'Ücretsiz Aktarma' Uygulamasına Son Verildi | HABER YORUMLARI
Bingöl'de Özel Halk Otobüslerinde, 'ücretsiz aktarma' uygulamasına son verildi. S.S 18 No'lu Şehir içi Hat Minibüsleri Kooperatifi, Covid-19 salgını sonrası böyle bir karar almak zorunda kaldıklarını söyledi.
Yazıklar olsun bu şehre ve bu belediyeye.nasil bir belediyedir bu böyle birşey olamaz hangi akla göre belediye kendi otobüsünü alıp çalıştırmaz.halk zaten sesini çıkarmıyor aslında az bile yapıyorlar inşallah 5 TL olur size mustahaktir.
@Misafir Kullanıcı Ak partiye 4 dönem kazandırdınız adamlar tabi ki istediği gibi at koşturur.NE DE OLSA HER SEÇİM OYLAR CEPTE..1 DÖNEM AK PARTİYE VERİLMESEYDİ HİZMETİN KRALI YAPILIRDI AMA NEREDE O ZİHNİYET...
Madem bahaneleri pandemi...Ağalara sormak lazım, pandemiden önce zam yapmalarının sebebi neydi diye? Bulmuşsunuz her şeye susan zavallı toplumu ha bire dayatıyorsunuz yaptırımlarınızı. Yazık.
@Misafir Kullanıcı Zavallı toplum ya şeytana bile buranın insanıyla baş edemeyip burayı terk etmiş adam arkadaşıyla geliyor biri kartını okutuyor camdan ona veriyor oda ücretsiz gidiyor bunu fark etmemiş belki şöför ama görüp Susanda o kadar şeytan
Ya biraz utanın be, Allah'tan korkun! İstanbul'da, Ankara'da insanlar 2-2.5 liraya onlarca km gidiyorlar, vapura binip kıta değiştiriyorlar. Burada 2 lira yetmezmiş gibi üstüne zam yapmayı da düşünüyorsunuz. Dediğiniz rakamlarla bile her bir adama 7-8 bin lira para düşüyor neyinize yetmiyor açgözlüler.
Geç alınmış bi karar her kes herşeye zam geldi ama hatlar hala aynı seviyede adam devlet hastanesinde memur kurumlarda memur ücretsiz kart basıyor kimse bunlara ses etmiyor ücretsizde kalkmalı gerçek mağdur araştırlıp verilmeli belediye önüne gelene veriyor
@Misafir Kullanıcı Ya kardeş sen iki dk yol doğru diyon çok bu para peki iki dakikalık yol için niye diyorsunuz klimalı araba getirin yandık donduk iki dk dayansan ne olacak o zamn yol uzun du şimdi iki dk oldu değil mi vicdan vicdan bundan uzak olanlar bundan bahsetmesin.
Fırsatçılık.salgın sürecinde bile tıka basa dolduruyorsunuz.Şoförleriniz yolculara her türlü hakareti kendinde bulma hakkını görüyor.Yolcuya saygı sıfır,kural sıfır,nezaket sıfır.Yapabileceğiniz kadar zam yapabilirsiniz.Zaten pandemi döneminde sizden başka herkesin cebi dolu bir siz mağdursunuz.sömürün sömürebildiğiniz kadar.
Pandemi sürecinde iç içe yolcu taşırken halkın sağlığını düşünmüyordunuz şimdi de halkın cebini değil kendi cebinizi düşünüyorsunuz. Aktarma iptali de bi nevi zam.
@Misafir Kullanıcı Halkın sağlığı o kadar düşünüyorsun arabaya maskesiz bineni sen uyar de binme şöför diyor binme adamla tartışıyor kimse şöförü destek olmuyor klavyede akıl vermek iyi
Bingöl İl Müftülüğü ve TDV Bingöl Şubesi, YKS süresince sınav merkezlerinde bekleyen aday yakınlarına mobil ikram aracıyla çeşitli ikramlarda bulunarak sınav heyecanına ortak oldu.
20.06.2026
17:43
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları'ndan YKS Günü İkram Desteği
YKS'nin ilk oturumunda sınav merkezleri önünde stant kuran AK Parti Bingöl Gençlik Kolları, adaylara ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Aslan, sınav heyecanını adaylar ve aileleriyle birlikte paylaşmak istediklerini belirtti.
20.06.2026
00:31
'TOKİ konutlarının teslimi kira piyasasını rahatlatacaktır'
Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, Şeyh Ahmet mevkiinde yapımı tamamlanan yaklaşık 800 konutluk TOKİ projesinin teslim edilmesi çağrısında bulunarak, sürecin kira piyasasını rahatlatacağını söyledi.
19.06.2026
23:56
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Avrupa Birliği coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın kalite standartlarının korunması ve marka değerinin güçlendirilmesi amacıyla Bingöl Valiliği'nde önemli bir iş birliği protokolüne imza atıldı.
19.06.2026
23:40
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Antalya'da düzenlenen Ünilig Halk Dansları Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı. Halaylar kategorisinde yarışan ekip, Türkiye ikinciliğini elde etti.
19.06.2026
23:38
Bingöl'de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl merkeze bağlı Erentepe Köyü'nde hayırseverlerin desteğiyle 45 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen cami, yoğun katılımlı bir programla hizmete sunuldu.
19.06.2026
23:37
Bingöl'de Bir Haftada 37 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince son bir haftada düzenlenen asayiş, narkotik ve kaçakçılık operasyonlarında 37 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 5 kişiye idari para cezası uygulandı.
19.06.2026
23:35
İnekler İnşaatın Asansör Boşluğuna Düştü
Bingöl'ün Genç ilçesinde inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğuna düşen 2 inek, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu kurtarılarak sahibine teslim edildi.
19.06.2026
11:05
Altında düşüş sürdü! Bingöl'de gram altın ne kadar?
Doların güçlenmesi ve jeopolitik belirsizlikler, altın ve gümüş fiyatlarını olumsuz etkilerken ons altın 4 bin 135 dolar seviyesine kadar geriledi. Bingöl'de gram altın ne kadar? İşte yanıtı.
19.06.2026
10:46
Bingöl'de Menengiç Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor
Bingöl'de doğal olarak yetişen menengiç ağaçları, yürütülen aşılama çalışmalarıyla fıstık üretimine kazandırılıyor. Genç ilçesine bağlı Ericek Köyü'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Cahit Çelik, yetkililerden bilgi aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın