KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Tekel işçileri, polis ekiplerine takıldı

4-C statüsüne geçmeyi kabul etmeyerek Ankara'da eylem yapmak için toplanan bir grup tekel işçisinin TÜRK-İŞ binası önüne alınmazken, başka illerden araçlarla gelen işçilerin de Ankara'ya girmesine izin verilmedi.

Tekel işçileri, polis ekiplerine takıldı
01 NİSAN 2010 PERŞEMBE 09:13
0
1506
0
AA aa

4-C statüsünü protesto etmek amacıyla eylem yapmak için Ankara'ya gelen bir grup tekel işçisi, sabah saatlerinden itibaren TÜRK-İŞ Genel Merkezi önünde toplanmaya başladı. Genel merkez binasının bulunduğu sokakta güvenlik önlemi alan polis, Ankara Valiliğinin eyleme izin vermediğini hatırlatarak işçilere binanın önünden ayrılmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bunun üzerine işçilerle polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Daha sonra binanın bulunduğu sokağa sevkedilen çevik kuvvet ekipleri işçileri buradan uzaklaştırdı. İşçilerde TÜRK-İŞ binası yakınlarındaki bir kafeterya da oturarak diğer illerden gelecek arkadaşlarını beklemeye başladı.

Bu arada, çevik kuvvet ekipleri de TÜRK-İŞ binasının bulunduğu sokağa giden yollarda güvenlik önlemi aldı.

ARAÇLARIN ŞEHRE GİRMESİNE İZİN VERİLMİYOR

4-C statüsüne geçmeyi kabul etmeyerek Ankara'da eylem yapmak için çevre illerden gelen eylemcileri taşıyan otobüslerin şehre girişlerine izin verilmiyor.

Polis ekipleri, eylem nedeniyle İstanbul ve Konya yollarındaki Maliye noktalarında, Samsun yolundaki ışıklı kavşakta, Eskişehir yolunda da Ümitköy Kavşağı'nda polis noktaları oluşturdu. Ankara Garı ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde de güvenlik önlemleri artırıldı.

Sabah erken saatlerinde ana güzergahlarda polisler, eylemcileri taşıdığı tespit edilen ve plakaları önceden bildirilen otobüsleri durdurdu. İşçi temsilcileriyle konuşan polis yetkileri, işçilere Ankara Valiliğinin kararını hatırlatarak eylemin yasa dışı olduğunu ifade etti.

Otobüslerin şehre girişlerine izin verilmezken eylemcilerin bekleyişi sürüyor.

 

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın