Bebek ölüm oranlarının düşürülmesi, tıbbi cihaz ve doktor eksikliği, çeşitli yatırımlar gibi birçok konuda başarılara imza atan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, yayınladığı veda mesajı ile görevinden ayrıldığını duyurdu.
Sayın müdürümle birlikte çalışma fırsatı buldum her ne kadar şahsım adına olumsuz hislerim fazla olsa da iyi bir insandı en azından kapısını çalan herkesle iyi kötü konuşabiliyordu ayrıca bir sorun kendisine iletildiğinde gevelemeden yapabilirim ya da yapamam dediğine şahitlik ettim, yolunuz açık olsun.
Ne mutlu size. Yöneticilik görevi yaptığınız süre içerisinde herkesten olumlu dönüşler almak az kişiye nasip olur. Sizler gibi yöneticilerin sayısı artarsa hizmet alan insanlar huzurlu ve mutlu olur. Yolunuz açık olsun.
adam sanki bürokrat değil, siyasetçi. yaptım da yaptım diyor. Sen bir kamu perosnelisin, sen bir şey yapmadın, bahsettiğin her şeyi devletimiz yaptı. ayıptır ya bir kamu personeli nasıl bunu şunu kazandırdık ilimize diyebiliyor. en fazla sen istemişsindir devletimiz de sosyal bir devlet olduğu için vermiştir. şöyle düşünelim; M.Emin Gündoğdu olmasaydı bu bahsettiğiniz hizmletler ilimize gelmeyecek miydi? gelecektiyse eğer ben istedim de oldu demenizin bir anlamı yoktur. yeni işinizde de bol bol hizmet yapmanızı dileriz, umarım diğerleri gibi bankamatik memuru olmazsınız!
Sayın Müdürüm! Sizin o kibarlığınız, mütevaziliğiniz, saygınlığınız ve daha nasıl Bingöl halkına faydalı olabilirim düşünceniz takdire şayandır. Siz çalmadınız, çaldırtmadınız yüzünüzün akıyla görevi bıraktınız. Rabbim sizden razı olsun. Bundan sonraki görevlerinizden başarılar...
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
15.05.2026
20:21
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın