KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Zico'nun zekası kıt

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zico`nun zekası kıt
12 EKİM 2007 CUMA 12:20
0
1056
0
AA aa
.Bahçe Avrupa'da şampiyon olamazsa sadece Zico kabahatli olur. İyi bir futbolcu olduğunu herkes biliyor. Ancak takım yönetmek ayrı şey.”

F.BAHÇE'NİN eski başkanlarından Ali Şen, teknik direktör Zico'ya yüklendi. Türk Kalp Vakfı sponsorluğunda gerçekleştirilen 11 Altın Adam yarışmasının jüri toplantısına konuk olarak katılan Şen, “Zico'nun çok zeki olduğuna inananlardan değilim” derken şu ifadeleri kullandı: “Zico'nun iyi bir futbolcu olduğunu herkes biliyor. Ancak takım yönetmek ayrı bir şey. Zeki bir insan, dengelerin F.Bahçe lehine geliştiği, futbolcularını gazetelerin manşet yaptığı bir dönemde bu avantajları kullanamıyorsa, orada futbolu yöneten kişinin zekasının kıt olduğunu düşünüyorum. Kadro müthiş, her şey müthiş, 8 maçta 11 puan kaybediyorsunuz.

F.Bahçe bu sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olamıyorsa, yahut grupta 3. olup UEFA'da devam eder ve şampiyon olamazsa tek kişide kabahat bulurum, Zico. Bu kadro şampiyonluğu getirebilecek bir kadrodur. Kulüp, yönetim... Sadece Fenerium'da 40 milyon dolar gelir var. Geçen yıl final oynayan takımların her ikisinden de F.Bahçe taraftarı tribün olarak, para olarak daha üstün. Bugün artık futbol kâr etmiyor. Kâr etmediği dönemde F.Bahçe'nin gelir fazlalığı var. Bütün bu imkanları önüne koymuş yönetim Zico'nun. Burada şampiyon olamıyorsa ben Zico'yu suçlu bulurum.

F.Bahçe, artık borcu olmayan bir kulüp. Eskiden büyük başkanlar Real Madrid'de, Barcelona'da olurdu. Şimdi Türkiye'de de Aziz Yıldırım gibi inanılmaz işler yapan başkanlar çıktı.
Benim yönetim anlayışım, Feldkamp ile çok yakın. Otoritenin, düzenin olmadığı bir toplumdan başarı gelmez. Futbolda da ailede de şirkette de böyledir. Kalli'yi getirdiklerinde fikrimi söylemiştim. Belki kariyerinin en başarılı yılını geçirebilir.”

Vatan

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
13.07.2026
01:48
Solhan`daki GES Projesi Halkın Görüşüne Sunulacak
Solhan'daki GES Projesi Halkın Görüşüne Sunulacak
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yapılması planlanan Kaynak Güneş Enerji Santrali (GES) ve Elektrik Depolama Tesisi projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci kapsamında halkın katılımı toplantısı düzenlenecek.
13.07.2026
01:46
Ilıcalar Belediyesi çevre düzenlemesi için ihaleye çıkıyor
Ilıcalar Belediyesi çevre düzenlemesi için ihaleye çıkıyor
Ilıcalar Belde Belediyesi, taş duvar, kilitli parke, kamelya ve çevre düzenlemesini kapsayan yapım işi için 22 Temmuz'da ihaleye çıkacak. Çalışmaların 90 gün içinde tamamlanması planlanıyor.
12.07.2026
22:10
Bingöl`de maden faaliyetlerine tepki:
Bingöl'de maden faaliyetlerine tepki: 'Toprağımızı ve suyumuzu savunacağız'
Kiğı'da bir araya gelen çevre platformları ve sivil toplum kuruluşları, Bingöl'de yürütülen ve planlanan madencilik faaliyetlerine tepki gösterdi. Platform temsilcileri, doğa ve su kaynaklarının tehdit altında olduğunu savunarak hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.
12.07.2026
22:08
`Kürt böreğinin mucidi` Rengo Mehmet`in büstü doğduğu köyde açıldı
'Kürt böreğinin mucidi' Rengo Mehmet'in büstü doğduğu köyde açıldı
Kürt böreğinin mucidi olarak bilinen ve 'Rengo Mehmet' lakabıyla tanınan Mehmet Alkan'ın büstü, Bingöl'ün Kiğı ilçesine bağlı doğduğu Billice köyünde düzenlenen törenle açıldı. Programda katılımcılara Kürt böreği ikram edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın