KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Vahdettin Erten güven tazeledi

Türkiye Yol - İş Sendikası Elazığ 2 No'lu Şubesi 11. Olağan Genel Kurul seçimi gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde Vahdettin Erten yeniden başkan seçildi.

Vahdettin Erten güven tazeledi
11 EYLÜL 2022 PAZAR 15:43
6
2235
5
AA aa

Tek Liste ile gidilen Genel Kurul Seçiminde Vahdettin Erten yeniden Başkanlığa seçildi. Elazığ İl Özel İdarelerinde yapılan delege seçimlerinin akabinde 10 Eylül tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurulunda 113 delegenin tamamının desteğini alan Vahdettin Erten yeniden Türkiye Yol-İş Sendikası Elazığ 2 No'lu Şube Başkanı seçildi.

Başkan Erten yaptığı konuşmada “Şubemize bağlı illerimizde son derece özgür ve demokratik seçimlerle seçilen delegelerimizi, bir kez de sizlerin huzurunda tebrik ediyorum. Bizim mücadele kaynağımız öncelikle alın terimizdir, bu güne kadar örgütçü ve dayanışmacı gücümüzü hiç bir kuvvet yenememiştir. Güçlüysek birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz içindir.” dedi.

Başkan Erten, konuşmasına;  “Ayrıca ne yazık ki içinde olduğumuz ekonomik kriz alım gücünü azalttığı gibi, hayat ve çalışma şartlarını da fazlasıyla zorlaştırmıştır. Tüm çalışanlarımız konfederasyonumuz Türk-İş tarafından açıklanan yoksulluk sınırının altında kalmaktadır. Enflasyonun üç haneli rakamları geçtiği, tüm yaşamsal ürünlerin üç katına çıktığı bu günlerde, özellikle çalışanlara uygulanan vergi adaletsizliği ise ağır bir yüktür. Tüm işçi arkadaşlarımızın ücretlerinin alın terlerinin karşılığı olan Türk-İş verilerine göre düzenlenip huzur ve refah paylarının artırılması kaçınılmaz bir gerçektir, ocakta aldığımız ücretleri aralık ayında da almak istiyoruz.” diye devam etti.

Başkan Erten tüm delege ve çalışanlara verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Altn (@Misafir_95367)
13 Eylül 2022 Salı 15:13
Çamur at izi kalsın. Utanmaz adam kim kime düşmüş, kim fitne yapmış, hangi hile oldu gördün de ortaya koydun? Çirkeflik yapma, çamur atma, layık olduğun yerde kalacaksın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95364)
13 Eylül 2022 Salı 13:51
adam gibi adamdır bahtı açık olsun kaliteli bir insan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95360)
12 Eylül 2022 Pazartesi 22:24
Ben bu aileyi tanıyorum hepsi dürüst kişilikli ve adam gibi adamlar hem adamlarda liderlik ruhu var ne yapalım kardeeeş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95359)
12 Eylül 2022 Pazartesi 21:16
Başkan seçimlerde gerken özveriyi ilgiyi alakayı ve en önemlisi adaleti gösterdi. İşçisine emekçisine verdiği değer göz ardı edilebilecek gibi değildi ve tabikide seçimleri yeniden kazanmak başkanın hakkıydı ,neticesinde tekrar kazandı. Ben bir malatyalı olarak çok iyi tanıdığım birisi kuruldada orda bulundum herşey tüm delegele arkadaşların ve misafirlerin gönlünce oldu. Başkana hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Rabbim uzun ömürler versin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95348)
11 Eylül 2022 Pazar 23:54
Hile hurda eksik olmaz senin seçiminde bırak birazda gençler başkanlık yapsın deydimi bir başkanlık uğruna o kadar kalp kırmak fitne fesat yaratmak sen özel idarede oğlun tes iş te milleti birbirine düşürmüş
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın