Bulşu: 'Yenilikçi, bilimsel ve çözüm odaklı çalışacağız' | HABER YORUMLARI
Sadece yol, altyapı ve benzeri hizmetlerle meşgul bir meclis üyeliğinin doğru olmayacağını, şehrin geleceğine dokunacak proje ve hizmetlere odaklanacaklarını vurgulayan Ak Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Adayı İnşaat Mühendisi Emre Bulşu; 'Gelenekselleşmiş bakış açılarından sıyrılarak yenilikçi ve bilim temelli bir anlayışla planlamaların yapılması ve uygulamaların bu yönde gelişmesi gerektiğini savunuyorum' dedi.
Sayın Emre bey; sizi çok yakında tanıdığım bir abey olarak Çok akıllı ,Çok zeki ve çok kibar bir insansınız. Şayet seçilirseniz ki 'inşallah seçilirsiniz, yerelde dokunulmayan sorunlara dokunursunuz ve yeni bir çığır açarsınız .Şimdiden başarılar dilerim...Dikme a.
İlk defa ilimizde üretimden bahseden istihdamdan bahseden yaşayanı önemseyen bir bakış açısı gördüm.boylesi gençlerimizi teşvik tebrik takdir etmek bir milli sermayenin (yetenek enerji bilgi) korunması geleceğe yapılacak bir atılım olacaktır.bilime vurgu yapan hamaset yapmayan kuru siyaset yapmamaya özenen bu gençlerimizi teşvik etmek bir vatanseverliktir. Cevdet beyin seviyeli siyaseti odak noktaya alma gayreti olarak gördüm.umarim bingöl siyaseti yoz ve derinliksiz siyasetten uzaklaşıyorsun.Kim olduğumuz değil ne yaptığımız önemlidir.
meşhur, zengin olmak isteyen akp kapısında foto paylaşıyor, adamda sıfır vasıf sıfır hizmet sırf 3 5 ihale almak için akp kapısında burjuvalık yapıyor :) pardon küçük burjuva
@Misafir Kullanıcı mühendis diplaması almak vasıf değildir, para ile bile alınıyor, kendi başına bir iş beceremeyenler akp kapısında tırşikçilik yapıyor, tanıyoruz merak etme :)
😂😂 Ancak Gülerim Bu röportaja Cımbızla ararsan içerisinde doğru kelime bulunur, Emre Bulşu Kimdir Halk arasında herkes çok iyi bilmekte Bir önceki seçimde kendisi HDP için çalışmaktaydı Bu seçim ne olduysa Ak parti listesinde yer aldı Soldan Sağa anı geçişin sebebi dava şuurumudur ? Benim kendi görüşüm emre bulşu secimde ak partiye oy vermez çünkü nefret ediyor Ak partiden geçen seçime kadar Kendisi Demleniyordu,kendisiyle birlikte köy ziyaretleri yapan O. B. ise geçen seçim Boy Boy kemal kılıçtaroglu ve CHP Posterleri taşıyordu şimdi ise Ak Par
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
15.05.2026
20:21
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın