KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Trafik sorunları masaya yatırıldı

İl Trafik Komisyonu toplantısında, Bingöl ilinin genel trafik sorunları ile ilgili konular değerlendirilerek, mevcut trafik düzenlemelerinin amacına uygun olup olmadığı, ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığını konuşuldu.

Trafik sorunları masaya yatırıldı
20 EKİM 2011 PERŞEMBE 20:50
0
1866
0
AA aa

Bingöl trafik sorunları ve çözümlerine ilişkin il trafik komisyon toplantısı Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı.

Dün saat 09.00'da Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Abdulaziz Aydın, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, İl Jandarma Komutanı Hamza Celeboglu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Karayolları 84. Şube Şefi Mahmut Bural, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Abdulvahap Sinen, Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Aslan ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Salih Durak katıldı.

İl Trafik Komisyonu toplantısında, Bingöl ilinin genel trafik sorunları ile ilgili konular değerlendirilerek, mevcut trafik düzenlemelerinin amacına uygun olup olmadığı, ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığını konuşuldu. Trafikte karşılaşılan tüm sorunların araştırılarak, tespit edilen sorunların çözümüne yönelik bilimsel temellere dayalı bir çalışma yapılması amacıyla teknik elemanlardan oluşan bir alt komisyonun oluşturulmasına karar verildi. Toplantıda ayrıca Bingöl ilinin trafik sorunlarının tespiti ve bu sorunlara ilişkin çözümlerin geliştirilmesi yönündeki çalışmalara başlanması karara bağlandı.

Vali Güvençer, yapılacak araştırmalar ile halkın ihtiyaçlarının tespiti ve alınacak görüş ve önerilerinin değerlendirilmesi, çalışmaların yürütülmesinde öncelikli hedeflerinin olduğunu ifade etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın