Buyankara: 'Bingöl siyasetindeki tıkanmayı aşacağız' | HABER YORUMLARI
Coşkuyla karşılandıkları Solhan'da halka seslenen Yeniden Refah Partisi Bingöl 1. Sıra Milletvekili Adayı M.Ziya Buyankara; 'Halk, özellikle yerelde siyasetle uğraşanları benimsememektedir. İnşallah hep birlikte Bingöl siyasetindeki tıkanmayı aşacağız ve hep birlikte memleketimizin gelişmesine kalkınmasına katkıda bulunacağız' dedi.
@Misafir Kullanıcı Hoca makam mevki için partilere atlasaydı akp nin adaylık teklifini kabul ederdi. Mhp zaten yanlış bir parti son olaylarla bitirdi kendini sinan ateş ve daha bir çok olayla şuan ittifak olmasa baraj altı bir partidir. Devşirme bi adayı getirip Ziya hocamın oylarına kondurmaya çalıştılar sen olsan böyle bişeyi kabul edermisin kardeşim.
@Misafir Kullanıcı Adam çıkıp tüm memlekete neden partisini değiştirdiğini açıkladı. Mhp paralı trolleri basmış yine. Mhp hocaya adaletsizlik yapmıştır.
@Misafir Kullanıcı Hoca adam öldürmemiş hırsızlık yapmamıs. Ona haksızlık yapan partiden ayrılmış. Bunu büyütüp dağ yapmanızı anlamakta güçlük çekiyorum
@Misafir Kullanıcı 20 yıldır hoca iktidarda değil. Sorularınızı yanlış kişiye soruyorsunuz. İhtiyaçlarımıza göre vekil seçmeliyiz. Ben hocaya ve kk ye oy basacağım. Size de bunu tavsiye ederim
Misafir Kullanıcı @Misafir_101798-Misafir_101781 yazıyorum. Kardeşim siz mağaranızdan ne zaman çıktınız. Devlet tüm vatandaşlarına gerekli yardımı yapıyor. Bakıyorum Kılıçdaroğlu gibi konuşmuşsun. Memleket bir tek soğana mı kaldı. Sen hayatını oturduğun oda ile WC arasında mekik dokumuşsun. Sen soğan ve patates olarak görüyorsan bu ülkeyi sana tavsiyem yurtdışına çık parasını da ben vereyim. Ülke bir ........ kurtulur.
@Misafir Kullanıcı Yürü git be hocamın meydanlarda dediği gibi 'Biz bu halkın istikbalini cüzdanlarda görmedik' sizi satın alanlar elbette iyi bakacaktır bundan kimsenin şüphesi yoktur.
@Misafir Kullanıcı Devlet gerekli yardımı yapıyormuş. Devletten hesabıma yatan giyim yardımı 42 lira. 42 liraya önlüğün üzerine adımı yazdıramam bırak scrubsu. Ne tür cahilsiniz anlayamıyorum ben
@Misafir Kullanıcı Dünyaya komedi için mi geldin arkadaş. Bana laf atmadan önce kendini geliştir. 20 sene dirsek çürütüp hekim oldum ben. Ben bile zorlanıyorsam işçiye Allah yardım etsin. Madem paran varsa çık dışarı da ülke senin gibi bir rantçıdan kurtulsun
Bu tabloya bakınca gözlerim doluyor aklıma erbakan geliyor. Ona sahip çıkamadık eve ekmegi zor gotürüyoruz. Sana sahip çıkalım ki bingöl yeniden haydar baylaz gibi bir vekil kazansın
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Bingöl'de 'koruyucu aile' çağrısı
Bingöl'de Koruyucu Aile Günü'nde farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Yürütülen çalışmalarla koruyucu aile hizmetinin toplumun her kesiminde daha fazla tanınmasını amaçladıklarını belirten Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, daha fazla çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine katkı sağlamayı ve koruyucu aile bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi sınırlarında bulunan Sarım Çayı'na düşen Vedat Karabulut'un cansız bedeni, 18 gün sonra, kaybolduğu yerden 2,5 kilometre ileride bulundu.
30.06.2026
00:09
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın