Bingöl'de AK Parti'den kimler aday adayı? İsmi geçenler ne dedi? | HABER YORUMLARI
AK Parti'den Bingöl Belediye Başkan Aday Adaylığında yarış devam ederken, birçok ismin müracaat edip etmediği merak konusuydu. Bingöl Online ismi geçenlere açıkça sordu; 'Aday adayı mısınız?' İşte verilen o yanıtlar….
Akp ye asla oyna vermedim ama reel düşündüğümüz zaman gözle görülür benim yaşım itibari ile en çok katkı da bulunan belediye başkanı. Şayet aday olursa düşünürüm ama olmazsa Gine oyumuz belli erdar bey siyasetcilik yapmıyor gerçek bir belediyecilik yapıyor başarıların devamını dilerim..
2024 seçimlerinde en doğru tercih Erdal ARIKAN olması memleket için uygundur bence hizmet ve çözüm odaklı her çevreye eşit mesafede liyakatli adil şeffaf ve şahsiyetli
@Misafir Kullanıcı Başkan yardımcısının oğlunu işe alan kendi yeğenini genç belediyesinde işe alıp genç belediyesi başkanına bingöl belediyesinde kadro veren o da yetmezmiş gibi hamaratlı denizine ihaleler alan biri adil öylemi? Peki deniz hamarata Bingöl Sosyal yardımlşama vakfının KÖMÜR ihalesini kim verdi? Nasıl verdi? ADİL ve Şeffaf erdal. Sayıştay müfettişleri belediyede şu an bir raporu çıksın göreceğim hepinizi
@Misafir Kullanıcı Adil ve şeffaf mı? Belediyeye torpille alınan mühendisler onun döneminde alındı hatırlatırım. Google'dan Bingöl belediyesi torpil yaz görürsün
Eksik bir calisma olmuş Arıkan beyefendinin resmi var fikri yok.emre beyinde kent özelinde deprem konusunda duyarlılığı ve uyarıları halk nezdinde bir karşılık bulmuş demekki.ayrica kamuoyunda yipranmamis bir kisi olduğu düşünülürse benim favori sürpriz adayim.depr4m konusunda bingolun yeni imar planının bir inşaat mühendisi tarafindan hazırlanması benim için daha makul olur.herkse başarılar.
@Misafir Kullanıcı Erdal arıkanın neden hiç videosu çekilmiyor düşşündünüz mü? Konuşmayı bilmiyor ondan. Youtube da çekilen bir kaç videoyu izleyin canınız sıkılınca. Gülme krizine giriyorsunuz.
@Misafir Kullanıcı Erdal ARIKAN'ın hiçbir şey demesine gerek yok.Her şey ortada. Kusura bakma.Tamamı sabaha kadar konuşsa projelerini söyleseler de hepsinin ki laftadır.50 yıllardır hep lafta kalıyor. Erdal ARIKAN hariç. Çünkü 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'. Herşey ortada. Allah ondan razı olsun. Yolu açık olsun.
İnsanları aydınlattıgınız için teşekkür ederiz.nihayetin de herkes bir algı operasyonu peşinde ve kim ne kadar prim kasabilirim derdinde memleket için hayırlısı neyse o olsun kolaylıklar dilerim
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Bingöl'de 'koruyucu aile' çağrısı
Bingöl'de Koruyucu Aile Günü'nde farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Yürütülen çalışmalarla koruyucu aile hizmetinin toplumun her kesiminde daha fazla tanınmasını amaçladıklarını belirten Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, daha fazla çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine katkı sağlamayı ve koruyucu aile bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi sınırlarında bulunan Sarım Çayı'na düşen Vedat Karabulut'un cansız bedeni, 18 gün sonra, kaybolduğu yerden 2,5 kilometre ileride bulundu.
30.06.2026
00:09
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın