KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Yuva çocuklarının doğum günü sevinci

Sevgi Evlerinde bulunan çocukların doğum günü ve 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı.

Yuva çocuklarının doğum günü sevinci
26 NİSAN 2010 PAZARTESİ 08:55
0
1792
0
AA aa
Sevgi Evlerinde bulunan çocukların doğum günü ve 23 Nisan günü kutlama partisi düzenlendi. Tugay gazinosunda 23 Nisan günü saat 14.00 ‘te düzenlenen programda Sevgi Evlerinde bulunan 43 öğrencinin tamamı yanı sıra Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu,  49 Motorlu Piyade Tugay Komutanı İsmail Hakkı Önder'in eşi Nalan Önder ve 49 Motorlu Piyade Tugay Komutanı Yardımcısının eşi Sevda Karakaya katıldı.  Kutlamada yedi çocuğun doğum günü kutlanırken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da coşkulu bir kutlama yapıldı.
Çocukların eğlendiği kutlamada, Sevgi Evlerinde bulunan çocukları yalnız burkamayan Esma Balkanlıoğlu,  “ Biz her zaman kimsesiz olan bu çocukların yardımına koşuyoruz. Çünkü bizler hem onların anaları ve hem de babaları olmak zorundayız: Eğer biz anne ve baba sevgisini bu çocuklara aşılarsak o zaman kendimizi mutlu hissederiz. Bu bağlamda Tugay Komutanı ve Eşi Nalan Önder'in katkılarıyla Tugay Komutanlığı Gazinosunda yapılan bu kutlama vesilesiyle çocuklarımızın yalnız olmadığını hissettirdiler. Komutan' ın Eşi Önder ve Komutan yardımcısının eşi Karakaya'ya ve katkıları bulunan tüm personele teşekkür ederim” dedi. Doğum pastası kesilerek çocuklara ikram edilirken, başta doğum günü olan çocuklara olmak üzere tüm çocuklara hediyeler dağıtıldı.
 
 

Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2026
01:04
Bingöl`den bir Sadin Babo geçti
Bingöl'den bir Sadin Babo geçti
Bingöl'ün sevilen simalarından Sadin Babo, geride yüzlerce hatıra, sıcak bir tebessüm ve gönüllerde silinmeyecek bir iz bırakarak hayatını kaybetti. Mehmet Emin Barslan, Sadin Babo'nun ardından kaleme aldığı duygu yüklü yazısında, onun yalnızca bir insan değil, değişen Bingöl'ün hafızasında yaşayan bir değer olduğunu anlattı.
20.08.2026
01:02
Bingöl`e 190 okul bahçe görevlisi kontenjanı
Bingöl'e 190 okul bahçe görevlisi kontenjanı
Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde okulların güvenliğini artırmak amacıyla planlanan 30 bin okul bahçe görevlisinin illere göre kontenjanları belli oldu. Bingöl için 190 kişilik kontenjan ayrıldı. Görevlilerin yaklaşık 9 ay süreyle çalıştırılması ve ücretlerinin asgari ücret seviyesinde olması planlanıyor.
20.08.2026
01:00
Uçar:
Uçar: '100 yıl sonra tarihi bir fırsatla karşı karşıyayız'
Bingöl'de 'Barışın Sözünü Halkla Kuruyoruz' buluşmaları kapsamında yeni sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan DBP Eş Genel Başkanı Çiğdem Kılıçgün Uçar, yeni sürecin Türkiye'nin demokratikleşmesi ve kalıcı barış açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirtti. Meclis'teki çerçeve yasanın sürecin başlangıcı olarak değerlendirilmesi ve toplumsal desteğin güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Uçar, Türkiye'nin 100 yıl önce kaybettiği bir fırsatın yeniden ortaya çıktığını vurguladı.
20.08.2026
00:59
MEB`den yeni eğitim yılı genelgesi
MEB'den yeni eğitim yılı genelgesi
2026-2027 eğitim öğretim yılı 14 Eylül'de başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelgeyle okullarda cep telefonu kullanımından deneme sınavlarına, veli görüşmelerinden kayıt ücretlerine kadar birçok başlıkta yeni dönemde uygulanacak esaslar belirlendi. Bakanlık dışındaki deneme ve tarama sınavlarına okullarda izin verilmeyecek, veli görüşmeleri ise yalnızca Okul Randevu Sistemi üzerinden yapılacak.
20.08.2026
00:57
Bingöl-Muş yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolunun Kardeşler köyü mevkisinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
20.08.2026
00:53
Bingöl`de HİZMET-İŞ kongresi! Akdemir güven tazeledi
Bingöl'de HİZMET-İŞ kongresi! Akdemir güven tazeledi
HİZMET-İŞ Sendikası Bingöl Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Abdülmecit Akdemir yeniden şube başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Kongrede çalışma hayatının sorunlarından taşeron işçilere, KİT'lerdeki kadro beklentisinden vergi adaletine ve 'Terörsüz Türkiye' hedefine kadar birçok başlık gündeme geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın