KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Valilik kupası halkoyunları yarışması sona erdi

Valilik Kupası Halkoyunları İl Birinciliği Yarışması sona erdi. Birincilik için bir birleri ile yarılan ekiplerden dereceye girenler kupalarını aldı.

Valilik kupası halkoyunları yarışması sona erdi
22 ŞUBAT 2010 PAZARTESİ 08:29
0
2083
0
AA aa
2009–2010 faaliyet yılı programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Valilik Kupası Halkoyunları İl Birinciliği Yarışması düzenlendi. Hafta sonu Bingöl Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen yarışma, geleneksel ve stilize dallarda 4 ayrı kategoride yapıldı. Yarışmayı, Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın, İl Milli eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, İl Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Arıkan, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenlere ve çok sayıda öğrenci izledi.  Valilik Kupası Halkoyunları İl Birinciliği için bir birileriyle kıyasıya yarışan ekipler, farklı yörelerin halk oyunlarını sergiledi. Bunda en dikkat çeken Bingöl Kartal oyunu ve ege yöresine ait oyunlar oldu. Aylarca yarışmaya hazırlanarak jüri karşısına çıkan takımlar, kategorilerine göre değerlendirildi. Yarışmalarda Geleneksel Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde Atatürk İÖO, Gençlerde Atatürk Lisesi, Yaygın Eğitim Kurumlarında Adaklı Halk Eğitim, Stilize Dalında Ankara Büyük Şehir Belediyesi İÖO,  Yıldız Stilize dalında Yavuz Selim İÖO ve Gençler Stilize dalında Kız Meslek Lisesi birinci oldu. Yarışmada birinci olanlara Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın, İkinci olanlara İl Milli Müdürü Mehmet Ali Hansu ve üçüncü olanlara İl Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Arıkan Kupalarını verdi. Takımlara ayrıca yarışmaya katılım belgesi verildi.
 

 
Yarışmada dereceye giren ekipler şöyle:
 
Geleneksel Minikler
 
1 Atatürk İÖO
 
2 Ankara Büyük Şehir Belediye İÖO
 
3 Solhan Arakonak
 

 
Yıldızlar
 
1 Atatürk İÖO
 
2 Yavuz Selim İÖO
 
3 Vali Güner Orbay
 

 
Gençler
 
1 Atatürk Lisesi
 
2 Kız Meslek Lisesi
 
3 Rekabet Kurumu Lisesi
 

 
Yaygın Eğitim Kurumları
 
1 Adaklı
 
2 Solhan
 
3 Kiğı
 

 
Stilize Dal
 
1 Ankara Büyük Şehir Belediye İÖO
 

 
Yıldız Stilize
 
1 Yavuz Selim İÖO
 
2 Kaleönü İÖO
 
3 Karlıova Kargapazarı İÖO
 

 
Gençler Stilize
 
1 Kız Meslek Lisesi
 
 
Bingölonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın