Hem esnafa hem kamuya verdi veriştirdi! | HABER YORUMLARI
Bingöl'deki fahiş fiyatlara dikkat çekip denetimlerin yetersizliği nedeniyle kamuya 'Cumhurbaşkanımızın ve Bakanımızın verdiği beyanatlar talimattır. Ancak ne yazık ki Bingöl'de bu talimatlar uygulanmıyor' eleştirisinde bulunurken, Bingöl ile Muş kıyası dikkat çekti! 'Muş ile Bingöl arasında et fiyatlarında 150 TL fark var. Muş'ta kebap fiyatı 220 TL, Bingöl'de ise 420 TL. Orada bir tabak yemek 180 TL, burada 300 TL. Herkes kafasına göre…'
Komşu illerden en pahalı bingöl bingöl esnafı çok fırsatçı aç gözlü lokantalar pastaneler kafeler berberler kıraathaneler buralar da denetlensin iş yerinde fiyat listesi hiç birinde yok yetkili kurumları göreve çağırıyoruz kurala uymayanların iş yerleri kapatılsın bu kadarda olmaz
Böyle bir fark mı varmış..Dolmuş hatları Muş'a her hafta sonu sefer düzenlensin, gidip 15 günlük etimizi toptan alalım. Öğle yemeklerini makul fiyattan yiyelim dönelim diyorum. Bundan 15 gün önce Erzurum'da cağ kebabı 430 liraya yemiştim; Bingöl'le bir fark yok herhalde
Ramazan ayında kültür mahallesindeki pazara gittim, fiyatlari sordum, sonra pazarın yanındaki marketin fiyatlarına baktım. Pazarda kapya 120 markette 100 pazarda salatalık 65 TL markette 45 TL. Şu pazarlarada bi denetim yapılsa her ürünün fiyatı üzerinde olsa, iyi olmazmi.
başkan çok iyi bir tesbit yapmiş muş le bingölü kıyaslamaka bingöl de lokanta kafe rasturant gibi yerlerde serfıs 0 denecek seviyede yemekler çatala tabaklara dizılecek seviyede para ise uç kat fazl muşa gdın yerinde gorun başkanın deyimi ile
Bingöl Online'a teşekkür ederim. Yorumlardan da anlaşıldığı üzere, insanların bu konuda çok muzdarip.. Ali Beyin de ağzına sağlık. Fakat Bingöl'ün en etkili denetim mekanizması olarak gördüğümüz Bingöl Online'dan ricamız hepimizin acıtan bu olayı bütün şiddetiyle, en üst perdeden gündemde tutarak bu fiyatları aşağı, makul bir düzeye çekmeye vesile olmanızdır. Ancak bu şekilde, şimdiye kadar duyarsız kalan İl Ticaret müdürü de müdürlüğü de layıkıyla denetim görevini yerine getirebilir belki.. Teşekkürler Bingöl Online'a, Ali Beye ve yor
BÜTÜN BU YORUMLAR MİLLETİN NE KADAR ŞİKAYETÇİ OLDUĞUNU ANLATMAYA YETMİYOR MU? İL TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ YA ADAM GİBİ DENETİMİNİ YAPSIN YA DA YAPAN BİRİLERİ GELSİN O MAKAMA !!
kahveler çay 10 tl yapmışlar kuaförler öyle manavlar marketler çevre illerde mazot benzin 2 tl fazla belediye başkanı esnaf sanatkarlar ticaret odası herkes halinden memnun esnaflar kendi aralarında watsap grubu kurmuşlar ona göre raiş belirliyorlar tarım il müdürlüğü esanaf sanatkarlar belediye ticaret odasını göreve çağırıyoruz her kes görevini yapsın
Torpilli il müdürlerinin uyuyunca denetim olmayınca böyle olur.Ticaret il müdürlüğü tarım il müdürlüğü neredeler.tüm illerin müdürleri değişiyor bizimkiler kasık çakmış yıllardır aynı kişiler koltuklarını koruyor ama hiç bir icraat yok.
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
13.08.2026
09:47
Hikmet Tekin ve ailesi şehadetlerinin 47. yılında dualarla anıldı
Merhum Bingöl Belediye Başkanı Hikmet Tekin, annesi Hürmüye Tekin ve kardeşi Ahmet Hamdi Tekin, şehit edilişlerinin 47. yılında mezarları başında ve Bingöl Ulu Cami'de düzenlenen mevlid programında dualarla anıldı.
12.08.2026
18:37
Rektör Çelik'ten dijital iletişim vurgusu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile İçişleri Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen 'Dijital Çağda Kamu İletişimi' paneline katıldı. Çelik, dezenformasyonla mücadelede doğru bilginin güvenilir kaynaklardan kamuoyuna ulaştırılmasının kritik önem taşıdığını söyledi.
12.08.2026
18:36
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Bingöl ile Muş arasındaki ormanlık alanda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 700 kök Hint keneviri ve 2 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Suçüstü yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
12.08.2026
18:32
Solhan'da camiler çocuk sesleriyle doldu
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaz Kur'an kurslarına katılan 120'yi aşkın çocuk, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrenirken, düzenlenen sosyal etkinliklerle yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçiriyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın