KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mart 2025 Salı
°C

Uyanma vakti gelmedi mi?

Kalem-Der, İsrail’in Gazze üzerinde yoğunlaşan saldırılarına yönelik açıklama yaparak: “Kudüs’ün özgürlüğü ümmetin özgürlüğüdür. Biz böyle düşünenlere diyoruz ki; Uyanma vakti gelmedi mi? Ne zamana kadar birbirimizle uğraşıp Filistin’in kan ve gözyaşı içinde kalmasına göz yumacağız?” dedi.

Uyanma vakti gelmedi mi?
14 TEMMUZ 2014 PAZARTESİ 23:08
0
1728
0
AA aa

İsrail'in Müslüman ve mazlum Filistin halkına yapmış olduğu zulme tepki gösteren Kalem Der, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla saldırıları kınadı.

Filistin'in kurtuluşunun ümmetin birliğine ve vahdetine bağlı olduğunu kaydedilen açıklamada: “
Mescid-i Aksa, bugün gasıp ve işgalci İsrail'in zulmünden kendini kurtaracak el ve güç bekliyor. Allah'ın kelamına alarak aziz kıldığı bu mübarek beldeyi biz Müslümanların da aziz kılması gerekmektedir. Kendi asi ve saldırgan tutumundan vazgeçmeyen siyonist İsrail azgın bir şekilde bu Ramazan'da Gazze'ye saldırdı ve saldırılarını gittikçe arttırmakta ve pişkince açıklamalarla vahşi saldırganlığı meşrulaştırmaktadır” denildi.

“FİLİSTİN'İ BASİT MESELE OLARAK GÖRENLER VAR”

Filistin'i basit ve daha sonra halledilebilir bir mesele olarak gören kesimlerin olduğu ifade edilen açıklamada: “Namlularını ve bombalarını birbirine çevirmiş durmadan birbirini öldüren ve bununla cenneti elde edeceğini zanneden zavallı kardeşler(!) var. Oysa düğüm, körleşen noktalarda değil; asıl düğümden çözülür. Bugün Kudüs'ün özgürlüğü ümmetin özgürlüğüdür. Biz böyle düşünenlere diyoruz ki; Uyanma vakti gelmedi mi? Ne zamana kadar birbirimizle uğraşıp Filistin'in/Ümmetin kan ve gözyaşı içinde kalmasına göz yumacağız? Ne zamana kadar camiamızdan, mezhebimizden olmayan Müslümanları hedef tahtasına koyup onlardan kinle, öfkeyle, hırsla sözlü, kumpaslı veya fiili intikam alma derdinde olacağız? Ne zamana kadar Müminlerin kanını malını kendimize helal sayıp bunlarla mücadele edeceğiz?” denildi.

Ümmetin kendi arasındaki ayrılığı bir tarafa atması gerektiği belirtilen açıklamada: “Filistin'in kurtuluşunun ümmetin birliğine ve vahdetine bağlı olduğunu görmek gerekir. Ne zaman ki ümmet olarak kendi aramızdaki tefrikayı ve illeti giderdiğimiz an göreceğiz ki, vahşi ve köpek İsrail'in bu temiz ve çevresi mübarek kılınan topraklardan def olduğunu göreceğiz. Ve taşların bize “Ey Müslüman gel, arkamda bir Yahudi var onu öldür!” dediğini göreceğiz. Rabbimizden niyazımız en yakın zamanda bizi vahdet çatısı altında birleştirsin. Bize kâfirleri ve zalimlerin küfrünü, zulmünü görebilecek göz/basiret versin. Onların kurdukları tuzakları ve oyunları ümmetin eliyle onların başına geçirsin! Bizleri birbirine karşı merhametli, kâfirlere karşı şiddetli olanlardan eylesin!” ifadelerine yer verildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.03.2025
06:11
WhatsApp milyonlarca telefonda çalışmayı durduracak
WhatsApp milyonlarca telefonda çalışmayı durduracak
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, Mart 2025'ten itibaren milyonlarca eski cihazda çalışmayı durduracak. Meta'nın bu kararı, Android 4.4 KitKat ve daha eski sürümleri çalıştıran cihazlar ile iOS 15.1 ve daha eski sürümleri kullanan iPhone'ları etkileyecek.
11.03.2025
06:10
Hülakü, Bakanlığa su kesintisini sordu!
Hülakü, Bakanlığa su kesintisini sordu! 'Sebebi nedir?'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de son günlerde artan su kesintilerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a sordu. Kesintilerin sebebine dair yanıt isteyen Hülakü, sorularını şöyle sıraladı;
11.03.2025
06:08
Bingöl Kent Orkestrası`ndan ilahi konseri
Bingöl Kent Orkestrası'ndan ilahi konseri
Bingöl Belediyesi Kent Orkestrası, seslendirdiği ilahilerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. 10-27 Mart tarihleri arasında dolu dolu bir Ramazan programı sunacaklarını aktaran Başkan Arıkan: 'Tüm vatandaşlarımızı Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize davet ediyorum' dedi.
11.03.2025
06:08
Bingöl Valiliği duyurdu! 61 firari yakalandı
Bingöl Valiliği duyurdu! 61 firari yakalandı
Bingöl'de 2 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, 61 firari yakalandı. Çalışmalarda uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.
11.03.2025
06:07
Bingöl`de tehlikeli yol! Tedbir alınmalı
Bingöl'de tehlikeli yol! Tedbir alınmalı
Bingöl-Genç yolu güzergahındaki Organize Sanayi Bölgesi'ne giriş bölgesinde kavşak veya sinyalizasyon bulunmadığı için araç giriş çıkışlarında ciddi tehlikeler doğuyor. Bölgede bir de meslek lisesi bulunuyor.
11.03.2025
06:06
Bingöl`ün 9 projesine IPARD desteği
Bingöl'ün 9 projesine IPARD desteği
IPARD III kapsamında, 687 proje 3,7 milyar TL hibe desteği almaya hak kazanırken, Bingöl'ün arıcılıkla ilgili 9 projesine destek verilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın