Mahallede ikamet eden bir vatandaşa kesilen 987 TL'lik fatura, mağduriyetin göstergesi oldu. Fahiş bedelli faturayı eline alan vatandaş: “böyle faturamı olur benim kullandığım tüketim bu kadar değilken böyle bir hata yapılması bizleri mağdur etti. Yetkililerden yapılan hatayı düzeltmesini istiyoruz” dedi.
Mahallede su faturalarından kaynaklı olan mağduriyetlere değinen mahalle muhtarı Hasan Varol, yaklaşık 30 vatandaşa yanlış fatura kesildiğini söyledi.
Yanlış kesilen faturaların düzeltilmesi gerektiğini kaydeden Muhtar Varol:"Mahallemizde bulunan 30'a yakın su abonenin su sayaçlarında anormal fiyatlar yansımış su faturalarına. Bu yanlışın biran önce düzeltilmesini istiyoruz. Su faturalarını yazan arkadaş ya acemidir. Ya da kasıtlı yapmıştır. Bu konuda yapılan yanlışların ve mağduriyetlerin giderilmesini talep istiyoruz” dedi.
Bazı vatandaşlara 4 Bin TL fatura kesildiğini kaydeden Varol:”Kimi vatandaşların su faturalarına 4 bin, kimilerinin bin 500 TL gibi yanlışlıklar yapılmış. Bir mahalleli arkadaşın önceki faturasında 100 TL borcu var, daha sonra gelen fatura bin TL'ye çıkmış. Bu yapılan yanlış ve yaşanan mağduriyetlerin düzeltmesini istiyorum" şeklinde konuştu.