müstehak. Sistemin açıklarını gören ilk fırsatta vurgun yapma peşinde. Atı alana Üsküdar'ı geçiren bu ülkede hiçbir şeyin düzeleceğine kısa zamanda inancım yok. Olmadı bir atom bombası atar mutluluklar dileriz. Cehennemin yakacak odunları
@Misafir Kullanıcı kardeş adam Bingöllü ve hangi aileden olduğunu zaten biliyorsun, Adamların ideolojilerini de biliyorsun. Nasıl bi yorum nasıl bi bağlantı ??
Genelleme Yapmak istemem ama bu egitim camiası ve sağlık camiası bu ülkenin yuzkaralari. Memleketteki öğrencilerin yarısı dershanede okullarda öğretmenler bedava maaş alıyor.
@Misafir Kullanıcı Öğretmene maaşına nasıl bağladın? Öğretmenler yatıyorsa sen çalşıp oku, kpssyı kazan,mülalata girip atan. Dolu dolu çalış aydınlat hepimizi:)
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
30.06.2026
00:02
Bingöl dahil 69 ilde uyuşturucu operasyonu
İçişleri Bakanlığı koordinesinde Bingöl dahil 69 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 708 kilo uyuşturucu madde ile yaklaşık 3 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda 1.005 şüpheli yakalandı.
30.06.2026
00:01
Bingöl'de orman yangını korkuttu!
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Gerçekli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın