KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Ülkem için kan veriyorum kampanyasına bingöl'de destek verdi

Sevra Ticaret çalışanları, Koç Topluluğu bünyesinde yürütülen "Ülkem İçin Kan Veriyorum" kampanyasına destek verdi.

Ülkem için kan veriyorum kampanyasına bingöl`de destek verdi
07 HAZİRAN 2010 PAZARTESİ 09:01
0
1909
0
AA aa
“Ülkem için” projesi kapsamında Koç Holding'in tüm çalışanları ve bayileri ile başlattığı kan bağışı kampanyasına Bingöl bayileri de katıldı.
'Ülkem İçin' projesini başlatan Koç Topluluğu, projede 2010 yılı uygulaması olarak Türk Kızılayı işbirliğinde "Ülkem için Kan Veriyorum" kampanyasını hayata geçirdi. 31 Mayıs 2010'da başlayan bir hafta sürecek kampanyada Sevra Ticaret çalışanları da kan bağışı kampanyasına katıldı.
Kampanya, kan bağışının önemi ile ilgili farkındalık yaratarak gönüllü, bilinçli ve düzenli kan bağışçısı sayısının artmasını amaçlıyor. Sene boyunca tüm Koç Topluluğu şirketlerinin genel müdürlükleri ve tesislerindeki çalışanları ve bayileri öncülüğünde 81 ilde düzenlenecek olan kampanyaların Bingöl ayağı İl Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Beko Bingöl Bayi Sevra Ticaret işletmecileri Nurettin ve Tuncer Çılgasit, gönüllü, bilinçli ve düzenli kan bağışçısı sayısının artmasını amaçlayan kampanyaya tüm Koç Topluluğu şirketleri gibi kendilerinin de katıldığını belirterek, "Otokar çalışanları topluma katkı sağlayacak her adımı gönülden destekler, toplum için elinden ne geliyorsa yapar. Çalışanlarımız bu bilinçle şimdi de ülkesi için kan bağışında bulunuyor" dediler.
Nurettin ve Tuncer Çılgasit, Türkiye'de gönüllü kan bağışında bulunan insan sayısının da artması gerektiğine dikkat çektiler.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın