KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2024 Çarşamba
°C

Yılmaz: 'Birlik beraberlik içerisinde geleceğe yürümeye devam edeceğiz'

Bingöl'de cami açılışına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Bu milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliğinin de çok güzel bir nişanesidir. Gönlümüz, tarihimiz ve geleceğimiz bir. Birlik beraberlik içerisinde geleceğe yürümeye devam edeceğiz' dedi.

Yılmaz: `Birlik beraberlik içerisinde geleceğe yürümeye devam edeceğiz`
13 EYLÜL 2024 CUMA 13:13
41
1523
5
AA aa

Programları icabı Bingöl'e gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hisarcıklıoğlu Cami'nin açılışına katıldı. Açılışa Yılmaz'ın yanı sıra, Vali Ahmet Hamdi Usta, AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Türkiye Sanayi Odaları Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Bir deprem olduğunda camilerdeki insanlarımızın canı riske girecekti. Müftümüz bir çalışma yaptırdı. 10 cami yıkılarak yeniden inşa edildi. Çeşitli bakanlıklar ve hayırseverlerin destekleri oldu. Hisarcıklıoğlu ailesi bizimde bu çorbada tuzumuz olsun dedi. TOBB bütçesinden değil, kendi şahsı varlıklarından böyle bir hayır işi yapalım dedi. Aslında bu milletimizin birliği, beraberli ve kardeşliğinin de çok güzel bir nişanesidir. Gönlümüz, tarihimiz ve geleceğimiz bir. Birlik beraber içerisinde geleceğe yürümeye devam edeceğiz. Bu yönüyle de çok anlamlı bir hayır işi olduğunu ifade etmek istiyorum. İlim adamları ve alimlerimiz daha iyi bilirler. Defterinin açık kalması diye bir hadise var. İşlediğiniz sevapların bir kısmı başlayıp bitiyor. Bir kısmı da sürekli bir şekilde size bir mükafat getirmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de böyle eserlerdir. Bu eser durduğu sürece, insanlar gelip ibadet ettiği sürece Hisarcıklıoğlu ailesinin sevap defteri açık kalmaya devam edecek” diye konuştu.

İHA

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111534)
14 Eylül 2024 Cumartesi 00:18
Reisim hoş geldin seninle gurur duyuyorum memleketime pozıtıf ayrımcılık istiyorum.hangi şehirin cumhurbaşkanı Yardımcısı olsa her gün paylaşırlar bizimkiler bingöle geldiğinde seni paylaşıyorlar genelde öyle yani
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111524)
13 Eylül 2024 Cuma 18:13
İNŞAALLAH Bu Camilerde , Kul Hakkı- Rüşvet- Hırsızlık- Adam Kayırma- Zina VS. Gibi Temel Şartları Vaizcilerden Duymuş Olacağız.!.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111511)
13 Eylül 2024 Cuma 13:56
allah kabul etsin hayrını. daha fazla iş insanından daha fazla işler bekliyoruz bingöl için.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111507)
13 Eylül 2024 Cuma 13:31
Bingöl'de Tip Fakültesi ve arastirma hastanesi yapilmadikca kimse sizi ciddiye almaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111526)
13 Eylül 2024 Cuma 19:11
@Misafir Kullanıcı Tıp fakültesini kurdular diyelim, akademik kadro nasıl oluşturulacak? 20-30 yıllık tıp fakültelerinde bile birçok branşta öğretim üyesi eksikliği var.
23.10.2024
18:37
Cevdet Yılmaz:
Cevdet Yılmaz: 'Bu Saldırıda Savunma Sanayiinde Elde Ettiğimiz Başarılar Hedef Alındı'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TUSAŞ'taki saldırıyla ilgili, 'Bu hain terör saldırısı, Türkiye'nin savunma sanayiinde elde ettiği başarıları hedef almıştır' dedi.
23.10.2024
16:46
Bingöl`deki güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı
Bingöl'deki güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı
Bingöl'de 'İl Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. Okulların güvenliği, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele, karayolu trafik güvenliği, genel güvenlik ve asayişi etkileyen konular tek tek irdelendi.
23.10.2024
16:30
Ankara`da TUSAŞ tesislerine terör saldırısı!
Ankara'da TUSAŞ tesislerine terör saldırısı!
TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın terör saldırısı olduğunu, şehit ve yaralıların bulunduğunu açıkladı.
23.10.2024
14:48
Solhan`dan Dünya Şampiyonluğu için Romanya`ya…
Solhan'dan Dünya Şampiyonluğu için Romanya'ya…
Türkiye'de şampiyon olan Solhan Ayak Tenisi Takımı, Dünya Ayak Tenisi Şampiyonası için Romanya'ya gitti.
23.10.2024
14:29
Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi
Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bin 670 metre rakımda bulunan üs bölgesini ziyaret ederek jandarma personeli ile bir araya geldi.
23.10.2024
02:07
Bingöl İl Özel İdaresi 2024`te de rekor kırdı!
Bingöl İl Özel İdaresi 2024'te de rekor kırdı!
Bu yıl için 430 milyon TL'lik yol yatırımı yaptıklarını belirten Genel Sekreter Enes Üçgül: 'Toplamda 580 kilometre yolu tamamlayarak ilimize kazandırdık. Çoğu bölgede çalışmalarımız bitti, birkaç hafta içinde diğer yatırımlarımızda tamamlanacak ve sezonu yine rekorla kapatmış olacağız. Hedefimiz, önümüzdeki yıl da bu rakamların üzerine çıkmak' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın