Adaylarımız projelerini paylaşacak | HABER YORUMLARI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz; Cumhurbaşkanımız yakın zamanda ulusal düzeydeki beyannamemizi de açıklayacak inşallah. Nasıl bir hizmet anlayışı ile hareket edeceğiz? Bütün bunlar o beyannamede olacak ama yetmez. Her bir belediye içinde o belediye adayımız mutlaka kendi yöresine ilişkin öncelikleri, projeleri çalışıp vatandaşlarımıza, seçmenlerimizle bunu paylaşacak.
insanlarla resmen dalga geçiyorsunuz herşeyden habersiz gibi. yıllardır belediye imarı encümenleri çevreyolu imara girecek bu ay önümüzdeki ay diyerek orda toprak dönümünü milyona çıkardılar imarı yaptılar sonra ertelediler şimdi neyin peşindesiniz gerçekten merak ediyorum
bizim gördüğümüz bu memlekette herşeye engel olursunuz nezaman ki doğru bu iş yapılmasa iptal edersiniz tarım bakanlığının tarım alanından çıkardığı çevreyolunu hiç sebepsiz iptal ettiler sizde durum seyrettiniz bingöülün gelişimini istihdamını engelledeniz
bitti artık bingölde akp ye oy vermiyecez hayallerimizle oynadınız yıllardır çevreyolu imarını bekliyordu bu millet yanlış yaptınız size inananları yarı yolda bıraktınız
siz daha bingöldeki afatlar kültür mahalesınde kentsel dönüşümü hal edemediniz kirayı yarısını alıyoruz proje ne zaman başlayacak ne zaman bitecek meçul umarım en azında şu kira ları hal ederseniz
Yücel beyinde yığınla projesi vardı ne oldu? Hayata geçen tek bir projesi yok. Kentsel Dönüşümden yeller esiyor. Kent Meydanı, otoparklar hayal oldu!!!!
sayın vekilim görünüşünüz ve söylemleriniz tam şu an dediklerinizi yansıtmakta lakin halk perdenin arka tarafını yavaş yavaş gördükçe daha çok anlıyor Bingöl'ü mü, kendi çıkarınızı mı yoksa sizin hizmetkarlığınızı yapanları mı ön planda tuttuğunuzu? Eğer gerçekten Bingöl ve halkını önemsemiş olsaydınız bu dedikleriniz sözde olmzdı eyleme de dönüşürdü malesef ki Bingöl seçilmişlerin göz yumması ile yakınları tarafından yönetilmektedir ve liyakat sahibi değil kişiler değil sizin egemenliğiniz altında olan kişiler kurumlarda idarecilik yapmakta
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
24.06.2026
18:37
Vedat Karabulut'u Arama Çalışmaları 11'inci Gününde
Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki genç için bekleyiş sürüyor. Ekipler hem su üstünde hem de su altında arama faaliyetlerini sürdürürken, bölgede dron destekli taramalar da gerçekleştiriliyor.
24.06.2026
18:36
Hafızlık finalinde Bingöl'ü o temsil edecek
Bingöl Müftülüğü Selahattin Eyyubi Hafızlık Proje Okulu Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Yalçın, 'Hafızlık Yarışması' bölge finalinde birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
24.06.2026
18:35
Adaklı'da Kursiyerlerin El Emeği Eserleri Sergilendi
Adaklı Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu sergisinde, kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
24.06.2026
18:32
Bingöl'de Şiddetli Fırtına Kameralara Yansıdı
Bingöl merkez Sudüğünü köyünde etkili olan şiddetli fırtına kısa süreli paniğe neden oldu
23.06.2026
20:46
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın