KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2024 Çarşamba
°C

Yılmaz: Solhan'ın Yanındayız

Solhan'a teşekkür ziyaretine giden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'Her zamanki o dik duruşunuzu ortaya koydunuz. Biz de inşallah buna layık olmak için elimizden gelen tüm gayretle gücümüz neye yetiyorsa Solhan'ın ve sizlerin yanındayız.' dedi.

Yılmaz: Solhan`ın Yanındayız
04 NİSAN 2019 PERŞEMBE 19:26
7
2478
3
AA aa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindekiler Solhan'da yüzde 56.01 oranında oy alarak yeniden Belediye Başkanı seçilen Abdulhakim Yıldızı tebrik ederken ilçe halkına teşekkür ettiler.

31 Mart yerel seçimlerinde 8 bin 717 oydan 4 bin 525 oy alarak yeniden seçilen mevcut Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız'ı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek, İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Kalkınma Bakanı Eski yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve beraberindekiler ziyaret etti.

Solhan Belediyesi Kültür Merkezinde Başkan Yıldız'ı tebrik etmek için düzenlenen programda çok sayıda vatandaş katılırken, katılımcılar vatandaşlara teşekkür ettiler.

Teşkilatın her kademesine, seçimde görev alan görevlilere ve desteklerini esirgemeyen seçmenlere teşekkür ederek açılış konuşmasını yapan AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, “Seçim kampanyamız sürecinde AK Partiliyim deyip de küsenler, sırtını dönenler, gidip başka yerde aday olanlar ve partiye ihanet edenler, AK Parti'nin kaybetmesi için çalışanlar kim olursa olsun kaybetmiştir ve her zaman kaybetmeye mahkumdur. Sizler sandıkta verdiğiniz en büyük destek ile gerekli cevabı verdiniz.” dedi.

Solhan Belediyesi Eski Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, “Öncelikle bu seçim süresince AK Partimize destek veren tüm Solhanlıları, teşkilat çalışanlarını tebrik ediyorum. Beraber sahada çalıştık, başardık, zafere ulaştık. Allah hepimize hayırlı uğurlu etsin. İnşallah bu başarımız daim olur, seçilenler de hizmet etme kaydıyla ilçemiz adına daha fazla taçlandırırlar. Ben de onlara başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

‘Asıl Kahramanlar Solhan Halkı'

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “31 Mart yerel seçimlerine hazırlanırken hepimizin özel duası şuydu; ‘Yarabbi özelde Solhan'ımızda genelde ülkemizde kazasız belasız, hiç kimsenin burnunun kanamayacağı bir seçim nasip et.' öylede oldu. Solhan'da hiç bir kardeşimizin burnu kanamadan çok güzel centilmence bir seçim süreci geride bıraktık. Ben her bir arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Tabi bugün de buradayız, karşınızdayız. 2014'ten bu yana hizmetinizdeyiz. Yine sizlere hizmete dönüştürme adına büyük gayret ve çaba sarf ettiğimizi söylemek istiyorum. Eksik kaldığımız yerler muhakkak olmuştur, bunları biliyoruz ve inşallah verdiğiniz destek ile geçmişteki eksiklikleri tecrübe ederek bu dönem daha fazla yaşanılabilir, çok daha kaliteli bir hizmete dönüştüreceğimize inanıyorum. Bu desteğinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. 2014 seçiminden bu yana 8'inci seçimimizi geride bırakmış olduk. Rabbime hamd olsun. Solhan halkı her daim başımızı dik tuttu, partimize en büyük desteği buradan verdiler. Bu vesile ile bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu işin asıl kahramanları onlardır, bizler değiliz. Onlar birer aday gibi çalıştılar. Gecelerini gündüzlerine katarak mücadele ettiler ve sonucu da elhamdülillah zafer oldu. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Aramıza nifak tohumu ekmek isteyenlere fırsat vermesin. İnşallah daha çok yaşanılır bir Solhan için mücadelemiz devam edecektir.” şeklinde konuştu.

“Dayanışma İçerisinde Beraber Çalışacağız”

Bingöl Belediye Başkanı olan Erdal Arıkan, “31 Mart seçimlerini geride bıraktık. Allah'a şükür kazasız, belasız, sorunsuz bir şekilde, huzur içinde seçimi tamamladık. Sonuçlar ilimiz açısından son derece umut verici, Bingöl'e yakışır bir şekilde sonuçlandı. İnşallah bizler de bize verilen bu yetkiyi öncelikle Allah'ın takdiriyle, sizlerin desteğiyle aldığımız bu yetkiyi sizlere hizmet noktasında en iyi şekilde kullanacağız. Bu dönemin çok farklı bir şekilde, farklı bir belediyecilik anlayışıyla, hizmet anlayışıyla başta merkez belediyesi olmak üzere bütün ilçelerimizde inşallah sizlere hizmetin en iyisini sunmaya çalışacağız. Bingöl Merkez belediyesi bütün ilçeleriyle, beldeleriyle tam bir dayanışma içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde inşallah memleketimizin her köşesine hizmet götürmek için büyük bir mücadele vereceğiz. Ben öncelikle gerçekten halk ile çok güzel bir bağ kurmuş önceki dönemi çok güzel hizmetlerle doldurmuş Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız'a ve Arakonak Belediye Başkanımız Mustafa Döner'e çok teşekkür ediyorum. Bir dayanışma içerisinde beraber çalışacağımızı burada belirtmek istiyorum. Cenabı Allah bizleri mahçup etmesin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.

Güler, “Bu Davanın Kökü Çok Derindir”

AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, “Size teşekkür etmeye gelmiştik maşallah bu coşkuyu görünce muhabbetimiz, sevgimiz Solhan'a katmerli, katmerli arttı. Hep diyoruz; biz Solhan'la iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Solhan Bingöl'ün en güzide, en müstesna ilçesidir öyle kalmaya devam edecektir. Biz seçim çalışmalarında konuşurken bize diyorlar; ‘bu belediye seçimidir niye Cumhurbaşkanını nazara veriyorsunuz, AK Partiyi nazara veriyorsunuz.' dün hepimizin telefonlarına mesaj geldi. Can Dündar diyor ki; ‘AKP sadece İstanbul'u ve Ankara'yı kaybetmedi Mekke'yi de kaybettiniz Kudüs'ü de kaybettiniz.' Bu söz her şeyi izah ediyor. Demek ki biz bu davayı anlatırken inanın oy avcılığı için anlatmamışız. Bu davanın kökü çok derindir, bu dava ümmeti ilgilendiriyor. Bakın hemen kendi kinlerini zuhur ettiler. Allah hepinizden razı olsun, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı.

“Solhan Hiç Bir Zaman Samimiyetinden, Çizgisinden Geri Kalmadı”

Kalkınma Bakanı Eski Yardımcısı Yusuf Coşkun, ise şu ifadeleri kullandı: “Buraya her gelişimizde diyorduk; ‘Solhan'ın yolu çizgisi belli' elhamdülillah bugün bunu hep birlikte yaşıyoruz. Solhan hiç bir zaman samimiyetinden, çizgisinden geri kalmadı, her zaman duası, desteği AK Partiye ve Recep Tayyip Erdoğan'a oldu. Çok büyük bir oy oranı ile tekrar başkan Abdulhakim Yıldız ile devam edeceğiz. Rabbim bu zaferleri her zaman nasip etsin. İl Başkanımız dedi ‘Karlıova sizi geçti' doğru Karlıova'yı tebrik ediyoruz ama bizim baştan beri her zaman yarışımız Genç ile olmuştur. Siz Genç'i geçerek Abdulahkim Bey'i seçtiğiniz için çok teşekkür ediyorum.”

“Solhanlıların Emrinde Olmaktan Şeref Duyacağız”

‘Solhan her zaman tarih yazmaya hazırdır.' diyen Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek, konuşmalarına şöyle devam etti; “Biz seçimlere girdiğimiz zaman teredütümüzün olmadığı yerlerden biri de Solhan'dır. Solhan, kişiliğiyle, kimliğiyle, muhafazakar yapısıyla hakikaten de Bingöl'de bir semboldür. Biz bunu her bulunduğumuz ortamda, her bulunduğumuz platformda anlatmışızdır. Allah bu yapınızı, bu imajınızı ömür boyu devam ettirsin. Siz zaten gereğini yaptınız. Abdulhakim Yıldız kardeşimizi Solhan'da seçtiniz, Arakonak'ta da Mustafa kardeşimizi seçtiniz. Bu saatten sonra gerisi Sayın Bakanımıza düşüyor. Bize de ne düşüyorsa Solhanlıların emrinde olmaktan şeref duyacağız.”

“Yöneticilik; Öyle Kolay İş Değil, Vebali Olan Bir İştir”

Programda son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şunları kaydetti: “Gerçekten Solhan'ın coşkusu bir başka. Her geldiğimizde bunu görüyoruz, hissediyoruz. Bize güç veriyorsunuz, moral veriyorsunuz. Dualarınızla, desteklerinizle bu güne geldik bundan sonra da cenabı Allah yol arkadaşlığımızı bozmasın, Allah bizi hep birlikte bu doğru yol üzerinde daim kılsın inşallah. Solhan'a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Birçok kez teşekkür ettik çünkü her zaman üzerinize düşeni yaptınız. Bir kez daha gönülden teşekkür ediyoruz. Bu son seçimler gerçekten çok önemliydi. Yerel boyutun ötesinde önem taşıyan seçimlerdi. Her zamanki o dik duruşunuzu ortaya koydunuz. Biz de inşallah buna layık olmak için elimizden gelen tüm gayretle gücümüz neye yetiyorsa Solhan'ın ve sizlerin yanındayız, her zaman Solhan'ın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Cenabı Allah nasip etti Abdulhakim Bey'e, ikinci dönem de seçildi. Şimdi inşallah tecrübelerinden de istifade ederek, eksiklerini de inşallah kapatarak, tamamlayarak, sizlerle omuz, omuza ve ekibiyle birlikte çalışarak. Yöneticilik öyle kolay iş değil vebali olan bir iştir. Herkes heves ediyor ama bu bir sorumluluktur. İyi bir şekilde yaparsanız çok güzel ama yapamazsanız yükü kaldıramazsanız da çok vebali olan işlerdir. Cenabı Allah yüklendikleri bu sorumluluğun altından kalkmayı hepsine nasip eylesin inşallah.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_42856)
05 Nisan 2019 Cuma 17:20
Bu solhanlilar iyi namaz kilarlar birbirlerine saygilari var..emhamudulilah kàl u beladan muslumaniz..lakin bu solhanlilarda hersey mevcut...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_42849)
05 Nisan 2019 Cuma 11:29
Biz ne düşünüyoruz biz bunu düşünüyoruz 80yildir Solhan belediye olmuş hani ne yapmış yol yap yol Boz başka bir icraat gören varmı onuda hizmet için deyil rahat çalmak için onlara gelin ce millet işsiz güçsüz fakirlestirilmis parayla alınan oylardır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_42843)
05 Nisan 2019 Cuma 07:47
Evet tebrik ediyoruz kayseride yasayan bir solhanli olarak tekrar solhanla gurur duyduk.yalniz kayseride efeler ligine hazirlanan solhanspor sporcularinin moralle ihtiyaci var.solhan genclerinin en buyuk dilegi bu takimin efeler ligine cikmasidir.maddi anlamda sıkıntı yasayan takima hem siyasetcilerin hem de isadamlarinin sahip cikmadigi ortadadir. Sadece solhan belediye baskani sayin yildizin destekleriyle takimin buraya geldigi gorulmektedir.solhaa gurur duydugunu soyleyen diger bingollu siyasetcilerin takima hic destek vermedikleri uzuntu vericidir.yarin maclar basliyor maddi anlamda takima
23.10.2024
18:37
Cevdet Yılmaz:
Cevdet Yılmaz: 'Bu Saldırıda Savunma Sanayiinde Elde Ettiğimiz Başarılar Hedef Alındı'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TUSAŞ'taki saldırıyla ilgili, 'Bu hain terör saldırısı, Türkiye'nin savunma sanayiinde elde ettiği başarıları hedef almıştır' dedi.
23.10.2024
16:46
Bingöl`deki güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı
Bingöl'deki güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı
Bingöl'de 'İl Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. Okulların güvenliği, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele, karayolu trafik güvenliği, genel güvenlik ve asayişi etkileyen konular tek tek irdelendi.
23.10.2024
16:30
Ankara`da TUSAŞ tesislerine terör saldırısı!
Ankara'da TUSAŞ tesislerine terör saldırısı!
TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın terör saldırısı olduğunu, şehit ve yaralıların bulunduğunu açıkladı.
23.10.2024
14:48
Solhan`dan Dünya Şampiyonluğu için Romanya`ya…
Solhan'dan Dünya Şampiyonluğu için Romanya'ya…
Türkiye'de şampiyon olan Solhan Ayak Tenisi Takımı, Dünya Ayak Tenisi Şampiyonası için Romanya'ya gitti.
23.10.2024
14:29
Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi
Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bin 670 metre rakımda bulunan üs bölgesini ziyaret ederek jandarma personeli ile bir araya geldi.
23.10.2024
02:07
Bingöl İl Özel İdaresi 2024`te de rekor kırdı!
Bingöl İl Özel İdaresi 2024'te de rekor kırdı!
Bu yıl için 430 milyon TL'lik yol yatırımı yaptıklarını belirten Genel Sekreter Enes Üçgül: 'Toplamda 580 kilometre yolu tamamlayarak ilimize kazandırdık. Çoğu bölgede çalışmalarımız bitti, birkaç hafta içinde diğer yatırımlarımızda tamamlanacak ve sezonu yine rekorla kapatmış olacağız. Hedefimiz, önümüzdeki yıl da bu rakamların üzerine çıkmak' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın