KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Üniversite'den van'a 13 bin tl'lik yardım

Bingöl Üniversitesi, Vanlı depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında 13 bin 345 TL para yardımı toplandı.

Üniversite`den van`a 13 bin tl`lik yardım
03 KASIM 2011 PERŞEMBE 23:20
0
1494
0
AA aa

Bingöl Üniversitesi, Van'daki depremzedelerin çığlığına sessiz kalmadı ve üniversite içerisinde yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyası çerçevesinde Van'daki depremzedeler için toplam 13 bin 345 TL para yardımı toplandı.

23 Ekim 2011 tarihinde Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem, adeta bütün Türkiye'yi yasa boğdu. Depremin hemen ardından yapılan yardım kampanyaları ile bütün Türkiye tek yürek oldu. Yurdun dört bir tarafından düzenlenen yardım kampanyaları ile depremzedelerin ihtiyaçları hızlı bir şekilde giderilmeye çalışıldı.

Bingöl Üniversitesi de Van'daki depremzedelere yardım elini uzatmak için harekete geçti ve yardım kampanyası düzenledi. Üniversite içindeki personelin katılımıyla gerçekleştirilen yardım kampanyası sonrasında, toplam 13 bin345 TL para yardımı yapıldı. Toplanan yardımlar Bingöl Valiliği'nin Van'daki depremzedeler için açmış olduğu hesaba yatırıldı ve depremzedelere ulaştırıldı.

Konu ile ilgili Bingöl Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeler kullandı:

“Aynı zamanda depremzedeler için toplanılan ilaç, gıda, eşya vb. yardımlar da Bingöl Üniversitesi'ne ait bir depoda bir araya getirildi ve bunlar da Van'daki depremzedelere gönderildi. Bingöl Üniversitesi'nin Van'daki depremzedeler için yaptığı yardımlar bununla sınırlı değil. Bingöl Üniversitesi, depremin hemen ardından Van'dan Bingöl Devlet Hastanesi'ne nakledilen böbrek hastalarının Bingöl'e getirilmesi için otobüs tahsis etmişti. Bingöl Üniversitesi, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da doğal afetler ve felaketler sonrasında, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına yardım elini uzatmaya devam edecektir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın