KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Vali balkanlıoğlu, kurumlar arası işbirliğine dikkat çekti

Taşkın koruma toplantısında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, kurumlar arasında işbirliğin olması gerektiğine dikkat çekerek, “Yapılacak çalışmalar hakkında gerekli malzeme ekipman hakkında koordineli bir şekilde çalışılması gerekir” dedi.

Vali balkanlıoğlu, kurumlar arası işbirliğine dikkat çekti
02 HAZİRAN 2010 ÇARŞAMBA 09:25
0
1642
0
AA aa
Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun başkanlığında dün saat 10.30'da Devlet Su İşleri (DSİ) 94. Şube Müdürlüğü toplantı salonunda Başbakanlık 2010/5  “ Taşkın Korunma” genelgesi çerçevesinde bir toplantı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Serdar Atalay, Devlet Su İşleri 9.Bölge Müdürü Nevzat Aksu, Karayolları 8.Bölge Müdür Yardımcısı Tevfik Subaşı, İl Özel İdare Sekreteri Mehmet Işık, kamu kurum amirleri ve ilçe kaymakamları katıldı.
Toplantıda yaptığı konuşmasında taşkınlara karşı korunma tedbirlerine vurgu yapan Vali Balkanlıoğlu, kurumlar arasında işbirliğin olması gerektiğini vurgulayarak, “Başbakanlık tarafından yayınlanan genelge gereğince Kurumlar arasında iş birliği çerçevesinde, taşkınlara karşı korunmalara gerekli çalışmaların yapılması ve dere yataklarında yapılacak yapılaşmaya engel olunması ve dere yataklarının ıslahı konularında gerekli çalışmaları yapmak üzere toplandık. Bu konuda yapılacak çalışmalar hakkında gerekli malzeme ekipman hakkında koordineli bir şekilde çalışılması gerekir” diye konuştu.
Toplantının yapılış amacına vurgu yapan DSİ Bölge müdürü Nevzat Aksu ise, “Bizler Sayın Valimizin başkanlığında Taşkın Korunma toplantısını yapıyoruz.  Teşrif etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İlk Toplantımızı Elazığ' da ikinci toplantı Malatya'da yaptık, üçüncü toplantımızı Bingöl'de yapıyoruz yarın da Tunceli'de toplantımızı gerçekleştireceğiz Eğer Kurumlar istediğimiz ekipman ve destek verirlerse 3 yıl içinde Bingöl'de Taşkın Korunma hakkındaki tüm işlerimizi bitirmiş olacağız. Bingöl'de hiçbir sorunumuz kalmaz ve herkes evinde rahat yatabilecek konuma geliriz” şeklinde konuştu.
Vali Balkanlıoğlu ve DSİ Bölge müdürü Nevzat Aksu'nun konuşmalarının ardından DSİ 94. Şube Müdürü Emrullah Dağdelen, sinevizyon sunumu ile Bingöl'deki taşkın korumalar ile ilgili bilgi verdi.
Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın