KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Yuva çocukları sömestr tatilinden sonra sevgi evlerine geçecek

Yuvada kalan 12 çocuk için doğum günü partisi düzenleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, yuvada kalan çocukların yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte iç dekoru biten sevgi evlerine geçeceklerini söyledi.  

Yuva çocukları sömestr tatilinden sonra sevgi evlerine geçecek
18 OCAK 2010 PAZARTESİ 08:46
0
2284
0
AA aa
Vali Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, yuvada kalan çocukları yalnız bırakmıyor. Belirli zaman periyotlarında düzenlediği organizasyonlarla yuvada kalan çocuklarla bir araya gelen Bayan Balkalıoğlu, Cumartesi günü yuva çocukları için bir organizasyon daha düzenledi. Aynı ay içerisinde doğum günü olan 12 çocuğa Polisevinde bir parti veren Bayan Balkanlıoğlu, partide çocuklarla tek tek ilgilendi.
Onlarla zaman geçirmenin ayrıcalıklı olduğunu ve kendisine zevk verdiğini belirten Bayan Balkanlıoğlu, “Onlarla her zaman birlikte olmak istiyorum çünkü onlarla vakit geçirmek gerçekten çok keyifli. Yıl içerisinde periyodik olarak doğum günlerini bir parti ile kutladığımız çocuklarımızdan bir bölümünün doğum gününü bu parti ile kutladık. Şu an kaldıkları yuva binası fiziki olarak yeterli olmadığı için partiyi burada yapmak zorunda kaldık. Yarıyıl tatilinden sonra yapımı biten ve sadece iç dekoru kalan sevgi evlerine yani kendi evlerine geçecekler. Bundan sonra onlarla daha sık ziyaret edeceğim. Buna benzer etkinlikleri de bundan sonra onların evinde yapacağız” şeklinde konuştu.
 
Bingolonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın