KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Eylül 2024 Cumartesi
°C

Umut Kervanı'ndan Hayırseverlere Çağrı

Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine yapacakları yardımlar için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Umut Kervanı`ndan Hayırseverlere Çağrı
17 MART 2022 PERŞEMBE 13:40
3
694
0
AA aa

Yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine umut olan Umut Kervanı, Ramazan ayında yapacak yardımlar için çalışmalarını başlattı.

Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, kentteki yardıma muhtaç insanlara kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor. Yardım derneği, Ramazan ayında binlerce aileye gıda yardımlarını ulaştırmayı hedefliyor.

Konu hakkında açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Başkanı Mehmet Tamaç, ‘Mübarek Ramazan ayında umudu kırılmış, mağdur olmuş halkımıza bir umut da sizde olmak ister misiniz' diye yardım çağrısında bulundu.

“İNSANOĞLUNUN VERMEKTE EN ÇOK ZORLANDIĞI ŞEY MALIDIR”

Sıkıntıların paylaştıkça azaldığını belirten Tamaç, kendilerine başvuruda bulunan ihtiyaç sahiplerine imkanlar ölçüsünde ulaşmaya gayret edeceklerini ifade ederek, “Bizlere sayısız ve sonsuz nimetler bahşeden Rabbimize hamd-ü senalar olsun. Bizleri, İslam gibi aziz bir dinle müşerref kılan Rabbimize şükürler olsun. Rehberimiz Muhammed(s.a.v)'e salat ve selam olsun. Rahman ve Rahim olan Rabbimiz, biz kullarını dünyada çok şeylerle imtihana tabi tutar. Kimimiz bunun farkına varır ve gereken titizliği gösteririz, kimimizse bundan habersiz olarak yaşam sürdürürüz. İşte bu imtihan vesilelerinden biri de mal, mülk, servet vesairedir. Verilen her nimetin, birer emanet olarak biz acizlere sunulduğunun bilincinde olduğumuz ve bu bilinçle yürüdüğümüz müddetçe kazanmış oluruz. Ama gerçekten bu imtihan, zor bir imtihan! Çünkü insanoğlunun vermekte en çok zorlandığı şey malıdır, kazancıdır. Rablerinden, her vakit hayırlı olanı değil de mal mülk isteyenler, daha sonra o isteklerinin başlarına çokça sıkıntılar getireceğini bilerek hareket etmelidirler. İşte verilen nimetlerden biri de mübarek Ramazan ayı. Bizler Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak inşallah elimizdeki imkanları seferber ederek bayram arifesine kadar elimizden geldiğince muhtaç yoksul ve kimsesiz kardeşlerimize umut olmaya çalışacağız. Bize müracaat edipte bizim de kendisini fakir ve muhtaç olarak tespit ettiğimiz tüm muhtaçlara ulaşma gayreti içinde olacağız. Bu konuda siz değerli dostlarımızdan, kardeşlerimizden yardım talep ediyoruz.  Bire 10, bire 100, bire 700 ve sınırsız mükafatın verildiği mübarek bir zaman diliminden geçmekteyiz. Gelin hep beraber bu mübarek Ramazan Ayını muhtaçlara muhtaçlıklarını unutturacak bir gayret içinde olalım. Sıkıntılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Önümüzde Ramazan Ayı var. Bu günler; hayır, hasenat ve iyilik için önemli bir fırsattır. Veren ellerimizden muhtaçların ihtiyaçlarını karşılayalım. Rabbim verenlerden razı olsun. Çalışmalarımızı bereketlendirsin” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.09.2024
16:34
Bingöl`deki 300 öğrenciye okul hediyesi
Bingöl'deki 300 öğrenciye okul hediyesi
Pendik Bingöl Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Bingöl'deki 4 köy okulundaki 300 öğrenciyi kırtasiye seti hediyesiyle sevindirdi. Başkan Kına: 'İmkanlar dahilinde bu dayanışmayı sürdüreceğiz' dedi.
20.09.2024
15:56
Bingöl`de 12 yıl önce şehit edilen polis memurları için mevlit okutuldu
Bingöl'de 12 yıl önce şehit edilen polis memurları için mevlit okutuldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 2012 yılında bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 8 polis memuru için mevlit okutuldu.
20.09.2024
13:18
Bingöl`den 9 isim ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları` listesinde
Bingöl'den 9 isim 'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları' listesinde
ABD Stanford Üniversitesi'nin koordinatörlüğünde, Amerikalı ve Hollandalı bilim insanları tarafından yürütülen çalışma sonucunda yayınlanan 'Dünyanın en etkili bilim insanları' listesinde Bingöl Üniversitesi Rektörü Çelik dahil 9 isim yer aldı.
20.09.2024
13:01
KPSS ön lisans sonuçları açıklandı
KPSS ön lisans sonuçları açıklandı
KPSS ön lisans sınavı 1 Eylül tarihinde gerçekleşmişti. Sınav sonuçlarının 20 Eylül'de açıklanacağı duyurulmuştu. ÖSYM, sınav sonuçlarını bugün açıkladı.
19.09.2024
14:31
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.
19.09.2024
12:06
Bingöl`de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl'de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 3 aylık teknik ve projeli bir takip sonucu düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Tarihi eser ve uyuşturucu el geçirilen operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 6'sı tutuklandı, bir kişiye ev hapsi verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın